Regisztráció Blogot indítok
Adatok
delkreta

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Projektes státuszjelentésekben, bevételről szóló beszámolókban időnként hasznos lehet, ha bizonyos státuszú, bizonyos telephelyhez köthető elemeinket kiemelten tudjuk prezentálni diagramos formában, ehhez fog segítséget nyújtani a következőkben bemutatásra kerülő kis makró,…..
Már elég régen nem képletezgettünk az OfficeGuru berkein belül, úgyhogy a mai posztban egy olyan kis fejtörőt fogunk körbejárni, amibe a mindennapok során könnyen belefuthatunk, hiszen a VLOOKUP kétség nélkül az egyik leggyakrabban használt Excel-függvény. Mi történik akkor, ha a VLOOKUP…..
delkreta 2016.11.28 10:56:22
@sporting1.6: .... a vesszőket pedig pontosvesszőre ( ; ) írd át... mivel gyakori beállítási hiba ez is
Alapvetően az Excelt mindannyian ismerjük és használjuk bizonyos szinten, valaki minden nap, valaki csak időnként, valaki magyarul, valaki angolul és még folytathatnánk ezt a felsorolást, de a lényeg, hogy a funkciók egy részét ismerjük, többé-kevésbé használjuk is, de hogy milyen egyéb funkciók…..
Korábbi posztokban már feszegettem egy-két idegesítő, általában nem felhasználóbarát Excel-funkciót és az biztos, hogy erre a listára nálam a Pivot-táblák egyik igencsak fárasztó alapbeállítása, azaz értékeink alapból összegzése szerepel - hiszen ha csak megszámolni…..
delkreta 2015.10.25 18:44:34
@TZoli: Szia TZoli! köszönöm szépen, működik! ..))) Most már csak paraméterezgetni kell egy kicsit, hogy esetlegesen többszörös kijelöléskkel is dolgozzon... de ezen eltörpölök még egy kicsit.
Mégegyszer köszi! Péter
Az első posztomat mi mással is kezdhetném, mint a Magyarországon szerintem leginkább elterjedt és leginkább használt Office alkalmazással, az Excellel, amely még a legjáratosabb szakértő tudorok számára is igen komoly lehetőségeket és kihívásokat rejt magában. A mai alkalommal…..