Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Max Perháts

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbánék következetesen bevándorlóknak hazudják a közpénzmilliárdokba került nemzeti konzultáció óta a menekülteket. A fideszes kormányzati propaganda ma ott tart, hogy fideszék mentenék meg az iszlámtól és a terrorimustól azt az Európát, aki - érthető módon - megveti a…..
Max Perháts 2015.09.29 09:10:59
@Fenehorizont 667: A támogatottság a fontos! Francba a tényekkel!
Egy álnemzeti, álkeresztény, álszent, hitvány, az emberek gyarlóságára építő gyűlöletszövetség kormányozza ma Szent István országát, akik szerint az alapvető ösztönökkel szemben nem lehet politikát csinálni, ezért a zsigeri ösztönökre, a gyűlöletre építve kell…..
Max Perháts 2015.07.23 14:43:44
@Rwindx: De ha az a vendég csak azért jelenik meg az előteredben, mert az véletlenül útba esik neki a valódi uticélja felé?
Mert esze ágában sincs nálad vendégeskedni...annál jobban megválogatja a barátait...?
Csak annyit kér, hogy ne állj az útjába!
Sose higgyük azt, hogy van abszolút mélysége a Fidesz bunkóságának, cinizmusának. Most ott tartunk, hogy az elmúlt 25 év klasszikus megélhetési politikusa beszól egy paralimpikonnak. A történet arról szól, hogy ideiglenesen az az ember lett a Paralimpiai Bizottság elnöke,…..
Max Perháts 2015.07.12 14:54:24
@konrada:
"hogy női sportoló a profi sportolók közt a fizetési listán az első 100 között alig van."

A prfi sport az, ami valójában nem sport, hanem cirkusz!
  Az Óbuda Újsággal kapcsolatos vitám akkor éleződött ki, amikor tartalma miatt megtagadták a velem készült interjú megjelentetését. A teljes képhez hozzátartozik, hogy a költségvetési vitában, képviselőként elleneztem az újság közpénzből történő támogatásának…..