Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gericore

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az UFC szlogene a "As Real As It Gets!", vagyis a bunyók a ketrecben az utcai küzdelmeknek adnak professzionális környezetet, nem mintha az utcai bunyók preferáltak lennének, de itt nézheted hátradőlve és még a TV is közvetíti. Ha már a valósághoz ily közelálló dolgot…..
Hiába hozott rekordnézettséget a Spartacus a Starz nevű kábelcsatornának, a harmadik (sorban a negyedik), War of the Damned (Az elátkozottak háborúja) című etappal befejeződik a rabszolgalázadás története. A döntést a Starz és a sorozatot készítő Steven S. DeKnight (hosszú…..
gericore 2012.06.05 19:22:02
@Hiller Józsué: Hiteltelenség?Valószinü az (amit ők is kiemelnek) de vajon Spartacusnak mi az igazi hiteles története?Nagyon keveset tudunk az egészről,többnyire inkább legenda történelmi túlzások.Még a származását sem ismerjük pontosan,sőt azt sem,h valóban Ő lett volna e a hadvezér.Slusszpoénnak pedig a tanultakkal ellentétben Spartacus holtestét nem találták meg a harctéren könnyen lehet,h sikerült elmenekülnie.
Az elmúlt évtized mozgalmasan telt a fantasztikum kedvelői számára. A science-fiction átvette az uralmat a popkultúrában, a fantasy pedig túlnőtt a geek szerepjátékosok rajongásán, és meghódította az egész világot. Mese- és szuperhősök, robotok, űr- és időutazók lopakodtak…..
Annak idején a Sci Fi Wire blogon fedeztem föl a The Fourth Kind trailerét, amely Milla Jovovichcsal a főszerepben halálra rémített. A film a negyedik típusú találkozásokról, azaz az idegenek által elrabolt emberek beszámolóiról szól, és rögtön elhatároztam, hogy ezt muszáj…..
gericore 2010.02.02 13:38:42
@Freevo: Köszi az ajánlást,hát igen azért az tényleg sokkal jobb :) (de azért a te kifakadásodat a filmröl is meg tudom érteni:))
gericore 2010.02.02 12:59:14
@Freevo: Jó hát értem mit mondasz igazábol,de sztem ezen akkor se kéne ennyire fenn akadni,h most épp milyen marketinggel akarnak eladni egy filmet,mert ettöl függetlenül is mindenki tisztában van vele h ez FILM!És látod mégiscsak elérték a céljukat mert beszélünk róla,meg is néztük,sőt vitatkozunk,h igaz vagy sem,sokan utánna is néznek stb,és az ilyen ellentmondások miatt is fogják még többen megnézni.A figyelemfelkeltésre épitettek ami ugy tünik meg tette a hatását,szóval mégse olyan béna ez a marketingfogás :)Meg hát sok a hiszékeny ember..sztem nincs ezzel semmi gond.
Mielőtt Roland Emmerich még minden energiáját, pénzét és tehetségét az emberiség, mi több a Földbolygó elpusztítására fordította volna, készített egy kisebb rombolással járó sci-fi/akciófilmet is, a ma már főleg nosztalgikus érzelmeket kiváltó klasszikust, a Tökéletes…..
Néhány nappal ezelőtti „sztárügyvédi” blog-bejegyzésem tegnap késő este gúnyos tálalásban felkerült a Kurucinfora. Ennek köszönhetően sokan még ma is elolvasták, s kommentelték is.Crile Fisher „arrogáns cigány-fajvédő” jelzővel illetett, majd amolyan…..
gericore 2008.12.16 14:08:53