Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Central Home

166 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Central Home folyamatosan fejlődő és terjeszkedő hálózata új munkatársakat keres több pozícióba! Ha céltudatosan szeretné jövőjét építeni, akkor nálunk a helye, hiszen a profi csapat, a folyamatos – cég által szponzorált - képzések, és a biztos egzisztencia mellett remek…..
Central Home Kedvcsináló nyárra! 2017.07.25 10:25:00
Sziasztok! A pár napos rossz idő okozta fejfájás ellenére ne felejtsük el, hogy még tombol a nyár! Pár nap múlva újra itt a jó idő, és ennek örömére pár ötlettel és képpel próbáljuk meg feldobni a napotokat, kedveteket. 1. Egy jó kis nyugis piknik a családdal és/vagy a barátokkal,…..
Sziasztok! Újra jelentkezünk hétindító lakásválogatásunkkal! Nézzétek meg új lakásainkat és szemezgessetek belőle kedvetekre! :) Rejtett szépség Ómátyásföldön Eladó Ómátyásföld villanegyedében egy gyönyörű villaépület. Az épület külső megjelenésnél igyekeztek az eredeti állapotot megőrizni, hogy…..
Sziasztok! Újra jelentkezünk a pénteki lakásválogatással! Nézzétek meg új lakásainkat és szemezgessetek belőle kedvetekre! :) Eladó egy 54 négyzetméteres lakás a Mammut közvetlen közelében!  A zajtól védett övezetben található. A lakás nagyon kellemes, egyedi tervezésű. Egy utcai nappali, mini…..
Sziasztok! Ismét elérkeztünk egy újabb hosszú hét végéhez, így ma a szokásos blogbejegyzésünket, a pénteki lakásválogatást tekinthetitek meg! Nézzétek meg új lakásainkat és szemezgessetek belőle kedvetekre! :)  Eladó lakás a VII. kerületben! Eladó a VII. kerületben, a…..
Central Home Gyermekszobák 2017.05.25 14:50:06
Sziasztok! Nem sokára itt a gyermek nap, így ezen nevezetes alkalomból készítettünk nektek egy apró kis válogatást a legaranyosabb és legszebb gyermekszobákból! Nézzétek meg őket! :)  Ezzel a poszttal kívánunk mi előre boldog gyermeknapot, minden kicsinek és nagynak a földön! :) További…..
A Central Home folyamatosan fejlődő és terjeszkedő hálózata új munkatársakat keres több pozícióba! Ha céltudatosan szeretné jövőjét építeni, akkor nálunk a helye, hiszen a profi csapat, a folyamatos – cég által szponzorált - képzések, és a biztos egzisztencia mellett remek…..
Sziasztok! Ma a szokásos pénteki lakásválogatással jelentkezünk nektek, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre! :)  Eladó lakás az V. kerületben, a Falk Miksa utcában!  Eladó az V. kerületi Falk Miksa utcában…..
Sziasztok! Egyre csak melegszik az idő, aminek mi elmondhatatlanul örülünk! Nem sokára már itt a strand szezon is, így ma arra gondoltunk, hogy hozunk nektek néhány elképesztő képet a világ legőrültebb, legextrémebb medencéiről! :)  Reméljük tetszett nektek a mai képválogatásunk! Kellemes…..
Sziasztok! Tegnapi blogbejegyzésünk során az otthoni iroda előnyeit ecseteltük, most viszont arról is szeretnénk ejteni pár szót, hogy milyen jó egy közösségi iroda, hiszen mi is ebbe a kategóriába tartozunk. :)  A tegnapi bejegyzést amíg készítettük, mi is elgondolkodtunk rajta, hogy mennyire…..
Sziasztok! Otthonról végzitek a munkátokat, vagy csak egyszerűen gondoltatok már arra, hogy milyen lenne, ha a saját lakásotokban a saját irodátokban végezhetnétek a munkát, ahol minden az egyedi igényeitekre van szabva? Mai blogbejegyzésünk során, néhány nagyon tuti otthoni irodát fogunk nektek…..
Central Home Relaxációs helyek 2017.05.15 15:30:26
Sziasztok! A ma nap néhány igazán különleges kertet fogunk nektek bemutatni, amelyek nem csak építészeti műremekek, de csodás pihenőhelyek is lehetnek ilyenkor délután egy hosszú, stresszes munkanap után!  Reméljük tetszett nektek mai képválogatásunk! Most már nincs olyan sok hátra ebből…..
Sziasztok! A mai blogbejegyzésünk témája nem lesz más, mint a már hagyományosnak számító pénteki lakásválogatás, amelyben a Central Home kínálatából válogatunk nektek össze néhány lakást! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!  Eladó lakás a VIII. kerületi Dugonics utcában! Eladó a VIII.…..
