Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jtanú

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chilében legalább két olyan Királyságtermet fotóztak le, amelyeken nemzeti zászló lengett  A politikai semlegesség hosszú ideje fémjelzi Jehova Tanúit, ha a gyakorlatban nem is mindig, de legalább elméletben. A nemzeti zászlók bármiféle használatát, akár az előttük való…..
jtanú 2014.10.05 17:24:27
@EveH: Amikor egy vízvezeték szerelő hibázik, csepeg a csap és újra kijavítja! Amikor egy sebész hibázik, nyomorék lehet valaki, rossz esetben meg is hal!!
Amikor a Vezető Testület hibázik, vagy hibázott és meg kellett halnia valakinek a vér elutasítása miatt, nem nyugtalankodnak, mert Jehovában bíznak, aki vissza adja az életet a hitében elhunytaknak is!!!
Mivel a Biblia azt tanítja, hogy tartózkodjunk a vértől és ők ezt jó lelkiismerettel úgy értelmezték, mint régebben és emiatt meghaltak sokan, akik egyébként akkor sem biztos, hogy túlélték volna, ha vért kapnak, bíztak abban az ígéretben, hogy aki meg akarja tartani az életét minden áron, az elveszti azt, viszont aki elveszíti az életét Jézus miatt, az megtalálja azt, a feltámadáskor!!
Az, hogy nekem vannak elképzelésem bizonyos bibliai tanításokkal kapcsolatban, ami nem feltétlenül egyezik mindenben a Vezetéssel, azért értékelem a munkájukat, mert nagy munkát csinálnak, egy világméretű egységet kovácsoltak, ahol milliók érzik jól magukat, mint én is!
A főnökömmel sem értek egyet néha, de tudom, hogy a rend azt kívánja, ne szövegeljek ellene!
Mindenütt van szükség vezetésre és akkor lesz egység, ha nem lázadoznak a vezetőség ellen, főleg, ha azok a javunkat akarják!
Engem egyáltalán nem zavarnak a megemlített dolgok, mert semmiben sem okoznak nekem kárt!!
Az elmélet és a gyakorlat kissé eltér olykor, de hidd el, nagyon sok mindent meg lehet tenni itt anélkül, hogy baj lenne belőle, csak tudni kell a módját!!!
jtanú 2014.10.05 19:22:30
@karalabe4:" Azért az, hogy valakinek meghal a családtagja vagy valakije a vérkérdés miatt, elég súlyos dolog, amit nem lehet csak azzal elrendezni, hogy "ne nyugtalankodjál, mert majd feltámad"."

Egyetértek! Aki meghalt, annak mindegy, aki megmaradt és szerette, annak a nehéz!
Most közösítettek ki egy testvérnőt, mert előre levetette a vérét és a mostani műtétjénél abból adtak neki! Kiderült! Repült, de legalább él!!!
Nem hogy vérfrakciókat rakatott volna félre! Abból nincs balhé!
Ez van! Ilyen ez a vallás! Valamit valamiért! Ez a szabály, tehát él az állításom, hogy irány a kiskapu, aztán semmi gond!!!!
..
jtanú 2014.10.02 14:47:45
@nicku: Meg tudnád nekem mondani, hogy mi van ma, október 02-án, amit ki kell magyarázni?
Én nekem fogalmam sincs, de őszintén érdekel!!!!