Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heimdalll

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KLIKhammer ex-államtitkár nertárs zsebében kinyílott a bicska: tanárok 25 pontya? Faszom! Kockás ing és borosta? Az észnek meg kell állni! Hol van az a szmokingos bölcsesség, amivel ő nyalta a rendszer seggét Plágium Pál doktorija ügyében utolsóként? Hol az a méltóságteljes bukkake party a rektor…..
Heimdalll 2016.02.19 19:49:19
"A Klik azt kérte a gáz- és áramszolgáltatóktól, hogy 2015 októbere és 2016 áprilisa közt akkor se kapcsolják le a szolgáltatást az iskolákban, ha csúszna a számlák befizetésével. A moratóriumkérést hét szolgáltató biztosan elfogadta, erről a Klik novemberben értesítette a tankerületi igazgatókat."

www.origo.hu/gazdasag/20160219-klik-kikapcsolasi-moratorium.html

Gyakorlatilag valamennyi energiaszolgáltatónak tartozik a KLIK 2015 októbere óta. Az a KLIK, amelyik olyan egyszerű feladvánnyal, mondhatni házi feladattal sem képes megbirkózni, mint a számlák kifizetése.
S ez a KLIK irányítaná az oktatást az országban. Teljes szellemi talentumával.

A kocka el van vetve. Ingen, KLIK-ben, agyban.
Mindenórás Tábornok urunk, ez az ország és kontinens őrző Nemzeti Rambó megint megmondta. És ha ő megmondja akkor az meg van mondva, hisz éleslátásáról az Óperenciás tengeren túl is híres. Ezért kérdezik. Pont őt.  Szóval már az van, hogy ezek a migráncsok nem csak…..
ÉdesDrágaAranyosEgyetlen Nurszultán bátyám, kazahok, rokonaink! Megjöttünk hozzátok és mintha haza jöttünk volna. Mi itt vagyunk otthon nálatok, és nem a rohad kapitalista demokraták Brüsszelében. Nyugat? Pfejj! Ott nem botlunk mindjárt aranyból faragott csodaszarvasba a…..
Heimdalll 2015.04.04 09:17:56
@parti_giano:

Csakis.
Heimdalll 2015.04.04 09:21:05
@Penivaldes:

Ez esetben rasszista, autoriter, illiberális tetszik akkor lenni. Amikor.
Heimdalll 2015.04.04 09:31:51
Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy keményen dolgozó kisember. Ő nem ám ilyen Kocsis Máté féle pejoratív értelemben vett keményen dolgozó kisember volt, hanem amolyan rogánantal féle, aki felkelt reggel és keményen dolgozott estig. A keményen dolgozásnak meg mint az efféle…..
Heimdalll 2015.03.17 20:07:33
@Heimdalll:

Az első mondat helyesbítve, mielőtt megköveznek:

*Gyurcsány azért kerül mindig az asztalra, mert még mindig nem érti senki, vagy csak túl kevesen, hogy mit jelent a...
Heimdalll 2015.03.17 20:48:51
@látjátok feleim szümtükkel:

Mert csak hiszed, hogy egyszerű a kérdés, és nem tudod, mert ha tudnád, nem mondanád egyszerűnek azt, amire igen sok tanult és okos és bölcs ember keresi hosszú ideje a választ.
Igen-nem, fekete-fehér. Valójában még ez sem egyszerű , mert mi az, ami már fehér és meddig tart az amikor még fehér.
Végül, van amikor megtiszteltetésnek veheted a körmondatokat, még akkor is, ha kissé ki van csipkézve:)
Heimdalll 2015.03.17 20:53:57
@pianolight:

E kérdés megválaszolására még fel kell fedezni az északi oldalamat is, melyet eddig rejtve tartott előttem a teremtő.

De miért éppen jegesmedve? És ha odobenus rosmarus?
A gyarmatosításnak is megvannak a maga árnyalatai. A Krím elesett egy kis trükközéssel a kovácsbélák jóvoltából, Kelet - Ukrajnában még harcolnak a gyarmatosító orosz fegyveresek ellen, ezekkel szemben nálunk amolyan csendes, mondhatni bukkake gyarmatosítás van. Egyszer csak…..
Heimdalll 2015.02.22 06:03:41
@pianolight:

"hogy csak vitathatatlan, a partnerek által kölcsönösen elfogadott tények szolgáljanak vitaalapul, enélkül értelmetlen a beszélgetés."

