Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dondogs

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2014.12.14 09:22:43
Néhány GTV-ből leszűrt tapasztalataim laza halmaza Hitemre mondom, hogy NINCS SOK MŰSZAKI PROBLÉMA AZ AUTÓVAL!!! Akkor se, ha régi Alfánál ez sok szakértő kollega számára abszolút hihetetlen. Na persze én is csak a hatodik ilyen autómra mondok ilyet, az elsővel (másodikkal,…..
Amíg a vágók átvágják (jaj) magukat a több gigabájtnyi forgatott anyagon, addig mi szépen-lassan felépítjük az anyagot, melyet három helyszínen, két napon keresztül vettünk fel Varga "Cigány" Zolival azaz Cigivel. Azzal a Cigivel, kinek sokszor sarkos véleménye helyenként…..
Belsőség Heti merítés 2014.10.19 09:01:19
Teljesen jó, aki szidja valami széthajtott romot fogott ki... Elöljáróban annyit, hogy imádtam mikor megvettem és még ma is akárhányszor ránézek csak mosolyogni tudok, annyira gyönyörű és jó autó. Hűséges, megbízható társ Amikor eladtam, olyan érzésem volt, mintha…..
Dondogs 2014.10.20 00:33:52
@1kutya:
"

1kutya 2014.10.19. 21:24:13

@Dondogs: nono! én 90-nél törtem ketté egy tranzitot egy 1.6 swift sedannal és még írogatok... "

Gondolom,hogy ez most poén akart lenni. De komolyan.Vagy nem
? Mert ugye,egy percig sem godolod,hogy a papírvékony,köztudottan,egy 30-km órás ütközésnél gazdasági totálkárrátörő,gyenge kasznival,ahogy te fogalmazól,kettétörtem egy tranzitott.igen,írd és mond,egy 2 tonnás teherautót,egy 800-kilós kisautóval. És mindezt 90-el.
Tudom,tudom,átgázoltál rajta,a földel tetted egyenlővé...várj,most jött be a tetvérem,és már ő is röhög.
ugye ez tényleg vicc volt?
Dondogs 2014.10.20 20:40:26
@1kutya:
Ha ez valódi sztori,akkor tényleg adj hálát a sorsnak,hogy mindezt így megusztad.Egyébként,pont nekem is ebben az időben volt egy 1,6 16 swiftem,még "nem sportkocsi" címmel népitéletet is írtam róla. Talán az volt benne a lényeg,hogy nagyon ment,és ehez nagyon nem volt sem futómű,sem pedig fék. A lemezek,talán az autógyártásban használt valaha gyártott legvékonyabb (jó magyar módra).Bátran ki lehet jelenteni,hogy még a szoci ipar autói is masszivabbak voltak. Én személy szerint,azért haragszom,erre az egész swiftes projektre,mert a több évtizedre rákényszerített trabantozás után,megint egy olyan autóba ültették be a kissebb jövedelműeket,(családostúl,kisgyerekestűl)ami egész egyszerűen nem biztonságos. Már nagyban mentek a csillagos töréstesztek,de ezt a sztutykot,még mindig forgalmazták,2003-ig.Döbbenet.És közel sem volt olcsó,ha azt vesszük ,hogy mit kaptál ezért.a 2,2 millió az alap. Egy,a 80-as évek beli ,Lada Samara ,kényelmi, szintjét sem elérő autót. Azok ennél ,halkabbak,tágasabbak,és nem utolsó sorban komfortosabbak voltak.És rendes lemezből hajtogatták.Egyszóval,én sajnálom azokat,akik ezen az autón fonak majd nosztalgiázni.Egy barátom kérdezte egyszer: Tényleg,mi a szarért nem tudtuk,a németek levetett golf 2-ét gyártani e helyett. Hisz az jobb kocsi. Ezt csak úgy vicből monta,de milyen igaza volt.
Dondogs 2014.10.20 21:11:26
@nick papagiorgo:
Mert meglátták benne,a "nyugati"kocsi álomképét,a volt szoci szamara meg egyből ciki lett. "- nézd apjuk,a szomszéd Roziéknak a kertjükben Már ott áll az az Álomszép ÚJ swift,nekünk meg még mindig ez a rohadt orosz 4 éves samaránk van,amikor már itthon is lehet kapni,és még PÉNZ SEM KELL HOZZÁ."

