Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MB3x

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MikeTravels Elindult a Blog! 2016.07.11 22:01:53
Tisztelt Látogatók! Nagyon köszönöm, hogy ellátogattatok az  oldalamra! Budai Miklós vagyok, kezdő blogger. Ezen az oldalon utazásaimról fogok kirakni 'post'-okat. Az első út, amiről szó lesz: A márciusi amerikai utam. Jó böngészést: Mike..
Sok ötletét Amerikából importálta a Wizz Air, köztük a fizetős kézipoggyászt is. De kipróbálva a mintaadót, a csomagméregetős szívózás echte magyar találmánynak látszik. Amerika és a Spirit sok mindenben hasonlít az európai Wizzhez, de sok mindenben más. Kipróbáltuk, íme a tapasztalatok a…..
Eredetileg március 27-én indult volna az első járat, azonban a brüsszeli repülőtér zárva tartása végett április 7-től kezdve a Brussels Airlines felveszi hosszútávú járathálózatába Kanada városát Torontót. A járatok hetente 5 alkalommal fognak közlekedni a társaság szélestörzsű Airbus A330-200-as…..
Váratlanul kirúgták azt az amerikai cégvezért, akinek sok egyéb mellett a Wizz Air pitiáner kézicsomagszabálya is köszönhető. A Spirit Airlines góréja, Ben Baldanza nagyjából az volt Amerikában, mint Európában Michael O'Leary, a Ryanair (korábban) mindenkit halálba küldő vezetője. Bonyolult? Íme…..