Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tekko

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon, hat kiadásra jelölt változatot követően megjelent az Opera legfrissebb verziója. Tetszik, nem tetszik, ez a helyzet, a 12-es kiadás (a'la Wahoo) így is elég sokáig húzódott, és még a fő attrakciónak szánt hardveres gyorsítás sem lett alapértelmezett benne.…..
Omnibusz Ikarus modellek 2010.02.18 22:56:00
A teljesség igénye nélkül megpróbáljuk a Magyarországon is beszerezhető Ikarus modelleket bemutatni. A legegyszerűbben beszerezhető és kis kézügyességgel összeállítható makettek a papír alapúak. Az egyszerűbbek közül rengeteg „szabásminta” található az…..
Ez a post eredetileg az Opera 10.50-es verziója miatt született meg. Azóta a hibák nagy részét javították, viszont köszönhetően a blog segítőkész olvasóinak újabb hibákra derült fény, amelyeket itt gyűjtünk össze. Fontos megjegyezni, hogy ennyi hiba minden szoftverben van, ha…..
tekko 2010.03.24 07:16:35
@Karbonade: A dolog 1680x1050-ben is fennáll, gyári skin, full screenben még jobban látszik az alján a szürke csík.
[url]http://noob.hu/2010/03/24/opera.png[/url]
Win7 32bit.
Ha egy lapot teszek full screenre akkor nincs gond.
90 The Corrs - Breathless 2010.03.19 19:36:00
Év: 2000Nemzetiség: ír Az ír szokásokhoz híven a Corrs is egy családi vállalkozás, de szerencsére sokkal emberibb külsővel, mint a meghatározhatatlan nemű egyedekből álló horda, a nagy rivális Kelly Family. A 90-es évek végén éppen a Breathlessel robbantak be a köztudatba és…..
Magyar Opera Az Opera 10.5 után... 2010.03.17 19:10:00
Már csak napok, vagy inkább órák kérdése, és megjelenik az Opera 10.51. Ezzel részben lezárul egy szép korszak, de remélhetőleg egy még szebb követi majd. Ebben a cikkben azon elmélkedem, hogy mit hoz a 2010-es esztendő a PC-s Opera szemszögéből. Előbb nyilván jöjjön a…..
tekko 2010.03.19 07:47:13
@fraki: az urlfilter.ini */ad/* sora okozza, azt, hogy nem töltődik be.
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
A. a XXI. század legegyszerűbb aktusát szerette volna végrehajtani, amennyiben netet, telefont és tévét akart egyszerre egy nagy szolgáltatótól. Állítólag ugye ez a jelen és a jövő. Hát nem neki, mert a raktáros nem úgy akarta. Kaland alant. T-Homológia Tragikomédia két…..
tekko 2010.02.03 11:37:38
@sandrew: A 1412-ön meg tudják mondani, hogy milyen szolgáltatás érhető el nálad. (persze ilyenkor is előfordulhat sajnos, hogy elvileg elérhető a szolgáltatás, de gyakorlatilag mégse). Ha ott van valami nem tiszta részlet, akkor telefonon bármikor meg tudja kérdezni a műszakisokat az ügyintéző.

Saját tapasztalat alapján a min 20 perc költői túlzás új megrendelésnél. Hibabejelentésnél már inkább igaz.

A kábelmodem amikor bekapcsol (áram alá kerül) bejelentkezik a hálózatba a MAC címével, ha nincs regisztrálva akkor le lesz tiltva a kommunikációja. Ha beregisztrálják attól még nem indul újra a bejelentkezési folyamat.
Aki szemét, és szerződni akar, ennél rosszabbat érdemel, úgyhogy nem is értem, Tibor  minek pattog. Igényeskedett, arcoskodott, hát nem kiderült, hogy mégsem lehet IP Tv-t bevezetni hozzá? Örüljön, hogy nem küldtek ki két markos T-alvállalkozót, hogy jól leverjék, amiért…..
Délután Ha csak azért nem riadtunk hajnalban a távirányítót magunkhoz szorítva a hangyafoci közönségének hangjára, mert egy mozicsatornán sikerült elaludnunk, akkor jó eséllyel tartozunk azon elszánt foteltöltelékek közé, akik előbb néznék meg a Győzike Show I-X.-et…..