Gondolod? Más kizáró ok nincs is? Valamint egyéb?
Ha nincs, zászlókat ide, emeletes tortát és tűzijátékot! Üstöllést. Továbbá ízibe! (málnásat)
Heimdalll 2015.02.23 09:35:46
@pianolight:

Rendben.
Csak szemétkedtem:)

A kiindulás ez volt:

"hogy csak vitathatatlan, a partnerek által kölcsönösen elfogadott tények szolgáljanak vitaalapul, enélkül értelmetlen a beszélgetés."

Van rá példa, hogy ugyanazon tényeket másként értelmeznek.
Ezt kiküszöbölendő gondolom azt, hogy az általad írtakkal szemben előbbre való az a megközelítés, hogy a tényeket elemző vitában alapvető fontosságú, hogy ugyanazon tényről, történésről a felek által azonosan értelmezett fogalmak mentén folyjon a vita:)
         G.Fodor Gábor a Magyar Narancsban jellemezte a magyar jobboldali értelmiséget. Amennyiben elfogadjuk a jeles politikai gondolkodó megközelítését, egy magyar jobboldali értelmiségi vagy fasiszta vagy teljesen hülye. Persze valójában vannak teljesen hülye fasiszták is,…..
Heimdalll 2015.02.22 05:56:11
@búvár kondér:

Azért mert maga is lehunyt szemmel nézelődik. Nyissa ki! Legalább az ablakot, hogy legyen elég levegője, oxigén az agynak... legalább.

Úgy bírom:
-Nincs jobboldali értelmiség....
-Miért ne lenne?
-Mert én mondom, b+ :-)
-Jaaa?!
168 millió gyermekmunkást tart számon a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet. Kétes dicsőség, hogy Kubatov nertárs és A Párt jóvoltából hozzáírhatnak ehhez kb 170 magyar kiskorút is. A győzelem mindenek felett, ojjé. Nem drága ezért semmi, ezer/óra néhány tucat diáknak pláne…..
Heimdalll 2015.02.21 19:26:17
@Mariann19:

"Csodálkozom, hogy az SZDSZ vezette volna be a mindenkit elhallgattató stílust.
Azt nem lehet a szadeszra mondani, hogy nem érdekelte a más vélemény.
Nem is indokolta semmi, hogy ezt tegye."

Aha... és az a mérhetetlen szdsz és liberalizmus ellenesség, az csak úgy kinőtt a kies kunsági homokbuckákon és elburjánzott magától, mint a traubisoda Tétényben és a királydinnye sréen Sóstó felé, de még a Halas-Kőrös-Vadkert háromszögben?
Az szdsz csak úgy tett, mintha bárki véleménye érdekelné. Amúgy ők voltak az elhivatottak, és az önkiválasztottak.

A "nem is indokolta semmi, hogy ezt tegye" állítás önmagában is gyönyörű, de tényleg nem indokolta semmi, mert az szdsz vagy addig tárgyalta, csócsálgatta a témát, amíg a tárgyalófelek elhulltak, vagy spontán kiderítették hogy tulajdonképpen nácik, fasiszták, de minimum hortisták, fajgyűlölők és antiszemiták már születésüktől fogva, ezért nem tárgyalnak velük tovább.
A legjobb olvasatban is egy holdkóros, ködevő, felhőlovas banda, kevésbé hízelgő olvasatban antiszemitizmust és ellentéteket szító alattomos tróger banda, néhány üdítő kivétellel.
Legsikerültebb tanítványukat Orbán Viktor Mihály néven anyagkönyvezték.
Heimdalll 2015.02.22 05:12:12
@Mariann19:

"Belőled süt az SZDSZ elleni gyűlölet."

Miért sütne? SZDSZ nincs. Ellenben fénykorában megalapozta a későbbi fidesz "szellemi" munícióját, amely úgy tűnik elég "jó" és tartós, sőt, multifunkcionális mankónak bizonyult. Gondolod, az szdsz-ellenesség úgy terem, mint a pitypang a réten vagy pipacs az út mentén? Éppen olyan keményen megdolgoztak érte a belvárosi fiúk, mint a mostani vidéki és külvárosi, tahó suttyó, bunkók. Csak a magok lassan hullottak a földbe, de egyszer csak lesz eredménye.
[amúgy meg nem cipelek mindennapi gyűlölködéseket, ezeket meghagyom a fidesznek, hadd szenvedjenek a dögök.
A "minap találkoztam" Kőszeg Ferenccel, egy tiszta, őszinte, igazi liberális emberrel. ugyan mit gyűlölnék benne-rajta? Van ötleted?:-]
Heimdalll 2015.02.22 05:37:53
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"Te miről beszélsz?? A volt szadeszosok vannak legrosszabbul, ha valaki le meri fasisztázni a fideszt! Ragaszkodnak hozzá körömszakadtáig, hogy "bolsevik típusú párt", meg "maffia" .."

