Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skagerrak

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A brit Charli Howard igazán egészségesen él, ráadásul modellkedik is, mégsem sikerült elkerülnie a cellulit kialakulását. Ő viszont sokakkal ellentétben nem rejtegeti, sőt!..
Skagerrak 2017.04.22 03:39:49
@karandash: Pink pocs egy mocskosszaju frusztralt munkanelkuli ex kurva felvigyazo aki trollkodassal tolti az idejet.
Az előző posztomra látszólag teljesen jogosan az a kérdés jött, hogy mi a faszért nem költözünk haza. Azért látszólag, mert az a poszt kiemelt két nehéz helyzetet a jelen életemből, de hallgatott az örömteliekről. Így is maratoni lett az írás, de tök jogos felvetés, hogy ez így egyoldalú. Tehát a…..
Skagerrak 2017.04.13 03:09:51
@sunabajnok: Befogadtak? Majd meglatod a Brexit utan hogy hogyan fogadtak be. Majd megerted hogy az angolszaszok sohasem azt mondjak ki amit gondolnak, de hamarosan radobbensz hogy tulkeppen mit is gondolnak rolad. Olcso vendegmunkas vagy nekik, ennyike.
Sokan szívükhöz kaphattak, amikor az államfő mosolyogva riposztozott, de az orosz érdekeket egyre kevésbé lehet figyelmen kívül hagyni. Az Orosz Földrajzi Társaság november 24-ei díjkiosztó ünnepségén kérdezte meg Vlagyimir Putyin egy kisfiútól, hogy hol ér véget Oroszország határa. A gyerek…..
Skagerrak 2017.01.11 02:02:53
@Fánkevő Fáncsi: Hu de utalom az ilyen kobuta prolikat mint te, akik mindenhol es mindenkiben ellenseget latnak. Hogy lehet valaki ennyire buta? Miert nem huzol vissza a fozos blogokba vagy a konyhaba, idiota.
A migránsok már száz éve köztünk vannak. Bolgárok, görögök, kínaiak, törökök, arabok élnek és dolgoznak Zuglóban teljes békében. Itt nem fél tőlük senki és nem is gyűlölik őket, bár a kormány igyekszik ezt megváltoztatni. Lakik köztünk sok-sok bolgár,  még utcákat is neveztünk el róluk, a…..
Skagerrak 2016.09.16 20:53:24
@Buchhalter: Minden ostoba, buta ember ezzel jon: "en meg a parom, ezt vagy azt lattuk". Bocs, de kurvara lenyegtelen hogy ti mit lattatok. A UK-sek nagy resze vissza lesz paterolva es oda nem lehet majd konnyen bejutni. Nemetorszag occso migransokra fogja lecserelni a kelet-europaiakat. Mar ki is adta Mutti ukazba, hogy kepesites hianyaban is alkalmazni kell a migransokat. Az elvandorlas meg azert tortenik mert Nyugaton egyszeruen magasabbak a berek - ez csalja oda az embereket es Mo. ha megfeszul, akkor se tud ezzel versenyezni. Ettol fuggetlenul csak egy szuk reteg kepes Nyugaton az OTTANI magas eletszinvonal szintre felemelkedni. A tobbi alacsony keresettel el szar lyukakban es meg kilatasa sincs az elorelepesre. Azt se erted hogy a legtobb kitantorgott vendegmunkas, Nyugaton akar penzt keresni, aztan kesobb otthon elkolteni. Vagy azt, hogy Nyugaton termeszetes az elvandorlas-bevandorlas folyamata, es itt is ugyanugy megvan. A nemet nyugdijasok celpontja most a Balaton - oda koltoznek mert nem birjak a migransokkal telitett varosokat otthon. Vagy te nem olvasod a Die Welt-et?
  Jött ide egy népcsoport valahonnan a fenetudjahonnából. Megérkeztek, lecuccoltak, jól átbaszták a már itt élőket (fehér ló, Szvatopluk), aztán kajánul vigyorogva még picit próbálták végigrabolni a már-már civilizált városokat, csak aztán levágták a fülüket és hazazavarták őket. Nem sokkal…..
Skagerrak 2016.08.08 03:26:34
@Komodoi: Hogy te egy mekkora sotet idiota proli vagy! A poszt rolad szol, bekepzelt idiotakrol akik meg vannak gyozodve arrol hogy a vilag korulottuk forog.

