Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imigyenszolaezekiel

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
         Kovács Ákos szerint a nőknek azért nem szabad a munkaerőpiacon versenyezniük a férfiakkal, mert fiziognómiailag (ez különös baromságnak tűnik, tekintettel arra, hogy a fiziognómia arcismeretet jelent) alkalmatlanok a versenyzésre, mint például Serena Williams és…..
imigyenszolaezekiel 2015.12.18 10:10:00
@jobbdemokrata:
1. A probléma létét senki nem vitatja. És a probléma valós voltából következik, hogy nem okos dolog kövér és kovács urak részéről azoknak is elvenni a kedvét a szaporodástól, akiknek esetleg lenne. Hiszen azt ugye senki nem gondolja komolyan, hogy bárki is azért fog gyereket szülni, mert az említett urak ezt szorgalmazzák... Az már inkább elképzelhető, hogy most már csak azért se, amíg ezek hatalmon vannak.
2. Kovács úr effektíve arról beszélt az ő szájával, hogy egy nőnek nem kell annyit keresnie, mint egy férfinak. Megtehette volna, hogy megrágja a mondatot, a műsorvezető még lehetőséget is adott neki az újragondolásra (nézd meg a beszélgetést, ha eddig elmulasztottad), de nem tette. Mondhatta volna, hogy úgy érti, nem kötelező annyit keresnie, de ettől függetlenül ő személy szerint fontosnak tartja az egyenlő munkáért egyenlő bér elv érvényesítését. Nem mondta. Miért csodálkozik bárki is azon, hogy ezt sokan sérelmezik? Szerintem azon kéne inkább csodálkozni, hogy a koncertjén nem kergették le a színpadról.
imigyenszolaezekiel 2015.12.18 10:48:14
@jobbdemokrata:
Ember, miről beszélsz? Senki nem mondta, hogy Kovács úrnak nem lehet ez a véleménye, senki nem akarja megtiltani neki, hogy elmondja. Azt mondták és mondjuk sokan, hogy ez egy tahó vélemény. Annyira tahó, hogy az eddigi szponzora - szerintem helyesen - inkább nem támogatja tovább. És nem, a Telekom sem tiltja meg, hogy elmondja a véleményét, csak azt mondja, hogy ő egy ilyen vélemény hangoztatójának inkább nem ad pénzt.
Alapvetően az van, hogy kövér és kovács úr nyilvánosság előtt félreérthetetlenül elfingották magukat, és most úgy tesznek, a haverjaikkal együtt, mintha ez teljesen oké lenne. Tényleg nem érted? Vagy nem akarod érteni?
imigyenszolaezekiel 2015.12.18 11:26:45
@dr. mesterseges szinezek:
Az semmiképp sem lehet korrekt vélemény, hogy egy nőnek nem kell annyit keresnie, mint egy férfinak. (Lehetett volna korrekt módon fogalmazni: "a gyerek szüleinek nem kell egyformán keresniük, az egyik szülő nem lesz kevesebb attól, ha kevesebbet keres, mint a másik". De hát nem ez hangzott el.)