Miről-miről... El is hiszem, hogy rosszul vannak. Manapság. És 1990-től 2010-ig? Még odáig is lesüllyedtek, hogy a cigány asszonnyal kimosatták a magyar zászlót mintegy megtisztítandó az évszázadok bűneitől. Pont egy cigány asszonnyal. Színtiszta tananyagszerű provokáció. Sikerült is, meg is volt, meg is lett, meg is van az eredménye. Most aztán lehetne menni mosni, mosogatni, csiszatolni-csuszatolni, bolsevikozni, maffiázni, az imolák és batyuk életben tartják a rendszert, a NER-t, mert mindig későn ébrednek... Ez olyan nemzeti jellemző, mondhatni nemzeti együttható, konstans értékkel.

:) Még valami:) tényleg csak a humor kedvéért...
Írod, hogy: "Ragaszkodnak hozzá körömszakadtáig" kinek a körméig? Mert ha az én körmöm szakadtáig, az nem az igazi. vagy az? Ismerős a körmös Bauer?:) Szóval az szdsz-el eddig a szintig, azaz minimum körömszakadtáig résen kell lenni:))
Varánusz Menj a picsába, Amerika! 2014.11.15 18:05:11
Meghasadtam. Egyszerre kezdtem tisztelni Viktort, és röhögtem ki ugyanabban pillanatban. De az utóbbi hetek teszetoszasága után végre megtörtént a valami, vagyis Kedves Vezető nertárs eldöntötte mit akar. Megszítta az orrát, felkrákogta ami odabent mind begyűlt lenyelhetetlenül,…..
Heimdalll 2014.11.16 13:22:32
@gazoló:

...dehogy is. Jól látható helyen, az alvázra van felragasztva:)
Heimdalll 2014.11.16 16:01:48
@Rodeo36:

az alábbiakat tudta maga a kényeztetett seggével gondolni és tudatni:

"akkor megismétlem: a kurva anyád 120x
foglalkozz a saját dolgaiddal és meg ne próbálj mégeccer!!!
annyi hulladék gyün a krokogyélusra ez a heim dalll
is csak egy a kiömlött xarból
(csak nem te vagy a heimpali szarcsimbókja?)
brühüyyy
kapaszkodik a fidex bagázs hátha túléltek? mentek mind a levesbe de azt levest oda kell majd jól kozmáltatni, szarházi"

Az olvasottak alapján, maga által írtak szerint, maga is éppen ilyen kiömlő szar, illetve szarcsimbók, továbbá szarházi, stb. Maradéktalanul meg tudom érteni, hogy mély utálkozással kifogásolja saját jelenlétét is a Varánuszon, de miért eszi mégis itt magát a fene?
Mi az az ellenállhatatlan kényszer, amely idevonzza, hogy ideokádja minden szellemi értéket nélkülöző alantas, zavaros pszichiátriai kuriózumnak beillő szörnyedvényeit.

Könnyítsen a lelkén kisleány, ne fogja vissza magát... önnel szemben én nem szidom, ellenkezőleg, csodálom az anyukáját és vele is mélyen együtt érzek, hisz nem lehetett könnyű neki ekkora marhát világra hozni, mint amilyen maga. Maga mikor fog szülni?
Heimdalll 2014.11.17 08:43:44
@Rodeo36:

"már nem fogok szűlni, hacsak nem pamflettokat rólad cuncimókusch...az vonz a krokogyélusra hogy állandóan beesnek ilyen tenyészetek mint te is drága cuncimókusch vigyázz nagyon a kanyarban, nem szédülsz néha vagy állandóan és akkor nem tűnik föl?
jókat röhögök az ilyen és még ilyenebb (ez már nehéz feledat alalmúlni téged bogaram olyan bogaras vagy) cerkófnak sem jó majmokon azt már a majomakadémián megtanították e hogy a banánt hámozás után esszük?

kellemes vödör szar vagy trágyának majd érlelés utáán addig komposztállak

egyébként kurva anyád 1200x

brühüyyy"