--------------------

A poszton szetrohogtem magam, de ugy latszik a magyarok mar a humorerzekuket is elvesztettek. Amelyik nep nem kepes onmagan nevetni, az megerett a pusztulasra. Az megvolt hogy ez nem egy tortenelem ora??
Mostanában a társadalmunk normálisabb felében többek között mindenki azon agyal, mi lenne a helyes magatartás az úgynevezett kvóta népszavazással, akarom mondani, hogy stílusos legyek, ezzel a Nemzeti Népszavazással összefüggésben. És nem találják a jó megoldást. Hát igen, most a baloldalon…..
András Igazán senki nem hitt abban, hogy egy péntek reggel ilyen változásokat hozhat egy ország életében. Az a gondolat, hogy egy “civilizált”, nyugati állam szavazópolgárai ennyire bután és szűklátókörűen döntsenek, eddig elképzelhetetlen volt, és mégis megtörtént. Az Egyesült…..
  LÉGYSZIVES KEDVES BRITTOK, NE LÉPJETEK KI A EUBÓL, MERT EL KELL MENNÜNK DOLGOZNI ! És az kurva szar dolog ám! Mi továbbra is üldögélni szeretnénk a hivatalokban a pénzetekből, de ti ezt nem hagyjátok! Rohadt büdös maradi nácik vagytok ti mind, pedig mi olyan fantasztikus szakdolgozatokat…..
Gondolta volna, hogy a cukorborsó leszedése olyan fontos egyes önkormányzati földeken, hogy akár még ünnepnapon is berángatják emiatt dolgozni a szerencsétlen közmunkásokat magukat kereszténynek hazudó pártok polgármesterei? Diósviszlóban például ez történt pünkösdhétfőn. Így lesz a…..
Skagerrak 2016.06.02 03:08:36
@Szelid sunmalac: Maradjunk annyiban hogy te egy buta proli vagy aki vegigfosta mar az indexet a picsogasaval. De hiaba picsogsz, ti vilag lumpenproletarjai legfeljebb egymassal egyesulhettek, hehe.
Távol a fikától Gáncs 2015.09.09 17:00:00
(Ejj, pedig de büszke voltam rá magam előtt, hogy mindeddig egy blogbejegyzést sem írtam erről a témáról... Eddig tartott. És persze tudom, hogy a mostani megírásának sincs semmi értelme, mivel egy olyan tömör zajba fogom belehümmögni a magam kis véleményét, amelyben még az is elveszti a józan…..
Skagerrak 2016.03.04 22:24:07
@Bredpitt Monika: Bebasztal megint, alkeszos luvnya? Mondta mar valaki neked hogy buta vagy mint a segg?
David Cameron választási ígéretének megfelelően hamarosan kiírhatják Nagy-Britanniában a referendumot az ország EU-ban maradásáról. A „Brexit” támogatottsága folyamatosan nő a szigetországban, ám ha ez megvalósulna, az gazdaságilag elég rosszul érinthetné a briteket,…..
Ez egy múlt heti poszt, de mivel az itthon hétfő este bemutatott második évadról az olvasói levelek alapján sokan szeretnének olvasni, és valamiért pont ezt a posztot nem lelték meg, kénytelenek vagyunk kiemelni, hátha így mindenkinek jobb lesz. Az a baj a True Detective második…..
Skagerrak 2015.06.25 00:26:39
@mojyo: A te szinvonaladon a Futrinka utcat ajanlom, jo szorakozast!
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
Skagerrak 2015.05.30 19:24:55
@Stellitita: "No1: London nem egy ország, hanem egy a sok ezer városból az Egyesült Királyságban - See more at: http://iflgazdasag.blog.hu/2014/11/06/ezert_ne_dolgozz_londonban_haho_magyar_fiatal#comment-form"

Tenyleg, na ne viccelj, ha nem mondod nem gondoltam volna.
Egesz Anglia fos termeszetesen, a videk meg rosszabb mint London, ehhez tartsa magat mindenki.