@Behaton:
Állambácsi anno - állítólag gondos mérlegelés után - kiválasztotta a Telecomot egy bizonyos célra, mondván, az adófizetők pénzéből így finanszírozható legköltséghatékonyabban a minisztériumi dolgozók telefonálása. Nem rúghatja fel a saját maga által kötött szerződést azért, mert a Telecom - egy magáncég - úgy döntött, hogy nem szponzorál tovább egy előadót. Pontosabban felrúghatja, hiszen leszarja a törvényt, de a Telecom - ha következetesen viselkedik - bírósághoz fordul, a bíróság pedig - ha betartja a törvényeket - arra kötelezi majd a magyar államot, hogy fizessen rohadt nagy összegű kártérítést a Telecomnak. Kapsz egy Tibicsokit, ha kitalálod, kinek a pénzéből fog fizetni az állam...
         "  Gender-vita, homoszexuálisok házassága, és biztosan tudnánk említeni még néhányat. Ezek kedves és fontos dolgok, de mégiscsak másodlagosak", nem mozdítják ki Európát a gazdasági és társadalmi kátyúból - tette hozzá. (Orbán Viktor) "        …..
imigyenszolaezekiel 2015.11.06 20:38:20
@flort:
Engem nem kell meggyőzni arról, hogy bicskanyitogató. Tisztában vagyok vele, hogy nem minden adat elérhető, nem feltétlenül pontos adatokat hiányolok, inkább arra vagyok kíváncsi, hogy miért pont 200 milliárd (és miért nem pl. 100 vagy 300).
imigyenszolaezekiel 2015.11.07 02:55:48
@imádom Vagin prof. legkisebb lányát:
Ugye nem gondolod komolyan, hogy számomra bizonyítást igényel OV tolvaj volta? A kérdésem arra vonatkozott, hogy miért éppen 200 milliárdra saccolja Kettes a lenyúlt lét. Miből tevődik össze ez a 200 milliárd? (~ 4 milliárd nemközpénznek mondott közpénz a felcsúti stadionban + ~ 8 milliárd Lőrinc barátnál + ~ legalább ugyanennyi a saját lábon álló lány férjénél. Ebből összejön simán 20 milliárd. De miből tevődik össze a maradék 180? Nyilvánvaló, hogy lekötelezett és/vagy megfélemlített emberek és cégek tucatjai fizettek/fizetnek neki ilyen-olyan formában jutalékot vagy védelmi pénzt, jogosan hivatkozol Bábolnára, én arra vagyok kíváncsi, hogy Kettes miért pont 200 milliárdot mondott.
imigyenszolaezekiel 2015.11.07 10:51:01
@Kettes:
Köszi, ez már kézzelfoghatóbb, mint vaktában számokkal dobálózni. A végeredmény (a letöltendő évek) számát illetően tökmindegy, hogy száz- vagy kétszázmilliárd, viszont az odáig vezető út szempontjából nem mindegy. Amikor Orbán (vagy valamelyik ügyvédje, fritztamása, stefkaistvánja stb) átlátszó hazugságokat szajkózva próbálja bizonygatni,, hogy a közpénz nem közpénz, akkor az Orbánnak öngól. Ha viszont egyszerűen csak visszakérdezhetnek, hogy honnan tetszettek szedni ezt a 200 milliárdot, és miért éppen ennyi, akkor az azoknak öngól, akik meg akarnak szabadulni Orbántól.
Hogy mi fog megtörténni, és mikor, az nem tudható. Nem vagyok naiv, nem gondolom, hogy mindig a víz az úr, de tévedés azt hinni, hogy minden a gályá(ko)n dől el. És a víz viselkedését néha olyan tényezők határozzák meg, amikre a gályá(ko)n lévőknek nincs befolyásuk.
          George Sorosnak véleménye van a migrációs krízisről. Nekem is van valamiféle véleményem róla, ha nem is nagyon határozott, és ez a nem nagyon határozott véleményem jelentősen különbözik George Sorosétól. Ergo, valószínűsíthető, hogy nem tartom önmagában…..
imigyenszolaezekiel 2015.11.03 16:31:35
@jotunder:
Lásd a 16:15-ös kommentemet. Ha importcucc, akkor éppenséggel importcucc a "jobboldaliságnak" nevezett valami is. Ezen az sem változtat, hogy az utóbbi képviselői a múlt század 30-as éveiben is sunyi, hazug és erőszakos népség voltak, akárcsak ma.
imigyenszolaezekiel 2015.11.03 23:38:08
