Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tellvili

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. Amikor beköltözöl, ne állj meg félúton! Bármit, ahogy csak lógva/ott/úgy hagysz, hogy majd lesz vele valami, később majd kitalálod a helyét - az úgy marad. A számítógéped zsinórjai pont a szoba közepén fognak keresztülfutni, az az egy doboz pont azon a polcon fog…..
törökgáborelemez 309. Zsákutca 2011.01.04 18:01:00
Bár úgy tűnik, hogy a kormány a médiatörvény kapcsán tartja magát a „naésakkormivan” irányhoz, sorok között olvasva és háttérbeszélgetéseket folytatva nem olyan nehéz észrevenni, hogy a példátlan nemzetközi kritikák komoly hatást gyakorolnak a Fidesz több…..
Egy ongai nem felejt... Heroizmus 2010.03.26 11:58:00
  Egy ongai nem felejt. Egy ongai nem viccel, nem szarakodik. Ha fázik, és nincs pénze tüzelőre, s arra kényszerül, hogy rekviráljon, hát nem aprózza el: mer nagyot álmodni.   Napok óta a fentebbi képen és a kapcsolódó rendőrségi híren röhög az ország egyik fele, a…..
Nekem is erősen kezd elegem lenni a télből, ugorhatnánk április második felére. Jó volt egy ideig, hogy esett a hó, szép fehér volt, de most már inkább a macera van vele. Holnap meg állítólag még egy adag utánpótlást kapunk. Úgy hiányzik, mint púp a hátamra. Judit nálam is…..
  Aki már ismeri kitartó és megbízható aktív olvasónkat - egyben több írás szerzőjét -, Styxxt, azt nem fogja sokkolni a mai dialógus. Aki nem ismeri, annak itt a figyelmeztetés: a poszt abszurd, trágár és perverz - és mindezek mellett vicces is. Aldo: Vilikém, ötvöztem a…..