Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lewashby

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
God hates us all 2016.09.04 14:59:44
Általam vagy, mert meg én láttalak, s régen nem vagy, mert már régen nem látlak. Holnap kezdődik a félév, ami nem csak azért lesz érdekes mert dolgozom, vagy mert megint szörnyű lett az órarendem, hanem mert bár bevallom őszintén rettentően utáltam, gyűlöltem még a gondolatát is néhány hónapja, de…..
God hates us all Még 15 perc 2016.07.24 23:03:22
A várakozás nem egy pöttyöslabdával megspékelt kívánságműsor, várhatsz a vonatra, várhatod a pizzafutárt vagy éppen az egy hete késő menzeszed, egy valami mindegyikben közös, a tehetetlenség. A héten megint elkezdtem olvasni a Mester és a Margaritát, Bulgakov persze zseniális, nem is untatlak mert…..
God hates us all Egy nő 2016.07.16 21:28:31
Nem írtam már majdnem egy hónapja, persze minek is hazudnék, írtam, minden nap írtam, csak nem gépeltem klaviatúrába. Mert tudod, hogyne tudnád, gyűlölök túrázni, főleg feleslegesen, de ma, most, elkapott valami, lehet Esterházy rántott magával kicsit felfelé. Van egy nő, lehet gyűlöl, de nem…..
God hates us all Soha nem 2016.06.13 00:07:30
Soha nem fogunk már együtt kezdet fiaira menni, soha nem fogunk már együtt bl döntőt nézni, soha nem fogunk már együtt végigszaladni csurom vizesen a lakáson, soha nem fogunk már együtt agymenőket nézni, soha nem fogunk már együtt elmenni a fecskébe, soha nem fogunk már együtt színházba menni, soha…..
Jó lenne, ha megjavulnék, vagy legalább az életem tenné. Tegnap volt épp egy hónapja, bár tudod, az érzéseket nem szavatossági időben mérik, tegnap volt egy hónapja hogy megbeszéltük, nem bírjuk tovább. Ma is megelőztem a reggelt, lassan már hozzászokom, a járdát meg amúgy is szétverik minden…..
Talán szerda, nem is, kedd, igen kedd volt, egész biztosan kedd volt, mert akkor mondtam el századjára is hogy fontos vagy nekem. Éppen hazafelé tartottam, pedig a szigony utca nem a legjobb hely az érzéseidről beszélni, ordítottam a telefonba, ordítottam a a világ felé igen bazdmeg fontos vagy…..
Ismét a Bayern München tehetséges szélsőjét, Xherdan Shaqirit hozták hírbe olasz lapok a regnáló olasz bajnokkal, a cikkek pedig ezúttal már konkrét árakat is tartalmazna. A svájci válogatott határozottan elégedetlennek tűnik a Bundesliga címvédőjénél, mivel csak…..
lewashby 2014.10.21 11:59:21
@Ádám.84: Idén a BL bevételek (tv-s jogdíjak) nem 3 hanem 2 felé oszlanak, tekintve h az afrikai banda kiesett a selejtezőben. Emellett nyáron lép életbe az új Adidas mezszerződés, ami jóval megnöveli a felhasználható bevételeket. Teljesen nyilvánvaló idén miért nem igazoltunk "sztárt", jövőre minimum egy Tevez szintű játékos érkezését várom.