Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sweetoctober

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kín és szenvedés. Akár ez is lehetne a mai adás alcíme. Egyéni szoc problem, hogy továbbra sem tudom elviselni Éváék sunyi geciskedését, így szerintem se nem viccesek, se nem szellemesek, csak szimplán parasztok, de hát ők ezt tudják, nem most jöttem le a falvédőről, nem…..
sweetoctober 2014.11.09 20:41:18
@Ancilla: Kuki nekem is nagyon pozitív meglepetés, a ripacsságot súrolta az imidzse, amit eddig lehetett látni belőle a médiában, erre pont szélsőséges helyzetekben derül ki róla, hogy mennyire helyén van az esze és a szíve, tiszteletre méltó személyiség. Kifejezetten szimpatikus :)
Balázsék azzal kezdik, hogy sírós epizód jön, aminek nem örülünk, ki a tököm akarná sírni látni Miss Gyémántot és Bunyós Pityut? Bárdos tegnapi kiesése után egy szarós poén azért még belefér a műsor elején, közben az albínó sün, akit én ezennel elnevezek Jánosnak a…..
sweetoctober 2014.11.08 12:35:33
@lac64: szerintem simán adott hangot a véleményének, csak ez a vélemény nem olyan volt, ami a műsort előre viszi, nem ért meg egy bevágást sem. Nagyjából kiderült, hogy ő az a típus, aki saját magával szemben állított fel elvárásokat, nem igazán érzi szükségességét az ítélkezésnek alapjáratban, olyan adottságokkal bír, amivel önmagában is megy a szekere, nem kell ehhez másokat maga alatt tartani. Ez az egyik legdühítőbb vonás egy Éva/Aleska típusnak, akik brutális önbizalomhiánnyal kűzködnek és fájdalmas tükör látni Andit a maga alapvető stabilitásával. Andi viszont ha hű önmagához, egyszerűen csak normálisan él itt, együttműködik, beszélget, megold minden feladatot, csupa olyan dolgot tesz és mond, ami szimplán jó, de nem címlapértékű. Azóta tették láthatóvá, amióta sír. Mert ez már show elem. Ha sír, akkor bevágják a gondolatait is. Amit nagy eséllyel elmondott eddig a többieknek sírás nélkül is. Ez a karaktertípus valóban nem izgalmas egy ilyen műsorban, viszont torz tükörként felnagyítja a személyiségzavarokat a többieknél, akik szépen kinyírják egymást a maguk által generált versenyben, Andi meg szép csendben, kissé megnyötörten, de magát egyszer sem meghazudtolva szépen megnyeri a versenyt. És ezt a Hamupipőke helyzetet viszont szeretni fogja a nép.
Rájöttem, hogy miért is nem tetszik nekem ez a második/negyedik etap, amiért az alekoszos, vvévás Való Világ sem tetszett (na jó, tetszett), hogy túl sok a pofázás, a fúrás meg a faragás, de cselekmény az nulla. Igen, bezzeg régen… Aurélió és Laci csinálták a műsort, egész…..
sweetoctober 2014.11.08 11:19:57
@Ancilla:
@Mézescsók:
@penna:
így gondolom én is, jöhet a cirkusz nyugodtan, ez mégis csak egy showműsor, nem vagy-vagy hanem is-is lenne a megoldás. A közönség fele csapkodja a térdét attól, hogy Pakó megint alul tudta múlni önmagát, legyen büszke Évára, hogy be merte vállalni a villantást, mert eeeez a teljesítmény egy szépségversenyen, nem az, ha pusztán szép vagy. De táplálhatnák simán azt a közönséget is, akik közben abban látják az eseményt, hogy például egy pszichológus és egy mentálisan beteg nő is egy társaságba van összezárva, és igenis voltak beszélgetéseik, amik biztos, hogy megértek volna egy misét. Vagy azok a beszélgetések, amiktől tegnap Éva és Aleska is azt érezték, felszabadultak, hogy nincs ott Bárdos, mert mindkettő kínosan nullának érezte magát szellemileg a közelében. Ezek lehettek megalázó, kellemetlen helyzetek, amik ugyanúgy megmozgatják a közönséget, csak talán más szinten, kinek mire van érzékenysége. Nem kell ennek túlsúlyban lennie, de a semminél mindenképp többet ért volna.
Sweet October Hát akkor írjuk le! 2014.10.01 23:26:15
Az elmúlt időszakban volt szerencsém több tanácsadáson, elemzésen, lélekturkáláson átesni (önszántamból, tudom, nóóórmális??) és mindenhol olyan bölcs tanáccsal láttak el, hogy írjam le céljaimat, konkretizáljam, mit is akarok , mielőtt tényleg szétesem. A célokat…..