Újabb meghitt, gyengéd és közvetlen hsz-edet követően veszem azt a vakmerő hozzáállást magamnak, hogy én is tegezzelek, annál is inkább, mert konstans kisszerűséged kiváltotta mélységes együttérzésemet a környezeted és ápolóid iránt is, de leginkább azért, félkegyelműségében földön fetrengő, féleszű felebarátunkba nem rúgunk akkor sem, ha azt egyébként 100 %-osan kiérdemelte.
Hasonló jókívánságokkal sem élek, mint te, beérem azzal, hogy 1,2 milliószoros jobbulást kívánva neked remélem, hogy eléred a 0 közeli státuszt, amikor is devolúciós állapotodból ha bukdácsolva is de újra elindulhatsz a törzsfejlődés kihívásokkal teli biztató útján súlypontodat a hátsó végtagjaidra helyezve, még ha nem is teljesen felegyenesedve.
Vég(zeted)ül kivételes szeretettel üdvözöllek ezen a szép, szürke felhőkkel ékes hétfői napon, melyet az újrakezdés szimbólumának is tekinthetnél, ha nem lennél bezárva önnön korlátaid közé.
Mindehhez jó egészséget, erőt és töretlen optimizmust kívánok neked. Ave Rodeo, ave Jules, ave Stb.
Varánusz Viktor kapitulált 2014.10.31 11:30:57
Győzött a népakarat, avagy a Gondos Vezető meghallotta a nép szavát, kukába került a netadó. (via) Tekintsünk most el attól az apró, gusztustalan kis szépséghibától, hogy adót kivetni vagy visszavonni minálunk Orbán Viktor egyszemélyi döntésén múlik, és örüljünk egy…..
Heimdalll 2014.11.01 07:37:54
@Vidéki:

Maga egy kicsit sokat képzel magáról.
Szemtől szembe nem lenne ennyire szabad szájú.
Kezelőorvosokról és gyógyszerekről nem nyitok vitát magával, -magával- aki nyilván lipótmezei illetőséggel bírt és állapota sem változott azóta. Forduljon inkább ahhoz a fehér köpenyes, kedves és szemüveges úrhoz, aki mindig olyan megértően hallgatja, és figyel arra amit maga a terápián mond. A Viktor is pont azt szokta csinálni, igaz, Grazban. Kövesse a mintát. Vagy szárnyaljon. Csak ne makogjon. Az sértő.
Miközben Putyin Köpcös Cuncija úgy küzd a fokozódó nemzetközi helyzettel, mint kezdő medveimádó az anál körtével, addig a többiek nem alszanak, sőt: vargamiska vezetésével igyekeznek erőltetni az örök érvényű szabályt: - Aminek használatához hülye vagy, mit nem tudsz…..
Varánusz Szíjjártó kínpadon 2014.10.21 07:33:55
Szijjártó Péter Amerikába megy. Ezek szerint ő még mehet. Amíg a pofonzónába ér addig itthon egyre hajtogatják, mi aztán igazán jóbarátai vagyunk az amcsiknak, és különben sem alkalmas az idő arról beszélgetni, hogy korrupt szarok a Párt holdudvarának egyes tagjai. Elvégre…..
Heimdalll 2014.10.22 08:35:51
@Heimdalll:

Jah, bocsi, de amit meg kell írni, azt meg kell írni, nem elég mondani, pláne gondolni.
Heimdalll 2014.10.22 08:42:44
@dr. jenőke (jenőke):

Ady kegyetlen, na de Önnek miért kell még kegyetlenebbnek lenni? Hiszen Adyt mégsem kérhetjük számon ma, kegyegyeden. De jut eszembe, nem komcsik maguk mind a ketten?:)
Heimdalll 2014.10.22 12:52:19
@Orica Középföldi:

Köszönöm szépen. El fogom olvasni.
Heimdall-ként eleve zavaros az én 3000 éves magyar múltam, ha ehhez hozzáveszem, hogy újkeletű magyar gyökérségem illetve gyökértelenségem mindenre és annak ellenkezőjére is magyarázattal szolgálhat, a legjobb és legtöbb amit tehetek, ha meghagyom ezt az ősi magyar tudományt a maga töretlenül fejlődő nemzeti útján a maga nemzeti apostolainak nemzeti kezében azaz ősmagyar szájában.
De tényleg köszönöm, és tényleg el fogom olvasni, hacsak időközben be nem tiltják.
Elvégre szakmunkásokra van szükség nem romkocsmák mélyén dagonyázó ködevő (vagy gyökevő) bölcsészekre, a bölcselkedők meg legjobban teszik, ha megdögölnek, 'lehetőleg máma még', amint hallottam legalábbis. És akkor ne is említsem a gyökértelen internetbuzulók beteges információ éhségét és kártékony kommunikációs attakjait... gyökkel vagy gyök nélkül. A Főgyökér internetes hajlamait meg ismerjük.