@sárospataki lány:
Rengeteg dologról nincs fogalmam, felsorolni is nehéz lenne, mi mindenről nincs, de momentán a 20. századi eszmetörténethez konyítok valamennyire. Iderángathatod (hajánál fogva, érzésem szerint) Marcuse bácsit meg a többieket, de ez nem változtat azon, hogy Magyarországon (Németországtól eltérően) teljesen elmaradt a múlt kibeszélése, és ezért amit te az organikus tradíció összekaparásának nevezel, gyakorlatilag kimerült a Nagy-Magyarország-fétis újramelegítésében.
Ha azt mondanád, hogy a kibeszélés nem kizárólag a magyar "jobboldal" hibájából maradt el, talán még igazad is lenne. (De hát nem ezt mondod, hanem arról bocsátkozol feltételezésekbe, hogy miről nincs nekem szerinted fogalmam.)
imigyenszolaezekiel 2015.11.04 14:06:12
@sárospataki lány:
Tőlem személyeskedj nyugodtan, nekem nem esik rosszul (amíg a Júvét nem veszed a szádra), csak jeleztem, hogy a személyeskedésed feltételezésen nyugszik, míg én arról beszéltem, hogy - mint az importcuccos kijelentésedből kiviláglik - nem tudsz (vagy nem akarsz tudomást venni) az organikus előzményekről.
Ha véleményeket kívánsz ütköztetni, részemről rendben, csak annyi kérésem lenne, hogy ne tulajdoníts nekem olyan véleményt, amit nem mondtam. Nem mondtam ugyanis, hogy a jobbos/konzervatív tradíció alapjaitól bűnös. Állítom viszont, hogy nem '47-ben szakadt meg, hanem legkésőbb '18-ban, és ami onnantól jobber térfélen zajlik, az legjobb esetben felelősségáthárítás, de többnyire inkább gátlástalan lopás/rablás, amit a konkrét elkövetők és cinkosaik nemzetinek hazudott ideológiával próbálnak álcázni.
          Nógrádi György szélhámos. Semmi sem igaz róla, amit állít magáról, nem nagyon ért semmihez, de tudja, hogy mit várnak el tőle a rezsimek. Bármelyik rezsim. Tudja, hogy úgy se érdekel igazán senkit az, hogy ért-e valamihez, dolgozott-e valaha, tényleg ott volt-e…..
imigyenszolaezekiel 2015.10.21 15:27:52
@Benedic:
Már megbocsáss, de a megjegyzésed súlyosan méltánytalan Kiszel Tündével szemben, aki egykor értékelhető teljesítményt produkált a maga szakterületén, tudniillik cicit mutogatott pl Hugo Egon Balder Tutti Frutti című műsorában valamelyik német kertévén, méghozzá ügyesen, ezt sok magyar férfi tanúsíthatja, aki a nyolcvanas években élte a kamaszkorát. Nógrádinak milyen értékelhető teljesítménye van a maga szakterületén? (Már amennyiben elfogadjuk, hogy ez utóbbi nem a szélhámosság, hanem a biztonságpolitika.)
            Nem történt semmi különös. Andy Vajna vett a FIDESZ-nek egy kereskedelmi televíziót. Ezt megelőzően kapott pár milliárd forintot a FIDESZ-től. Mások is szoktak ezt, azt, napilapot, kisebb cégeket, mezővárosokat adományozni a FIDESZ-nek, miután kaptak pár…..
imigyenszolaezekiel 2015.10.17 11:10:39
@Kettes: @mavo:
Nincs egészen igazatok. Adva van két gengszter, a továbbikban O. és S.. O. védelmi pénzt szed tőlem, szinte minden nap ráteszi a kezét valamire, ami az enyém, markában tartja az igazságszolgáltatást, és arra törekszik, hogy ez az állapot az idők végezetéig fennmaradjon. S. szintén gengszter ugyan, de jelenleg nagyjából az egyetlen ember, aki talán képes kitörni O. nyakát. Számomra eléggé egyértelműnek tűnik, hogy S. győzelme szolgálja inkább a közérdeket.
                 Boros János pártfilozófus (2013)   "A Migráció és a demokrácia univerzalizmusa fejezetben pedig demonstrálom, hogy minden demokráciának befogadónak kell lennie, és nem eléggé demokratikus az a társadalom, mely nem nyitott a más kultúrákból érkezőkre."…..
imigyenszolaezekiel 2015.10.15 17:48:45
@jotunder: @Rhonin:

Nincs semmi ok megütközésre. Az uralkodócsalád elsőszülöttje is Svájcban végzett (szállodás), vagy fog végezni (ennek nem néztem utána), szóval ez eddig rendjén van. A filozófus meg ugye olyan ember, aki szereti Zsófiát. Ez is rendjén van. Zsófia két év alatt változott valamicskét, de hát ki nem változik ennyi idő alatt valamicskét, és BJ koránál fogva még megtanul(hat)ta, hogy dialektikusan kell szemlélni a dolgokat, ilyenformán tehát ez is rendjén van. Egyébként meg nomen (jelen esetben monogram) est omen, szóval minden és mindenki a helyére került.
         A teljesen leépült Schmidt Mária, aki valamelyik Nobu vacsoraszámlájáért kapta meg a Széchenyi-díjat, végre imádott Szálasija modorában őrjönghet, a hitlerista operatőrnő gyerekeket rugdos, a mandineres Rajcsányi sunyin falovazik, a vérvád sajnos már foglalt, az…..
imigyenszolaezekiel 2015.09.09 01:20:02
@ördöngös pepecselés:

Idejöttél, fröcsögtél, megkönnyebbültél. Most jobban érzed magad. Megértelek, olyan lehet ez neked, mint egy kiadós szarás.

Azért kíváncsi lennék, láttad-e például ezt: 444.hu/2015/09/08/gyerekkel-futo-menekultet-gancsolt-a-magyar-operatorno/

Vajon te meg a hozzád hasonlók mit éreztek, amikor ezt végignézitek? Rohan az apa a karján a gyerekével, aztán hasra esik, mert kinyúlt elé egy tejfehér bőrű szöszi lába. Jó érzés ez nektek? Izgató? Bizsergést okoz? Esetleg merevedést is?
        Az Acta Diurna nevű napilap munkatársa interjút készített Jeruzsálemben a reformizraelita vallási közösség vezetőjével, akit a római médiában azzal vádoltak, hogy a zsidók királyának nevezteti magát. Megkérdezték tőle, hogy igaz-e, hogy az emberiség…..
imigyenszolaezekiel 2015.09.05 05:53:36
@TothJanJ:

Én csak egy csekély értelmű medvebocs vagyok, elmagyaráznád nekem, hogyan egyeztethető össze az alábbi két idézet? Köszönöm.

„azt akarjuk, ne jöjjenek többen, s akik itt vannak, menjenek haza”
(Orbán Viktor 2015.05.08.)

"Teljes tévedés, hogy az állam hagyja őket és nem gondoskodik róluk, hanem mindez a civilekre hárul. Az a helyzet, hogy az államvezetés szállást és ellátást ajánlott nekik..."
(TothJanJ 2015.09.04.)
imigyenszolaezekiel 2015.09.05 15:08:59
@TothJanJ:

Mi is lenne (lett volna) ebben az esetben az alkalmazkodás?

1. Az állam gondoskodik arról, hogy a menekültek számukra érthető nyelveken kapják meg a befogadótábor hollétére vonatkozó irományt. (Nem történt meg.)

2. Az állam gondoskodik tolmácsokról, hogy a menekültek elmondhassák, honnan és miért jöttek. (Nem történt meg.)

3. Az állam megitatja, megeteti a menekülteket, gondoskodik számukra elegendő mobilvécéről, tehát gondoskodik róla, hogy a lehetőségek igénybe vétele vonzóbb legyen számukra a regisztráció mindenáron való elkerülésénél. (Nem történt meg, vagy csak messze nem kielégítő mértékben; sok beszámolót olvashatsz napi fél liter vízadagról, börtönszerű elhelyezésről és hasonlókról.)

4. Az állam a probléma érintettjeivel együttműködve igyekszik megoldást találni a válsághelyzetre. (Nem történt meg; a magyar kormány álszent módon széttárja a kezét ("ez nem európai, hanem német probléma"), a schengeni egyezményből rá háruló kötelezettségekre hivatkozik, csökönyösen tiltakozik a kvótarendszer ellen, miközben a valóságban minden tőle telhetőt elkövet, hogy másokra tolja a problémát és a felelősséget, uszító kampányt folytat, és kerítést épít milliárdokért. (Amikor éppen nem lop, lásd az állami földterületek elővásárlási jogáról szóló törvényt, amit suttyomban megszavaztak a kormánypártok a menekültválság ködében.)

Továbbra is csekély értelmű medvebocs vagyok. Ha szerinted rosszul látom, mi az alkalmazkodás, kérlek magyarázd el, mit látok rosszul.
         A brit Munkáspárt vezetőt választ. A választási vereség utáni útkeresés legfontosabb állomása lesz szeptember tizenkettedike, amikor bejelentik Ed Milliband utódját.…..
imigyenszolaezekiel 2015.08.16 15:54:36
Offnak tűnik, de talán mégsem az, hiszen erről a posztról jutott eszembe egy velős komment, ami eredetiben a 444-en olvasható (Balog Zoltán írókkal szemben támasztott elvárásai kapcsán); sajnos nem tőlem származik, de népszerűsítés szándékával idemásolom:

