Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arany M. Gábor

49 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
www.veresiwaldorfiskola.hu - ez lett az új honlapunk domaincíme! A blogoldalunk egy "kényszermegoldás" volt. Szerettük, sokan látogattátok, de most az a kérésünk: írjátok be, mentsétek el, jegyezzétek meg az új, hivatalos oldalunk címét, és leljétek sok örömötöket benne:…..
Március 4-én és 11-én ismét Szülők Akadémája lesz a Veresegyházi Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében. Mindkét szombati napon 9 és 11 óra között lesznek a programok, részletek a cikkben...
A Veresegyházi Waldorf Általános Iskola és AMI felvételt hirdet 2017/18-as tanévtől egy alsós, a jelenlegi tanévtől egy felsős osztálytanító személyére. ..
A Veresegyházi Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében Takáts Péter, a Magyar Antropozófiai Társaság vezetője tart előadást Veresegyházon (Sportföld u. 1., az iskola épületében). A témák között szerepel „Európa jövője és a Waldorf-mozgalom”, de választ kapunk arra a…..
A 2015-ös adóbevalláskor immár hagyományosan többen is a Veresegyházi Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola fenntartójának, azaz az Életfa Gyermekeinkért Egyesületnek ajánlották fel az 1%-ot. Megkaptuk az értesítést a NAV-tól, hogy ez mekkora összeget jelent az iskolának. ..
A Veresegyházi Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola évnyitója szeptember 1-én (csütörtök) 18 órai kezdettel lesz. Másnap, szeptember 2-án (péntek) ismerkedéssel és kirándulással veszi kezdetét a 2016/2017-es tanév...
Ismét bővül a Veresegyházi Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. Ezúttal nem négyzetméterben, hanem létszámban, valamint osztályok számában. Mutatjuk, hogy a 2016/2017-es tanévben milyen osztályok indulnak a Veresegyházi Waldorf Iskolában...
Már csak néhány nap és kezdődik az iskolaszezon. A Veresegyházi Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában ilyenkor már – tanárok és szülők - gőzerővel készülnek az új tanévre. Mutatjuk, mi történt az elmúlt pár napban a szülői közösség jóvoltából...
A március 31-én megtartott felvételiről lemaradt gyermekek részére pótfelvételi lehetőséget biztosítunk, melynek időpontjáról hamarosan tájékoztatást adunk. Addig is várjuk jelentkezéseiket a veresiwaldorf@gmail.com email címen, vagy a (06-30) 682 9216-os (Papp Mónika, iskolatitkár) telefonszámon...
A Veresegyházi Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola csoportos felvételit tart (Kovács Adrienn és Vlaszák Andrea) leendő első osztályába. A felvételi időpontja: március 31. (10 óra). Helyszín: Veresegyház, Sportföld u. 1...
A VERESEGYHÁZI WALDORF ÁLTALÁNOS ISKOLA és ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA felvételt hirdet 1 fő vezetői feladatokat is ellátni tudó osztálytanító állásba. ..
Gyerekek, óvodák, iskolák - Waldorf? Dr. Vekerdy Tamás előadása! Időpont: 2016. február 25. (csütörtök), 17:30.Helyszín: Veresegyház, Innovációs Központ Konferenciaterme. Ingyenes előadás a Veresegyházi Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében. Ingyenes regisztráció:…..
A nehézségek, a rossz idő sem szegte kedvét a Veresegyházi Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészet Iskola fenntartójának, tanárainak, diákjainak és a diákok szüleinek, hogy a lehetetlenből is kihozzák a maximumot. Ha tömegek ezúttal nem is voltak, akik eljöttek, jól…..
A nemzeti gyásznap miatt elmaradt III. Márton-napi Fesztivál és Vásár új időpontja: november 22. További információ a rendezvény Facebook-profilján: https://www.facebook.com/events/1091428007535009/ ..
Pár nap és újra Márton-napi fesztivált és kézművesvásárt rendez a Veresegyházi Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola - sorozatban harmadszor. A rendezvény ezúttal is a Fő téren lesz (Veresegyház, 2015. november 15.).  Az első Márton-napi fesztivált és…..
„Egy teljes napig esett az eső, de a harmadikosok hősiesen viselték a körülményeket, és fittyet hányva a borús őszi időre, szorgalmasan mindent el is vetettek” – üzent Újlengyelből Máté bácsi (Rencz Máté), aki a harmadik osztályt vitte el egy fergeteges háromnapos…..
Újra Márton Napi Fesztivál és Kézműves Vásár lesz Veresegyház főterén. Időpontja: 2015 november 15. (vasárnap). Szabad helyek függvényében kézművesek, vásárosok még jelentkezhetnek!   Immár harmadik alkalommal rendezi meg a Veresegyházi Waldorf Általános Iskola és…..
A Civilek Éjszakája programba bekapcsolódott a Veresegyházi Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény is. A veresegyházi Civilek Éjszakája ezúttal nappal volt. A veresi waldorf-iskola rendezvényének a város Innovációs Központja adott otthont.   A…..
Milyen a Waldorf-oktatás? Milyen a Farm alapú nevelés? Mik a gyógyító ételek? Megannyi kérdés a Civilek éjszakáján - ezúttal nappal, október 10-én a Veresegyházi Innovációs Centrumban a Veresegyházi Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény…..
 És akkor befejeződött a formarajz epocha. Formarajz "kiállításunk" egy ideig a tantermi táblán is látható volt, most virtuálisan megtekinthető.      ..
Ismét bővült a Veresegyházi Waldorf Általános és Alapfokú Művészeti Iskola – idén újabb első osztály indult.  Vidám elsősök, másodikosok, harmadikosok, ötödikesek és hatodikosok lepték el a Sportföld utca 1. szám alatt található Veresegyházi Waldorf és Alapfokú…..
A Veresegyházi Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola pótfelvételit hirdet a 2015-2016-os tanévben induló osztályaiba (1, 2, 3, 5 és 6 osztályokba).  A jelentkezés módja az ügyeletes tanítónál: e-mailben (kadricska@gmail.com), telefonon (+36-30 3789-463) vagy…..