Regisztráció Blogot indítok
Adatok
diobioesz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz vélhetően valami drasztikus, a népnek kevésbé tetsző dobásra készül a nyugdíjakkal kapcsolatban. Legalábbis a komplett ellenzék erre következtet azokból az információkból, amik rendelkezésre állnak. Valamiért nem akarja a Fidesz a költségvetési tervezetet a…..
diobioesz 2014.10.01 20:52:50
@Krisz11: Igen, nekem jobb lenne,de a Feleségemnek meg még jobb,mert megalázóan kevés nyugdíjat kap.Látom Veled lehet beszélgetni.Nem tehetünk semmit,hazánkat nem mi hanem a nemzetközi pénztőke irányítja,de az egész világot is sajnos.Aztán van itt nagyobb baj is mint a nyugdíjasok.Él egy egymilliós közösség nálunk akiket akiket sajnos az 1.800.000 versenyszektorba dolgozónak kell eltartani születésétől haláláig.Mint írtam az én korosztályom 50%-a meg sem érte a 65 évet,ki van ez találva,mi még talán néhány évet élünk és nem leszünk,a korhatárt meg felvitték,de azt meg kell érni.
diobioesz 2014.10.02 08:13:58
@$pi$: Jegyezd meg,mert amíg nem érsz el egy bizonyos kort,beszélsz a valamiről.Nekem a valamikor valami semmi volt,mint írtam szívesen adok tanácsot...
Tudod nekem nem élnek szüleim és nem tudom neked élnek-e azért írtam amit írtam.Megint buta vagy látod,de ezzel befejezem:

"Az idősek zöme tudja, milyen fiatalnak és tudatlannak lenni. De nincs olyan fiatal, aki tudná, milyen öregnek és bölcsnek lenni." - mondta Sir Harold Macmillan. Tehát hallgass addig,míg nem tudod miről beszélsz...