Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indy

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a sok randalír szinte már elviselhetetlen. Szerencsére a Riadt Mosómedve, a Vörös Kiscica, a Mókás Pingvin és barátaik egy kicsit most is enyhíteni tudnak a komor hangulaton.               ..
indy 2006.10.26 14:22:38
Nikolka25!
Én egy gyermekes férfi vagyok. Nem politizálok, csak ha nagyon kell, és pláne nem szoktam belebonyolódni ilyen idealista hozzászólásokba. Világért sem akarlak megsérteni, de egyszerű vagy mint a faék, aminek több nyilvánvaló oka is lehet (megpróbálok nem mellébeszélni):
1. Az agymosás nálad működött, vagy annyira fiatal vagy, hogy te még mindig azt hiszed, hogy a politika ideológiákról szól.
2. Tetszik neked a "nagynemzeti-búslakodjunktrianonmiatt" mellveregetés.
3. Tényleg azt hiszed, hogy Viktor (vagy kompániája) különb Ferencnél.
4. Aki kritikusan áll a mondandódhoz, az már liberálbolsevik (te valahogy úgy fogalmazol, hogy "tipikus baloldali").
5. Külföldiek: Igazad van, lépjünk ki az EU-ból és a NATO-ból, majd pedig - mint egy hisztis kisgyerek - intsünk be mindenkinek, hogy "a kurva anyátokba takarodjatok mocskos gecik, hogy nem toltátok ide a képeteket 50 éve..." De a pénzüket TE is szereted...
6. Rendőrség: Itt húztam fel magam...Ha jól gondolom, amikor nemzetünk megmentői és a magyarság lángjának őrzői voltak kormányon (Viktor és Józsi bácsi, aki ma már a showműsorok kedvelt, ám annál inkább sajnálatra méltó és megmosolyogtató sztárja), szóval akkor is volt rendőrség, ami nagyjából ugyanazon emberekből állt. Hogy mondhatsz ilyet, hogy a rendőr csak az agresszivitása kiélése miatt megy rendőrnek?
7. Nem tudsz túllépni az öszödi hazugság által generált tömeghisztérián. Nincs jobb dolgod???? Mondjuk termeld a GDP-t!!! Feri nem megy, és kész... Jó nagy paraszt, de marad...Akkor is, ha húszezren egyszerre tüntetőleg összeszarjátok magatokat mondjuk a Kempinski előtt, vagy a Kossuth téren.
8. Elhiszed, hogy az, amit néhány "nagymagyar" csinál, akik különféle helyeken idétlen bizottságokat alakítanak és ész nélkül követelőznek, az hasznos. Szerinted tényleg a Parlament előtt kell gulyást főzni????
9. ÉS VÉGÜL: NEM VAGY MEGGYŐZHETŐ, és ez csak úgy süt rólad.

Adja Isten, hogy egyszer Viktor még felülkerekedjen a mostani kormányzó erőkön (szerintem egyik sem jobb a másiknál, de én belátom, hogy most 4 évre foglalt a kormány, hacsak bele nem bukik a politikájába). Akkor megmutathatja az egyetemi haverokkal, hogy milyen faszányos spanyol viaszt tudnak fosni...Tényleg kíváncsi vagyok, bár furcsa mód nekik csak egyszer jött össze eddig a kormányalakítás, de miért? Gondolkodtál ezen?(nyilván konspiráció és a karvajtőke nyomása miatt) Nem akarok cinikus lenni, és TUDOM, MIT JELENT...

Üdvözöllek, egyébként biztos édes vagy....