Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Misi79

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klónok harca Longines vs Lónzsín 2014.10.05 20:15:00
Aki életében csak egy kicsit is belenézett bármilyen nagyobb kaliberű tenisz tornába tudja, hogy mi az a Longines és mekkora presztízzsel bír. A szorgoskodó kínaiak ettől függetlenül ennek a brandnek sem kegyelmeztek, bőrszíjastól az arany, ezüst szíjasig lehet válogatni az…..
Misi79 2014.10.08 00:50:32
@Androsz:

Az a baj a hozzászólásoddal, hogy színtiszta sületlenség. Az is baj vele, hogy akkora magabiztossággal írod a sületlenségedet, hogy a nálad butább olvasók (egyébként biztosan vannak páran..) simán elhiszik.

Márka- és jogvédett terméknél NINCS "replika". Ezek hamisítványok. Pont. Replikát csak a jogtulajdonos készíthet. Szoktak is, pl adott modell 30 éves évfordulójára kiadják a régi modell új, átdolgozott verzióját.

A hamisítványok, amikről ez a blog is szól, a megtévesztést szolgálják, a márkavédjegy tulajdonosa meg hiába próbál küzdeni a hamisítóipar ellen - szélmalomharc. Pláne, amióta boldog-boldogtalan rendelheti aliexpresszen, ebayen keresztül az általad replikának eufemizált vackokat.

Az órák létjogosultságát most ne firtassuk - persze aki a kákán is csomót keres, megteheti - érdekes, a lújívuttyon táskákba nehezebben kötnek bele az ilyenek. Az óra régen munkaeszköz volt, "szükséges rossz", később munkaeszközből avanzsálódott hétköznapi tárggyá, újabban meg úri hóbortként éli reneszánszát egy szűk, dinoszaurusznak becézett réteg dédelgetett kedvenceként - a férfiember egyetlen ékszert viselhet: az órát.
Misi79 2014.10.09 04:54:52
@Mr. Közbiztonság Szilárd:

Szerintem nyugodj meg, ha nem megy magadtól, keress egy szemöldökcsipeszt az anyucid táskájában, told le a pizsialsód és óvatosan applikáld az előbb említett szerszámot a nemi szervedre, majd annak ritmikus húzgálásával szenderedj édes álomba.

De ha nem megy a szundi, esetleg a csipesz túl nagy, mesélhetsz nekünk a frusztrációidról, engem pl. komolyan érdekelnek. Gondolom nem minden ok nélkül hoztad fel a buzi-kártyát, passzív-agresszív megnyilvánulásaid mögött gyermekkori traumák sejthetőek, a karóra-téma hozta elő benned azt az élményt, mikor fogdostak a (karórát hordó) bácsik?