Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herr Shlomo Likudwitz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ezt onnan lehet tudni, hogy az Origo-n ma megjelent ez az interjú: broáf Szijjártó Péterrel. Szegény Obersovszky Péter, na ő viszont szomorú lehet. Kovács András ugyan nem tudta alulmúlni a jól ismert Schmitt Pálos beszélgetést, de a csúcstámadás megvolt.  Olvassátok el! Nem…..
Herr Shlomo Likudwitz 2014.10.08 17:39:03
@Evezős: arról hablattyolok pajtás. apropó frizura: pölö magyar-szlovák viszonylatban legjobb emlékeim szerint nem az enfant terrible petit, hanem a kultúrajropéer göncz kingát kócosozták le csúnyán a szomszédok, nemde? na látod ennyit számít a személyes imázs: nem sokat. vagy van valami közös projekt (mostanság pozsony és bp egyaránt az orosz szankciók lazítására játszik), vagy nincs (ellentétes kisebbségpolitika anno ugye)
hovatovább a retrosztájl villatulaj bevallottan janicsár, ergo senki se vár el tőle küfffőődön nagy egyéni performanszot, hozza a híreket felcsútról vesszőre pontosan oszt jónapot. szíjjártó szemszögéből csak az számít, a főnöke mennyire van vele megelégedve, nem partizán mutatványra szerződött.
Herr Shlomo Likudwitz 2014.10.08 17:40:45
@Pelso..: hát ez az...
Herr Shlomo Likudwitz 2014.10.08 17:50:43
@Virág et.: bocs, ice-ice baby helyett már a kampány video challenge-nél tartunk

index.hu/belfold/2014/10/08/megirigyelte_az_mszp_falus_vodros_videojanak_sikeret/

enjoy