Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pitor

8 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött az idő, amikor beismertük, lépni kell az online marketing felé. Ezért egyesületünk jóvoltából létrejött egy olyan noszvaji falusi vendégházak kínálatát bemutató oldal, ahová összegyűjtöttük a legjobb szálláshelyeket. Bizony kedves leendő vendégünk, pont azért,…..
Egyik jeles kézművesünk, Antik Anti megint új dologgal rukkolt elő, a tőle már megszokott lendülettel. Hogy mi ez? Látogatói, barátai kérésére interneten is elérhetővé tette áruit.Így a kovácsoltvas dísztárgyak, kovácsoltvas ajándéktárgyak most már megvásárolhatóak az…..
Lehetőség szerint nagyobb hely legyen a kicserélésre szánt ablak, vagy ablakok közelében (minimum másfél-két méter), ezen felül ajánlott a parkettát és a bútorokat gondosan letakarni. Társasházban az esetleges kellemetlenséget elkerülése érdekében például faliújságon…..
Nagyobb térképre váltás..
Ahogy böngézgettem, ma találtam ezt a kedves kis írást Noszvajról. Nézzetek bele. Hasonló élményeket Te is szerezhetsz magadnak!!! Irány Noszvaj!http://zsivany.blogspot.com/2007/10/happy-birthday-noszvaji-paradicsomban.html..
  A hétvégén egy nagyon kellemes borkóstoláson vettem részt a Noszvaj szállás meghívásából. Sajnos csak saját szállóvendégeik számára teszik elérhetővé a szolgáltatást, pedig megérné megkóstolni a kellemes üde fehér borokat(muskotály, zöldvertelini,leányka)és a…..
Kezd körvonalazódni a terv. Egerben nem látnak minket szívesen, legalábbis a statisztikai adatok ezt mutatják. 7 vendégház közül kettő foglalt már a megjelölt hétvégére, 5 vendégházból kettő hallani sem akar arról, hogy este zene és buli legyen az Ő házában, a maradék meg…..
Ha Eger felől érkezik Cserépbe a tisztelt jólmagátéreznifogó kiránduló, nem tudja nem észrevenni Noszvajt. Aranyos kis település meredek, tágas és szűk utcákkal. Van ott kastély és Thummerer Vilmos pincéjében is arrafelé forr a bor. Kb. ennyire ismerem Noszvajt, de mától Ők…..
Végre elkészült! Igazán esztétikus lett, bár dolgoztunk is vele eleget. Szerintem igényes felületen és ami még ennél is fontosabb igényes tartalmon keresztül nyújt betekintést a falu életébe. Abba az életbe, aminek az elmúlt években az egyik…..