Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agota Szots

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma megmutatom nektek, mennyire egyszerű dezodort készíteni házilag. 3 összetevő kell, és rengeteget spórolhatunk. Emellett gondolok az egészségetekre, ebben semmilyen káros, vagy rákkeltő összetevő nincs. 3 evőkanál kókuszzsír 2 evőkanál szódabikarbóna 2 evőkanál…..
Agota Szots 2016.06.20 15:03:08
@Parasite: Igazad van!
Amikor megjelenik egy ilyen cikk valahol a neten, akkor engem a tartalmánál mindig sokkal jobban izgat, hogy ki az, akinek elég fontos volt a magyar konyha ahhoz, hogy megírja, na és ebben az esetben, hogy lehet, hogy nem csak a helyesírás, de még az ékezetek is egytől-egyig stimmelnek???…..
Agota Szots 2016.06.12 10:15:09
Mi jut először eszedbe a fotóról? Egy szó. Egy mondat. Bármi.  Fotó: Terence Spencer: Kislány a cukrászdában, 1953  (forrás: firsttimeuser)..
Mi jut először eszedbe a fotóról? Egy szó. Egy mondat. Bármi.  Fotó: Tim Walker: Rollo Hesketh-Harvey és a Baguette Biplane, 2009  (forrás: everydayishow.livejournal.com)..
Agota Szots 2015.08.15 21:20:33
Mi jut először eszedbe a fotóról? Egy szó, egy mondat, bármi. Fotó: Balogh P. László: A Hortobágyon, 1975. (forrás: fotomuveszet.net) ..
Agota Szots 2015.08.15 21:15:27
Egy józanul gondolkodó ember az igazságot sosem akarja kiszorítani a társadalomból, megbélyegezni vagy stigmatizálni, mégis azok, akik ma tagadják az alábbi tíz mítoszt, gyorsan a "homofób" címkét találhatják magukon. Az Amerikai Családvédelmi Tanács (frc.org) érveit (amelyek…..
Orbán Viktor végleg megbukott a szememben mint politikus, mint miniszterelnök és mint ember. A magam részéről ezennel és véglegesen leváltottam Orbán Viktort, Orbán Viktor családját, rokonait, ismerőseit, barátait, rajongóit, híveit, seggnyalóit. Ez az ország az én hazám is,…..