Central Home Kiskertek a lakásban! 2017.05.11 15:19:03
Sziasztok! Mai témánk nem lesz mást mint a kiskertek kialakítása a lakásban! Ti is gondolkodtatok már azon, hogy milyen jó lenne egy kertben pihenni délutánonként, hogy milyen jó lenne egy kicsit kiszakadni a betontömb fogságából?! Szerencsére egy kis kreativitással csodás minikertet lehet…..
Sziasztok! Mai blogbejegyzésünkben egy igazán gyönyörű lakást fogunk nektek bemutatni, amelynek legérdekesebb pontja a különböző minták és formák kombinálása, valamint egy különleges szín a mustársárga.  A lakás alapvető kialakítása is nagyon szép, hiszen igazán modern és letisztult, színeiben…..
Sziasztok! A mai blogbejegyzésünk egy kicsit kapcsolódni fogok az előzőekhez, amelyekben azt fejtegettük, hogy mitől válik egy lakás vagy ház otthonossá! Most ezt szeretnénk tovább folytatni,éppen ezért most rátérünk a lakás azon kiegészítő elemére, amely szinte teljesen új hangulatot tud adni…..
Central Home Luxus fürdőszobák 2017.05.09 09:08:53
Sziasztok! Mai bejegyzésünkben néhány igazán különleges fürdőszobát fogunk nektek bemutatni, amelyeknek a fő jellemzői a luxus és az elegancia!  Ízig-vérig gazán stílusos lakást szeretnél? Erre nincs jobb megoldás, minthogy egy mini wellness központot létesíts a lakásban! Nincs stílusosabb a…..
Sziasztok! A mai blogbejegyzésünk, mint már tudhatjátok, a szokásos pénteki lakásválogatásról fog szólni, amelyben a Central Home legszebb eladó lakásait fogjuk nektek bemutatni! :) Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre, reméljük elnyeri tetszéseteket a kis válogatásunk! :)    Eladó lakás…..
Central Home Házak a fa tetején 2017.05.04 15:34:12
Sziasztok! A mai napon ismét egy csodaszép képválogatással készültünk nektek, amelyben szuperextrém és gyönyörű faházakat fogunk nektek bemutatni!  Ha azt a szót halljuk, hogy faház, bizonyosan úgy gondolom, hogy mindenkinek a gyermekkori kis kuckója fog eszébe jutni, ahova el lehet bújni minden…..
Central Home Májusi lakásmustra 2017.05.03 14:43:38
Sziasztok! Ma a szokásos nagy, havi lakásválogatásos blogbejegyzésünket hoztuk el nektek, amelyben a Central Home aktuális ajánlatába nyerhettek egy kis betekintést! Nézzétek meg lakásainkat, valamint házainkat és válogassatok kedvetekre! :)  Eladó lakás a Májusfa utcában!  Eladó a XVI.…..
Central Home DIY fényképkeretek 2017.05.01 14:00:00
Sziasztok! Az egyik kedvenc témánk még mindig a DIY és úgy láttunk, hogy régen posztoltunk friss blogbejegyzést ebben a tárgykörben. Épen ezért ma egy Do It Yourself blogbejegyzést készítettünk nektek. Azt fogjuk nektek bemutatni, hogy miképpen készíthettek saját kezűleg csodás…..
Sziasztok! A mai napon a már megszokott pénteki lakásválogatásos blogbejegyzésünkkel jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális ajánlatának egy kis részletét mutatjuk be nektek! Nézzétek meg eladó lakásainkat és szemezgessetek kedvetekre! :)  Eladó lakás a Klauzál téren!  Eladó a VII.…..
Central Home Ízléses étkezők 2017.04.27 16:01:52
  Sziasztok!   A mai nap megint egy képválogatós blogbejegyzéssel készültünk nektek! Néhány igazán gyönyörű étkezőt fogunk nektek bemutatni, amelyek igazán ízlésesen és stílusosan vannak berendezve.  Mint tudjuk az étkező a ház egyik legfontosabb helyisége, hiszen ez a központi helye a…..
Central Home Színkavalkád 2017.04.26 15:32:09
Sziasztok! Végre visszatért a kellemes, meleg és napsütéses tavasz a dermesztő hideg után! Mi nagyon örülünk ennek, gondolom ti is így vagytok ezzel, éppen ezért ma megint egy szép színes fotóválogatást csináltunk nektek, amelyben néhány igazán különleges dizájnnal ellátott házat mutatunk be…..
Central Home A modern stílus 2017.04.25 16:09:15
Sziasztok! Nem is olyan régen, írtunk nektek egy blogbejegyzést a különböző lakberendezési stílusokról, ma viszont egy olyan megjelenést mutatunk be nektek, ami a legutóbb kimaradt. Ez nem lesz más, mint a modern stílus. Előzetesen szeretném elmondani, hogy ma ez az egyik legelterjedtebb és…..