Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alexandra esküvő

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos ez az, amit nem tudunk bizonyos információk nélkül! Mik ezek az információk? Hol lesz az esküvő? Hány fős lesz a lagzi? Hány asztaldísz szükséges és milyen jellegű? (hány kerek vagy tábla asztal lesz) Ha szeretnétek fényfüggönyt a főasztal mögé, az hány személyes? Csokrok száma…..
Manapság egyre elterjedtebb nálunk is az Esküvőszervező, mint segítség a nagy napon és az azt megelőző hónapokban. Külföldön elengedhetetlen a párok számára, ők el sem tudják képzelni esküvőszervező nélkül, hogy belefogjanak bármibe is! Lássuk miért is jó, ha van esküvőszervező! Nem kell heteken…..
Minden nő álma a tökéletes esküvő. Ilyenkor annyi minden jár a fejünkben, hogy elfelejtjük az apró kis részleteket, ami "életet" menthet a nagy napon. Egy kis táska vagy szütyő ( attól függ melyik illik a ruhádhoz) nyugodtan lehet nálad!Ami kell bele mindenképp:1. Zsebkendő    Ha az oltárnál…..
Hazánkban a vintage hódít, csipke, madárkalitka, bicikli, pasztell színek stb. Nézzük csak mit is jelent az, hogy vintage. Maga a jelentése: vinum (bor) és demere (eltávolítani) latin szavakból ered, a borászathoz kapcsolódik, de ma már egészen mást jelent: régies, régi. Egy…..
Nagyon sok ilyen kérdés irányul felém. Természetesen ez a kérdés nem az én "béremet" feszegeti, ilyenkor arra kiváncsi a legtöbb menyasszony, hogy az Ő esküvője mennyibe kerül. A válasz erre az, hogy nem tudom! Hogy miért? Mert nagyon sok mindentől függ. Hány fős esküvőről…..
  Ha megkérik a kezünket, mi az első gondolata egy menyasszonynak?? Pontosan! A ruha! Rögtön nézegetjük a magazinokat, az internetet böngésszük, rávesszük a barátnőket, hogy menjünk ruhát próbálni. Aztán a koszorúslány ruha ugyanúgy izgatja a menyasszonyt, hiszen azt…..
  Joey Johnson 2012-ben motorbalesetet szenvedett. Nagyon súlyos sérülések érték. Tolószékbe kényszerült. Idén júniusban elvette szerelmét, Michelle-t . Elhatározta, hogy az esküvőn meglepi a lányt egy tánccal úgy, hogy feláll a székből.Egy igen megható történet és egyben…..
Gondolom már mindenki hallotta, rengeteg helyen lehetett olvasni a 12 éves Thea nevű norvég lányról, aki hozzáment egy 37 éves férfihez! Nagy port kavart ez Norvégiában. Persze ez "átverés" volt. Egy kampány része, figyelemfelkeltés volt a célja, miszerint évente 39 ezer gyereket…..
Shreknek és Fionának öltözve mondták ki a boldogító igent egymásnak Amanda és Nathan Gibbs. Ez az angol pár az esküvőjükön a násznéptől, nászajándék helyett pénzt kértek,amit aztán rákos betegeknek adományoztak.  8 év együttélés után,úgy döntöttek…..
Sziasztok!Berki Alexandra vagyok,esküvőszervező,az Alexandra esküvő tulajdonosa.Azért hoztam létre ezt a blogot,hogy segítsek minden olyan házasulandó párnak,akik bármiben is bizonytalanok ezzel kapcsolatban.Nem könnyű megszervezni egy esküvőt,számtalan szolgáltató közül…..