Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aprika1978

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lehet, hogy anyagi érdekek is vezérlik a kórházakban a kezeléseket, műtéteket? Egyik barátommal-nevezzük Lacinak- történt, amiről írok. Nem mondok ítéletet, csak leírom, ami vele történt, mert mindnyájunkat érinti vagy érintheti még valamilyen módon. Az előzmény: Lacit…..
Aprika1978 2014.10.06 21:13:45
@csak néha benézek ha marhaságot látok: Igazad van. Mea culpa, contusiot akartam írni... Egyetértek, laporoscoppal csak az álljon hozzáé aki ért is hozzá. Ahogy én látom, intézete válogatja, meg az ottani orvosgárda: voltam már lépmegtartó laporoscopos műtétnél is asszisztens, stabil keringésnél gyakorlott orvos nálunk néha megpróbálja, foleg gyereknél. Egyébként laporotomia+ splenectomia. Esetleg a végén csepleszbe direkten lépszeletek visszaültetése, folytak vele elég biztató kísérletek.
Az egészben a legpofátlanabb, hogy 24 órában vigyáztak rá, naponta többször kontrollálták az állapotát UH-val, non-stop készen álltak arra hogy ha véletlenül a contusiós gócból mégis tokszakadás lesz, akkor bevigyék a műtőbe, csak egy ilyen posztra való szűrődik le...