Hsz-em ugyan nem egészen koherens, vagy talán egyáltalán nem, de ezt a gyökök közötti újsütetű gyökös vergődésemnek tudom be. Nem tudom, van-e rá Aspirin?
He! Te ott a nagy vízen túl! Ez most komoly? Mikor olvastam a saját barokk kunyhómban eltévedtem, mert kiejtettem kezemből a teremgarázsból az emeleti hálókhoz vezető térképet. Mondtam is az asszonynak, holnap majd azzal jöttök, mi sem mehetünk Ámerikába, mert fater kartellezésel…..
Heimdalll 2014.10.20 17:53:33
@Imola Helyesi:

Az magácskához és a fehérvári leányzók meghágásának orbáni gajdolási stílusához klappol.

Csak próbálom felvenni a deal-t. A keletit. Gond van vele? Ilyen a főnöki minta. Imola, reklamáljon a Főnöknél.
Heimdalll 2014.10.20 17:59:15
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Köszönöm szépen.
Heimdalll 2014.10.21 07:22:33
@Imola Helyesi:

"Csak szeretnéd felvenni a főnöki mintát, aki egy udvarias úriember, te pedig egy ki tudja honnan szalasztott faragatlan virtuális 0 vagy."

Ah!
Úgy izgulok, mint katolikus diakónus a részeg garázdaság utáni szabálysértési eljárás alatt: bazz, gyökerestől fordul fel az MSZP élete.  (via) - Pernahajder Kapitány lehetetlen fogadásokban megnyilvánuló szerencsejáték szenvedélyét szankcionálják,  - ismét elválnak…..
Heimdalll 2014.10.17 09:01:30
@guma:

Mindig halál pontosan felismerem, amikor pótcselekvésként a zsebemben kívánnak kotoroszni, mert mindig ez a legegyszerűbb megoldás.
A tehetségtelen és tehetetlen fiskális szemlélet manifesztálódása, mert az úgy sokkal egyszerűbb, mint a strukturális problémákat megoldani, gazdaságot, kereskedelmet, oktatást fejleszteni, hatékonyságra törekvést, energiatakarékosságot ösztönözni, korrupciót visszaszorítani, adócsalások szintjét leszorítani.
Jelige: Vedd el attól, akinek van.
Heimdalll 2014.10.17 10:04:30
@DarthVader:

Látom ügyesen ketté vagy inkább többfelé választottad az egybetartozó, a "rendszert alkotó" problémákat.

Azt azért megkérdezem: Fajlagosan mennyivel növekedett/csökkent a központi költségvetés hiánya és az államadósság az önkormányzatokét is hozzászámítva, abban az időszakban amikor többkulcsos volt az SZJA? Mit oldott meg?

Nem az lenne az ésszerű, hogy azoknak a csatornáknak a keresztmetszetét szűkítsük, amelyeken számolatlanul elfolyik a költségvetés bevétele, mintsem újabb és újabb bevételi forrásokat fedezünk fel?

Az öntökön szúrásomhoz:

Esetleg meg lehet vizsgálni a tagállami jövedelemsávokat, az azokhoz rendelt adókulcsokat, és máris azok töke/suncija kerül veszélybe, akik a magyarországi viszonyokra példálóznak az angol, a német vagy a svéd progresszív adókulcsokkal.

Végezetül.

Mindaddig amíg a magát szociálisan érzékenynek "beállító" (valójában hazudó) ellenzék szavazatoptimalizálós célzattal mantrázza az egykulcsos-többkulcsos adózás ellentmondásait, miközben ezzel egyidejűleg halvány lövése nincs az offshore biznisz, az ÁFA csalás, a korrupció, stb. problémáinak felszámolására, vagy legalábbis lényegesen kisebb mértékűre faragására, addig hiteltelenek az országjobbító szándékai, közöttük különösen a szegénysorúak felemelésére szajkózott szlogenjei.

