Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loan

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nosztalgikus tinitörténet az osztály elé kiállva szerelmet valló lánnyal és a fiúval, akinek elege volt a hülyítésből. Egyszer volt hol nem volt. Volt egyszer egy lány (mondjuk Jázmin). A lány azt hitte boldog, amíg be nem lépett az életébe a fiú (mondjuk Nomád). Ő hónapokig…..
A paplakbn kiderült, hogy nem csak a vegaság titok a lány számára. Népdalt éneklünk, istent kísértünk így vasárnap a mise előtt. A kezdeteknél én tini, 16, de kellően megáldv a bizonyos domborulatokkal, meg valószínű némi kultúrával is, miszerint zongoráztam, olvastam,…..
Veszélyes vizekre evezett a levélíró, amikor elmeséli, hogyan esett két szék közül a pad alá, és a kommentelők véleményét kéri. Nem lesz benne köszönet: nem bírt várni az egyik csávóra, ezért összejött egy másikkal, mi több össze is költözött vele, de hozzámenni nem…..
A mai posztot Sixxnek ajánlom, aki Debrecen réme, és ugye az ottani legendás hely a Lovarda. Persze, lehet, hogy tök sok Lovarda nevű hely van az országban, de mi szeretnénk Debrecenre gondolni, a csikósokra, a Lokira és Kósa Lajosra. Hali! Amit mesélni akarok,még eléggé friss,de…..
Megint egy főiskola tett tönkre egy kapcsolatot. Kérdezem, akkor minek tanulunk? De minek? Kérlek titeket, legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. Kérlek titeket, ne legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. És ne feledjük:…..