Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BABOS

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos a film annyira szar, hogy képtelen voltam egy videóban összefoglalni minden hibáját. A következő részre azonban valamivel többet kell majd várnotok, mivel jövő héten nyaraláson leszek, és csak utána tudok nekikezdeni az elkészítésének. Addig Sorter majd tartja a frontot.…..
BABOS 2015.05.26 17:15:05
@xx18Rolandxx: Üdv! Bocs hogy próbálok csinálni egy saját oldalt ... És gondoltam kezdetben azokról írok amiket szeretek és utána írok olyanokról amiket utálok stb ... Nem vagyok diszgráfiás csak egyszerűen elkapkodom a dolgot... Mivel még nem csináltam ilyet... Kritikában is nagyon kezdő vagyok ezért is fogadok el tippeket és tanácsokat hogyan legyek jobb és legyen jobb az oldal.
A Csillagközi invázió számomra talán a legkellemsebb megelepetés volt, hiszen egy ormótlan, béna, elcsépelt, gusztustalan filmre számítottam, és mindennek ellenére igazi minőségi szórakozást nyújtott, megspékelve hihetetlenül látványos akciókkal, jó humorral és kőkemény társadalomkritikával. A…..
Többek között FreddyD is ajánlotta már ezt az óriáskrokodilos marhaságot, ami egy kicsit sem több egy újabb zs-kategóriás tucatszemétnél, de néha ilyen is kell! Desszertként pedig a Filmelemző Oscar-on legutóbb erőteljesen szereplő Filmkritikus Állapot két videóját tudom…..
Ahogy ígértem, íme a születésnapi Nicolas Cage-maraton első része! Egészen jövő hét vasárnapig számíthattok minden este egy újabb videóra! Jó szórakozást... és kitartás! ;)   ..
Egy kis baaad movie a fa alá! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk mindannyiótoknak! ..