Na ezért.
Belsőség Heti merítés 2014.10.12 08:41:34
Lomha, de szeretni való, hűséges, gazdaságos Külső - ez egyéni megítélés kérdése. Kicsit retrós, különösen elölről. Elölről tetszik is, hátulról már kevésbé. Bár nekem a régi szekérszerű Fiat Multipla is tetszett :-) Használható gépezet, ami bírja a mindennapi…..
Dondogs 2014.10.12 13:53:00
@alvázvédelem: Igen ezen én is meglepődtem. Ki gondolná? A "nagy" Volkswagen. És a mostani üzletpolitikájukat nézve,főleg az árképzésük.. na arra a legjobb szó,a pofátlan.Még mindig abból élnek,amit anno képviseltek,de úgy,hogy közben a valóságban csírájában kiirtották magukból azt a filozófiát amit hamis módon még mindig harsognak, és ennyire eladhatóvá teszi őket.
Dondogs 2014.10.12 14:05:51
@Nyegleo: Kár érte,de azért köszönjük az írást.
Tegnap este Budapesten, a Szabadság híd budai hídfőjénél ellenőrizték a robogósokat a rendőrök. Két motoros járőrrel találkoztam, akik éppen egy ötvenesként, tehát rendszámtábla nélkül használt Vespa ET4 125-öt nézegettek. Aki azt hiszi, hogy egy ilyen rendőri…..
Dondogs 2014.10.02 15:57:11
Olvasom a hozzászólásokat,és látom,a legtöbb ember,máris felvette a kesztyűt,és már lázasan filózik a legjobb szabályozáson.Hát én meg azt mondom,hogy le kell szarni ezt az egészet. Hogy most a robogósokat találják meg ? És ez olyan meglepő ? Hát senki nem látja,hogy mire megy ki az egész? Itt folyamatosan basztatják,az autósokat,a közterület felügyelet,egy behajtó iparággá nőtte ki magát.És ez a tetves rendőség ? Ez is csak egy mocskos pénzlehúzós intézmény.Vidéken élő barátom mondja,hogy többször meglopták már,de a rendőrség egyáltalán nem intézkedik,hiába tenne feljelentést.Nincs ember,és kapacitás rá,de ugyanezek a fakabátok persze trafizni,meg a faluba a kerékpárosokat büntetni,azért nagy buzgalommal tudnak. Mint mondtam,rohadt egy intézmény lett ez,beszari negyven kilós rendőrökkel,aki oda sem mer menni egy keményebb bűnözőhöz,meg persze nem is akar.Az eredményességének is csak az a fokmérője,hogy mennyi pénzt gyűjtött be. Szarfaszú banda ez az egész.Lassan megeszi az országot a kisebbség,ezek meg a szerencsétlen robogósokat baszogatják.Ezek már rosszabbak,mint az úgynevezett átkosban. ott legalább tényleg bűnüldözés folyt,és egy szabálytalan kismotorost nem akartak így meghurcolni. Kicsavarták a gyertyát,és menj haza fiam" volt a válasz.Hát de most.. helyszínen kivégzés.És tudjátok mi a legszomorúbb ebben az egészben? Hogy ez alatt lehet hogy éppen valakinek elveszik az értékeit,vagy agyonverik éppen,mert a rendőr bácsi épp robogózik"
Mint mondtam,mocskos ez az egész,de rendesen
Dondogs 2014.10.04 21:16:38
@Tele Peti: O a Rend! Micsoda frázisok.És kitől vársz itt rendet? Az idióta politikusainktól,akik mellesleg 400LE autókkal száguldoznak,a beépített lézerblokkolóval? és mindenféle idióta át nem gondolt jogszabályokat "alkotnak"
Vagy netán attól a rendőrségnek nevezett "vérprofi" testülettől,amely nem képes , megvédeni az állampolgárokat,és helyette az autósok,és most már a robogósok sanyargatásával akar még több baksist behajtani.Tudod,attól,hogy jó pár srácot,kismotorost,most jól megbasznak,attól még nem lesz itt rend.Kell a rendszám rá ? Hát persze,jó lenne,csak már megint el van felejtve,hogy ez itt a csórók országa.Ne jöjjön nekem egy barom se,a nyugat európai szabályozással,vagy teremtsen,olyan jövedelmi viszonyokat.Én éltem,a világ gazdagabb felén,és igen,ott is vannak szabályok.Csak nem öncélúak,és nem a pénzbehajtás a motivációja.Ezért is tisztelik,és tartják be azokat. És ha ne adj isten Hans-nak ellopják valamijét,a rendőrség nyomoz utána,mert van rá kapacitása,nem úgy mint itthon.Derék 40 kg-os rendőreink,a teljes létszámmal nyomoznak az autó mentőládái után,van-e,lejárt-e,nézik,hány milliméterre álltál a kocsiddal rosszul,(persze parkolókat senki sem épített). Na nem is folytatom.