Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Corrosive substance

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, párválasztunk ma este, mondja az agyagból összepakolgatott rémember a csuklóján két órával, ezt baszki magyarázza már meg valaki. Mer’ fussa? Nem bízik az egyikben? Vagy miért? A tisztást, ahol a felkonfokhoz beáll, lassan jobban ismerem, mint a debreceni Csapó utcát, pedig…..
A 4th and Loud című reality nem volt túl sikeres az USA-ban, de viccesnek annál inkább: a Kiss zenekar két legendás alakja, Gene Simmons és Paul Stanley amerikaifutball-csapatot vett magának, de nem olyat, mint a Buffalo Bills, vagy a New York Jets, hanem egy AFL-csapatot, azaz a Arena…..
A kommentelők kértek, a kommentelők kapnak: így láttuk mi a VV7-et, szigorúan szubjektíven, szókimondón, magunkat nem visszafogva, de senkit nem derogálva, dehonesztálva, degradálva úgymond. Ennyi meg egy bambi. Zaphodbb Nem láttam minden VV szériát, így például az Aurelióssal…..
Corrosive substance 2015.03.05 01:20:41
A tömör véleményem a VV7ről, hogy az összes egy geci! Az első széria, amikor nem volt kedvencem, amikor inkább csak hüledeztem és nem szórakoztam, kb. én is VV Dórivá váltam adás alatt és elbiggyesztett szájjal hajtogattam, hogy 'Úr Isten, kik ezek?'

A Dennis belépőjénél sokkot kaptam, onnantól az az ember csinálhatott, amit akart, egyszerűen nem tudtam kedvelni. Nem beszélve arról, hogy tisztára olyan volt, mint egy rossz remake, VV Aurélio, ötvözve VV Zsoltival és egy leheletnyi Traktorossal, féreg ágyon. Au legalább kis tejfelesszájú faszjancsi, de ő már egy kopaszodó, korosodó, egy gyerekes férfi, vagy valami olyasmi... úgymond.
A Fannira nincsenek szavak. A nők nevében neki azt üzenném, hogy nem csodálkoznék, ha visszavennék tőlünk a szavazati jogot, az alapján amit a műsorban produkált.
VV Lacci performansza, ami alatt átalakult macho manból lábtörlővé, igazi kafkai magasságokba röpíthették volna a műsort, annyira csodás volt az átváltozás, de ilyen unalmas, sótlan, humortalan személyiséget még a világ nem baszott, de komolyan. Na és az agonizálásai.... áááááááá.... killing me softly
Edinát sokszor nem értettem, mármint amit mondott. Az a lány tényleg azt hitte, hogy megvezeti az egész kinti világot, mert ő akkora taktikus? Amit a Zsu meg ő leadtak, háááááát, volt egy-két öfi amikor kaszálni akartam az egészet....( mondjuk a Fanni szépségnapja után tényleg nem néztem pár napig, az már tényleg kibaszta a biztosítékot).
VV Maci egyébként mi célt szolgált ott? A szponzor ruhák nem mentek rá, pedig elég nagy felület...és nem is az volt a baj, hogy dagadt és lust mint egy disznó, hanem hogy mellé még ostoba és gonosz is... ha egy szerethető duci maci karaktert hozott volna, simán nyerhetett volna...de én rendesen undorodtam tőle úgy, ahogy a Rönétől is. Dani volt a titkos reménységem, csak ő is irritáló kavarógép lett, viszont örökké hálás leszek neki azért, ahogy részegen táncol... :D

A végén Robinra szavaztam, ő tényleg nem ment le alpárba és a szériáról elmond mindent, hogy ennyi elég is volt a győzelemhez. Előtte csak azért szavaztam pl 4x a Laccira, mert ő volt a kisebbik rossz... ez is beszédes tény.
Nem is tudom miért néztem, nem szórakoztatott de legalább idegesített, megbotránkoztatott, felháborított, felhúzott és a többi.... Csak az a baj, ha minőségi agyfaszt akarok kapni, akkor nézek jóféle hazai és/vagy nemzetközi aktuálpolitikát, a VVtől én azt várnám, hogy szórakoztasson... irgumburgum rtl!

Egyébként hogy megy a casting? Alapkövetelmény az, hogy ne tudjon senki egy értelmes, összetett mondatot kimondani? Üvegfal mögül válogatnak, nem beszélgetnek velük, vagy kalapból húzzák ki random a beköltözőket? Vagy úgy gondolják, hogy pár szilikonlabda a igazi biztosítéka a permanens szórakozásnak? Legközelebb mondjuk nem kellene azokra az emberekre bízni a szereplőválogatást, akik szót értettek a Zsuval mondjuk, meg az Edinával.
Corrosive substance 2015.03.05 11:02:43
@traccsparty: Nem követeltem. Olvasd el újra, amit írtam. Ja, Fanninak drukkoltál, akkor nem szóltam. -.-
Kisiklott a Tündérfalvi Express A párbajt megelőző pillanatok általában nem szoktak túl veretesek lenni, mindenki fejben már a stúdióban van, agyal, hogy hogyan is kell alanyt állítmányt egyeztetni és erősen trenírozzák magukat, hogy még véletlenül se csicskagecizzenek élő…..
Kedves naplóm! NEEEEEEEEEEEE! MACIIIIIIIIII! XOXOXOXO Hát de mér????? Vigasztalhatatlan vagyok, ez a geci Denisz meg a nagypinájú Fanny, nem is, fanny, kisbetűvel, ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ mert EGY ROHATTKURVA, bezzeg tovább maradhat!!!! A villában!!! És Maci meg nem!!!!! A…..
A Stephen King könyvéből készült sorozat, amiben egy láthatatlan befőttesüveg jelenik meg egy kisváros körül, most megkapta a harmadik évadát a CBS-től, annak ellenére, hogy én egy jó szót nem hallottam, olvastam, láttam róla sehol, persze ez nem jelent semmit. Igazából több…..