Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Puppancs

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Június 10. – 488km Ma sem maradtunk nagyszerű látnivalók nélkül, holott mára ismét nem terveztünk semmi különöset, csak el kellett jutnunk Williamsból Hurricane-be, amely már közel van másnapi célunkhoz a Zion Nemzeti Parkhoz. Ez légvonalban sokkal közelebb van, mint a…..
14 nemzeti parkot, 2 nemzeti emléket (national monument – ezek nagyon hasonlóak a nemzeti parkokhoz, de valami miatt más a jogi státuszuk), 2 állami parkot és 2 élményparkot látogattunk meg utunk során. Csináltattam néhány egyen-pólót magunknak. Ahol sokan voltak, ott sokat…..
Puppancs 2014.11.30 15:00:35
@zdyzs: Azt, hogy értetted, hogy a gyerekekkel együtt aludtatok? (Két ágyas szobákat vettetek ki?) Amúgy ezt szerettem volna kérdezni, hogy a Motel6-nál ez hogy van? Beírom, hogy 4 személy és utána opcióknak kihozza, hogy one queen bed VAGY 2 full bed. Ez azt jelenti, hogy vagy van egy hatalmas ágy amiben négy ember elfér vagy kettő kisebb? Mert mikor tovább kattintok akkor sem duplázódik meg az ár.
Esetleg azt el tudjátok légyszíves küldeni, hogy Escalante-ban hol laktatok? (ott nem találtam motel6-t)
Köszii :)
Az USA nyugati partvidéke egész pontosan a glóbusz másik felén van Delhihez képest. Az időeltolódás 12,5 óra (a fél az indiaiak „saját” ideje miatt van), azaz ott akkor kel a nap, mikor itt már éppen nyugszik. Először az egyszerűség kedvéért úgy is terveztem, hogy majd ha hazamentünk, Budapestről…..
Puppancs 2014.10.22 09:20:16
@zdyzs: Azért kérdeztem, mivel én most írtam az Alamo-nak és a Dollar-nak is és nincs benne az alapárban a liabilty (third party) biztosítás. (Vagyis ha én okozom a balesetet, akkor a másik kocsinak a kárát is nekem kell fizetnem.) Mint kiderült ez kint is kötelező mint itthon, de a bérlő cég nem kötelez arra h nála kössem meg és ezért ez opcionális.
Igen a rentalcars oldalán tényleg azt írják, hogy benne van a kötelező, de a Dollár és az Alamo is egyértelműen azt válaszolta, hogy nincs benne, pluszba kell megkötni.
Puppancs 2014.10.22 09:36:56
@zdyzs: Köszönöm szépen a sok tanácsot!!
Június 26. – 694 km A mai napot is világ legmagasabb fái között töltöttük. Az örökzöld mamutfenyők neve elég sutára sikeredett magyarul, ugyanis más mamutfenyő is örökzöld, nem csak a sequoia sempervirens. De való igaz, a latin neve pontosan ezt jelenti. Még furcsább, hogy…..
Június 30. – Disneyland Biztos sokan meg fognak kövezni, de mi szeretünk Disneylandben lenni. Tudom, sokak szerint ez egy giccses plasztikvilág, ahol semmi sem eredeti. Így van. Itt minden mű, még a sziklák is. Viszont minden a legapróbb részletekig ki van dolgozva, ezt még azoknak is…..