Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Popovics Jozsusz

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aligha akad olyan néző, aki nem sajnálja idei megpróbáltatásai miatt, pedig korábban volt ő Luckylonzo, Teflonso, Csalonzó, meg ki tudja még micsoda. Az ifjú spanyol, aki a mezőny végéről a Forma-1 legjobbjai közé emelkedett, botrányoktól sem mentes útja során látszólag feddhetetlen maradt. Mi sem…..
Popovics Jozsusz 2015.10.31 12:40:03
Tudom, erős felütés. Lewis Hamilton természetesen nem súlytalan, de belegondolva, mit és hogyan ért el az elmúlt két évben, a címei utólag azzá válhatnak. Egy rá építkező csapatban egy takaréklángon égő csapattárs mellett addig kergette az álmait, míg valóra nem váltak. Üdv a háromszorosok…..
Minden emberben felgyülemhet a stressz, gondoljunk csak bele: reggel sietünk, lekéssük a buszt, vagy dugóba keveredünk, már is idegesek leszünk. Amikor haza érünk, stresszesek leszünk a munkánk, vagy a vizsgáink, tanulmányaink miatt, nem is beszélve a magánéleti problémákról.…..
A kreatin egy természetesen előforduló aminosav, amely a glicin, arginin és metionin aminosavakból epül fel. Legfőképpen a fehérje mellé ajánlott szedni, az erőnlét növelésére tökéletesen alkalmas.   Hogyan vihető be legegyszerűbben a szervezetbe? A legegyszerűbb és…..
Számomra az egyik legkedvesebb testmozgás a súlyzós edzés. Bár sokak nem sorolnák a testmozgások, illetve a sportok közé, szerintem a kondi ugyanúgy sport, mint az úszás. Kikapcsolódásnak sem utolsó, abban az egy-másfél órában, ameddig az ember kondizik kikapcsolhat, nem kell a…..