Jé, az uniós pénzek felhasználását nem is említettem.
Heimdalll 2014.10.17 10:20:02
        1. Miért nyert a FIDESZ?    Mert a magyar emberek elég nagy része azonosul a politikájukkal.       2. Azért nem a többség, ugye?   Talán nem, de ennek valójában nincs jelentősége. Sok ember támogatja őket, és ez nagy többséget eredményez a Parlamentben és a…..
Heimdalll 2014.10.16 23:40:03
@Érvsebész:

Szíves engedelmed nélkül ezt a kommentedet betoltam a Varánuszra.

Köszönöm a megértésed, és a kommentedet.
"Egy biztos nem szolgálhat nemzeti érdeket, csak közösségi érdekben tevékenykedhet" - mondta Navracsics Tibor, akiben még nemrég nemzetünk első számú Pótviktorát tisztelhettük. Hogy jutottunk el addig, hogy Tibusz megtagadja az Urat, meg az ő- "Azt várom, hogy a magyar biztos a…..
Heimdalll 2014.10.02 10:29:50
@Fabius:

"@DFK:
Az a ti bajotok a jobboldalon"

Közük nincs a jobboldalhoz, az más kérdés, hogy a konzervatívok ostoba módon hagyták, hogy egy maffia, (születési nevén: fidesz zrt.) marketing és versenykereskedelmi célból kisajátítsa a logót.
Heimdalll 2014.10.02 10:48:43
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tájékoztatom, hogy nem most jöttem le a falvédőről, sőt a falvédő is rég elhagyta a falat, melyen oly sokáig vala. Csak hogy ne röpdössön össze-vissza.
Napjaink egyik leggyorsabban terjedő betegsége az orbánitisz. Ugyan még halálos áldozata nincs, és nem üldözik akkora lobbal, mint viccbéli baltás rendőr az ebólát, azért akad akinél egyre súlyosabbak a tünetek. ÉdesViktorból párologhat valami az illiberális erőlködés…..
Heimdalll 2014.10.01 22:27:10
@Sir Bates dö Hól:

Magában nincs semmi szégyenérzet?!
Heimdalll 2014.10.01 22:31:40
@Orica Középföldi:

Inkább megmutatta, hogy mekkora tróger és az ars poetica-ját, mely szerint: 'A konc minden előtt'!
Heimdalll 2014.10.01 22:34:36
@látjátok feleim szümtükkel:

"Rosszul mondtad, a papa nem csa ló, csak áru ló."

Kérem, ne lovasítsa meg a poént, maga ló.
Kedves sajtó ( mér'nem tudnak megdögleni ezek mind, mint az Origó???!!! )  ne tessék itten kelteni a zavart, ne tessék rárepülni Mindenórás Tábornok úrra, mint döglegyek a mustáros szendvicsre! Ő nem azért van. Meg amúgy is ünnepel. Hogyhogy mit? A Pancserfasz Ellenzék…..
Heimdalll 2014.09.30 14:01:07
@Spániel:

(Elnézést a betolakodásért.)

szalaykor.blog.hu/2013/05/15/a_szalay_kornek_az_alaptorveny_modositasara_tett_javaslata_1_resz

(Ez összesen hatrészes, nem az igazi, de valami.)

index.hu/velemeny/olvir/2014/07/29/uj_allami_vizio_egy_lehetseges_civil_valasz/

(Szóval van valami, ha még nem is sejt, csak a szar túlhangsúlyozása mellett nem könnyű észrevenni és nem véletlenül ölik a civil szervezeteket minden oldalról, ha nem állnak be a sorba.)
Heimdalll 2014.09.30 18:56:59
@Fabius:

(Még a CEM-blog.hu sem szükséges hozzá, elég ha van egy-egy ember a T-Home csoportnál és az UPC Magyarországnál és a fejbőségtől a lábméretig bezárólag minden adat a rendelkezésre áll ha szükségük lenne rá. Egy olyan kis kedves ámítástechnikus. A nyilvános citálás csak formalitás. Egyszerűbb az élet, mint hisszük.)
Heimdalll 2014.10.01 17:06:25
@Mariann19:

"az európai kereszténydemokrácia totális térnyerésére."

Kérem, hogy a szakmai szempontokat figyelembe véve szíveskedjék helyesbíteni.
Nem 'kereszténydemokrácia', hanem keresztény-auto-teo-krácia.

Megjegyzésemre fordított megtisztelő figyelmét köszönöm.