Regisztráció Blogot indítok
Adatok
humus

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egyrészt jó hír, másrészt szomorú tény, ugyanis valóban lasszóval kergetik a targoncásokat. Számolt be róla az egyik legnagyobb magyarországi gazdasági hetilap. Az újság szerint ugyanis az orvosok, egészségügyi szakdolgozók, informatikusok, kamionsofőrök, pincérek stb.…..
Van itt egy hivatalos közlemény: „André Goodfriend, a képviseletvezető helyettese családi okok miatt távozik a posztjáról, Magyarországról, és visszatér az Egyesült Államokba.” Röviden: Goodfriend elment és Orbán győzött. Egész pontosan a távozás arról szól, hogy az…..
humus 2015.02.17 15:04:38
@György Szokolai: Aliyev és Putyin nem "kémek", ha erre gondolnál. És engem nem zavarnak azok az "álhírek", hogy itt voltak, vannak, mert meg tudom különböztetni a hírt és a véleményt. Boldog meg nem vagyok ezektől. Varázslatban meg te élsz, aki azt hiszi, hogy O. V. a érted és az ország (nemzet) érdekében tesz bármit is.
Van itt egy amerikavíziós forradalmár-fesztivál. Mint ahogy a produkció és a jogok, sajnos úgy a karakterek is fájdalmasan nemzetköziek. Az elmúlt három hétben volt itt már ártatlan diáklány, micisapkás bölcsész, rekedthangúszépfiú, árukapcsolásos businessforradalmár…..
humus 2014.11.18 14:25:12
@Bori Toth: Már bocsánat, miféle elismerésre méltő teljesítményről tetszik beszélni??? Az Orbán-család és baráti körének felemelkedéséről? Az valóban teljesítmény - a Btk szerint.
A kormány most a sokak számára még az internetnél is jelentősebb kitörési pontot, kapcsolatokat és magát a szabadságot jelentő iskolákat veheti el. Mindazok tehát, akinek most a megfelelő oktatáshoz való hozzáférésük került végleg veszélybe, mit tehetnek? Oláh Noémi…..
humus 2014.11.05 14:12:47
@bunk0:
Az, hogy lenézed egy évjárat kb. 25%-át (20-25 ezer) fiatalt nem segít sem nekik, sem neked. Azzal, hogy megvonják tőlük a tanulás lehetőségét, és azok számára adják a pénzt és lehetőséget, akik nemigen szorulnak rá, az egyrészt mélyen igazságtalan, másrész a tragikus társadalmi következményei lassan mindenki számára érezhetők lesznek. Szóval, hajrá Magyarország, tovább az orbáni úton!
Kultúrharcos hevülettel ment neki a magyar kormányzatnak és Navracsics Tibor európai biztosjelöltnek a Független Előadó-művészeti Szövetség (FESZ) a közleményével − a biztosjelölt európai parlamenti meghallgatásának napján, mondandójukat Juncker bizottsági elnöknek és az…..
humus 2014.10.03 23:06:29
@picur3ka: Ez meg hogy jön ide?
humus 2014.10.04 07:38:13
@picur3ka: Kösz, de annál jobb programjaim lesznek, mint hogy az Ön téveszméit boncolgassam.
humus 2014.10.04 07:41:49
@Ajtony: Ez azért messze áll a civilszféra világától. Nem kéne ezeket összemosni.