Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GőgösGúnár

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Világszerte élő tévhit, hogy a szabad lehetőségek hazája az Egyesült Államok. Ezt azonban ideje lenne végre elfelejteni, és felismerni: a rendszerváltás óta egyértelműen Magyarország a szabad lehetőségek hazája! Hol máshol fordulhatna elő, hogy volt szkinhedsrácból a baloldal…..
GőgösGúnár 2014.10.03 17:40:04
@Behajtó70: Tökéletesen reprezentálod, hogy milyen "színvonalú" emberekből áll a Fidesz szavazótábor.
GőgösGúnár 2014.10.03 17:20:03
@maxval a bircaman: Az eszmei fejlődésnek az is része, hogy nem tagadom meg a múltamat, nem csinálok úgy, mintha mindigis A-t mondtam volna B helyett.

Másrészt, aki huszas évei végéig se jutott el odáig az eszmei fejlődésben, hogy kialakuljanak a stabil elvei az nem alkalmas politikusnak. Legfeljebb elvtelen megélhetési politikusnak, és hát pont róluk szól ez a lista... Persze ez nem zárja ki a sikert - mint a mellékelt ábra mutatja - vannak olyan közegek, ahol az elveket helyettesíteni lehet hangzatos szónoklatokkal.
GőgösGúnár 2014.10.03 17:36:22
@CJKrisz: 56-ról szólva: azzal tisztában vagy, hogy Nagy Imre is kommunista volt? 56 nem a jobboldal forradalma volt a baloldal ellen, hanem a nép forradalma az elnyomás, a diktatúra ellen. Azt feltételenzni, hogy akkoriban az összes forradalmár jobboldali volt, épp olyan balga elképzelés, mint abban hinni, hogy most mindenki balos aki kritizálja a Fideszt.

Ami már csak azért is vicces, mert elég nehéz a mai Fideszre jobboldali pártként tekinteni. Főleg, hogy Orbán emlékezetes tusványosi beszédében pl. már egyetlen egy alkalommal se említette a jobboldalt, nem beszélt jobboldaliságól, jobboldali irányról, útról, jobboldali vagy legalább konzervatív politikáról, semmiről amiből kiderülne, hogy egyáltalán még ezen elvek mentén halad. A kommunista kína és a putyini oroszország csodálatosságáról már annál inkább beszélt, ami szerintem azért elgondolkodtató kéne legyen, ismerve a fent is taglalt életútját.