Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VoxSartoria

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egészséges fejlődésű kisfiúk jelentős része kukás akar lenni, ha felnő. A csírákat csak a nagy és büdös autó érdekli, és hogy hátul lehet állva utazni, a profibbak viszont megtervezik az útvonalat is a telephely, a lakossági ügyfélhálózat - értsd lakótelep - és a…..
VoxSartoria 2014.10.03 13:04:52
Jogászként muszáj reagálnom a marhaságra amit a cikk írója terjeszt.
Amit le fogok írni véleményem szerint minden szakmára igaz a klasszikus alap fehér galléros végzettségek közül. (közgazdász, jogász, orvos, mérnök)
Mint ahogy minden szakmában jogász és jogász között is hatalmas különbség van nem csak fizetés tekintetében, hanem tudásban is, ami sok esetben egyenes arányban áll a fizetéssel, néhány esetben pedig ellentétes(haveri mutyi).
Ez a fajta negatív hozzáállás ami a cikkből árad rendszerint olyan emberektől származik akik nem voltak képesek a szakmájukon belül kiemelkedő teljesítményre, így természetesen átlag fizetést kapnak az átlagos teljesítményükhöz mérten.

Amennyiben a gyermekedet arra ösztönzöd, hogy mindenhol a képességeihez mérten a maximálisat nyújtsa és 2-3 felsőfokú nyelvvizsgával, OTDK verseny helyezéssel, nemzetközi perbeszéd versenyen való részvétellel, valamint már az egyetem alatt végzett nemzetközi irodai szakmai tapasztalattal rendelkezik a kezdő fizetése könnyedén eléri bármelyik munkáltatónál a 650 ezer nettót. Innentől évente duplázódik, amennyiben pedig elhívják akár állami szférában vagy akár más magán vállalatokhoz a fizetése automatikusan a 2,5x-ére emelkedik.

Nem sírni kell a lehetőségek hiányán, hanem tenni érte és arra ösztönözni a gyermekeinket, hogy merjenek élni a lehetőségekkel és adják ki magukból a maximumot, ha olyan életvitelre vágynak, amihez több milliós fizetés kell havonta.
Elérhető, sok munka, ára van pontosan emiatt nincs mindenkinek Aston Martinja, de aki tesz érte annak a lehetőség adott.