"Melyik normálisabb országot ajánlanád 'szakértő' lévén"

Hasznald az agyadat hulyegyerek, szerinted a vilag csak Europabol all? Esetleg nezz meg eletszinvonalrol szolo statisztikakat es akkor talan eszreveszed hogy a UK a kozepmezonyben kullog a tobbi fejlett nyugati orszaghoz kepest. Megsugom, hogy amely orszagok felette allnak, azok a jobb helyek. Meg Europaban is sok van ilyen orszagbol. Akkor most mindent tudsz.
Az amerikai egészségügyi rendszer a világ legdrágább egészségügyi rendszere miközben a mutatóik kifejezetten rosszak. Már csak ezekért is erről a számláról beszél a világ tegnap este óta. Egy srác két napig volt a sürgősségin vakbélgyulladás miatt és meg is műtötték,…..
Skagerrak 2014.12.16 05:30:08
@bxf: Te is egy tipikus arrogans magyar kuruzslo vagy aki azt hiszi hogy o szarta az univerzumot. Tul nagy az arc. Inkabb probald megbecsulni hogy milyen szerencses vagy hogy nem Mo-n kell szarakodnod...
Jon Stewart tréfás hírműsora is úgy érezte, hogy nem lehet szó nélkül elmenni a frissen kinevezett Colleen Bell nagykövet/szappanopera-producer mellett, aki biztos jól fog jönni majd az országnak, ha feltűnik Orbán Viktor gonosz ikertestvére, Fernando. Az argentin nagykövet sem…..
Skagerrak 2014.12.06 01:05:20
@Hátrányos helyzetű kaviár: Igazad van... persze ha cigany emberrol lenne szo akkor rogton a rendornek adnanak igazat, mert az micsoda mocskos bunozo, LOL.

@kék madár: birca fideszes berkommentelo, dolgozni jar a blog.hu-ra
Az IMF júniusban megjelent országjelentése nem bánt kesztyűs kézzel a magyar kormánnyal. A 98 oldalas dokumentum számos pontján megtalálhatóak az aggodalomra utaló jelek: továbbra is számos rendszerkockázat van a gazdaságban, a konvergencia nagyon lassú, a kormányzati programoknak…..
Skagerrak 2014.10.02 22:36:11
@Elchango: na, te sem voltal jelen amikor az eszt osztottak, vazze... a hozzad hasonlo buta emberek miatt tartunt ott ahol...
Jönnek és elmennek. Fiatalok, akik már nem itt élnek, nem itt dolgoznak. Hazalátogatnak, esznek túrórudit, napérlelte barackot, édes dinnyét. Megnézik a Balatont, sétálnak egyet Budapesten, élvezik a melengető napsütést, majd felszállnak a repülőre és néhány órán belül…..
Skagerrak 2014.10.02 21:09:43
@sodalisO [eng]: igénytelen buta liba ..... a hozzád hasonló lúzer mentalitás miatt menekülnek innen az emberek, a hozzád hasonlók miatt szar ez az ország.... majd ha ti kihaltok végre, akkor talán...
Ha valamire ráírják, hogy valamitől mentes, rendszerint örülünk. Mert a -mentesség azt sugallja, hogy nélküle jobban járunk. Talán azt is, hogy eddig rutinszerűen rosszul jártunk. Amikor először olvasol egy hirdetésben ecetmentes parfümről, feltételezed, hogy ez jó dolog…..
Skagerrak 2014.10.01 00:06:29
@Muscari: te valami szolgalelkű igénytelen buta liba lehetsz akinek elég ha egész életében mások seggét nyalhatja - más életébe azért ne pofázz bele