fyredun fyredun • 2 napja
Megmondom őszintén, nekem mindig azzal van bajom, hogy ezek az idegesítő barmok azt hiszik, hogy azért vannak ott, mert nekik kell megmondani, hogy nekünk mit és hogyan is kell csinálnunk.
Itt nem az a kérdés, hogy mi a feladata az íróknak és költőknek.
Itt az a kérdés, hogy mi a feladata a politikusoknak?
Hát nem az, hogy az íróknak és költőknek feladatokat kiszabjon.
Ahogy nekem se szabjon ki semmiféle feladatot egyetlen politikus se. Elég volt, hogy katonaként leszolgáltam az időmet, és akkor parancsolgathattak. De egy szabad ember nem alárendeltje az államhatalomnak. Ezek meg mindenkire ki akarják terjeszteni a hűbéri rendszert, és feladatokat akarnak megszabni mindenkinek, meg hűbéri esküt kell tenni az alapokmányra, ami nem Alkotmány. Mert az Alkotmányban csak egyetlen paragrafus van, amire az állampolgárnak fel kell esküdnie: az ellenállási záradék. A többi pontra az államhatalomnak kell felesküdnie, nem a polgároknak.
Szóval fordítva ülnek a lovon, mert azt, amiért a közhatalmat a kezükbe adtuk, nem akaródzik nekik megcsinálni. Hatalmaskodni tudnak csak... dolgozni nem. Mintha egy választás nem arról szólna, hogy olyanok kezébe adjuk a közhatalmat, akik a közösség érdekében dolgoznak, hanem úgy tesznek, mintha egy vezér megválasztása lenne a képviselő választás lényege. És elvárnák tőlem, hogy egy ilyen vezérnek engedelmeskedjem, mert kétharmados többsége van? Elvárják tőlem azt, hogy felesküdjek egy ilyen vezérre? Erre a kétharmad engem nem kötelezhet! Az ősi magyar alkotmány pedig, az az Aranybulla, amely pecsét mását oly pofátlanul hordják az alkotmánybírák, jogot ad nekem arra, hogy az ilyen törekvésekkel szembe szálljak, ellenálljak neki! Ezt talán elfelejtették ezek a fasiszta disznók? Még hogy vezér, meg hogy az ilyen senkiházi ganék mondják szabják már meg, mit is kell csinálnia egy szabad embernek, egy polgárnak, aki kétszeresen polgár, hiszen nemcsak a Magyar Köztársaság, de az Európai Unió polgára is! Előbb-utóbb szét lesz verve ezeknek a fasiszta disznóknak a feje! Egy miniszterelnök legyen miniszterelnök, egy miniszter legyen miniszter, egy képviselő legyen képviselő... a polgár pedig legyen polgár, és végezze mindenki a maga dolgát. És jobb, ha észben tartják ezek a fasiszta disznók, hogy egy demokráciában nem a miniszternek van joga felelősségre vonni a polgárokat, vagy feladatokat kiróni a polgárokra, hanem a polgároknak van joga felelősségre vonni a minisztereket és azokat a képviselőket, akiket a polgárok küldtek a Parlamentbe.
         A Mandiner és a Közszolgálati Népblog "konzervatív" publicistáit kissé felajzotta az Amerikai Egyesült Államok Legfelső Bíróságának döntése. Megadja Gábor harmincezer forintért elkövetett írásában kifejezetten a déli államok lázadásában bízik, a Szilvay…..
Örülünk, Vincent? Tabuk nélkül 2015.05.09 23:03:54
          Orbán Viktor szerint egyetlen kérdést sem lehet tabuként kezelni. Tényleg? Megmutatom milyen, amikor nem kezeljük a kérdéseket tabuként.          1. tabu:    A magyar egy tehetséges nép, különleges észjárással.         Benedetto Croce-val szólva:…..
imigyenszolaezekiel 2015.05.10 16:33:14
@Caenorhabditis elegans:
Benyomásom szerint a magyar wikipedia 99 százalékban az angol változat gyakran rövidített fordítása, szóval nem biztos, hogy a szerző sunyiságból hallgat Neumann származásáról. De az se lepne meg, ha szándékos lenne az elhallgatás. Elég régóta azoknak áll itt a zászló, akik szeretik úgy képzelni, hogy Teller, Wigner, Neumann stb. magyar, Kun Béla, Szamuely, Rákosi stb. meg zsidó. (Kertész Imrét egyelőre nem tudják se lenyelni, se kiköpni.)
           Nem arról lesz szó.  Az ugyanis nincs, és nem is nagyon lesz.  Írok inkább olyan feltétel nélküli alapokról, amelyek vannak. Ezek persze morálisan, közgazdaságtudományi és társadalomelméleti szempontból cseppet sem kifogásolható feltétel nélküli alapok, ezek…..
              Orbán Viktor hazudott. Nem tudjuk, hogy pontosan mi történt, annyit tudunk csak, hogy az nem történhetett meg, amit Orbán és a bunfordgerdái állítanak. Orbánék nem csak sejtették, hogy a Quaestor csődközelben van, hanem nagyon pontosan tudták. Olyasmit is…..
imigyenszolaezekiel 2015.03.30 14:56:51
@mavo:" vádat arra alapozni, hogy a lánya tarsoly titkárával járt, minimum meredek, igazi csurkista nyilasházmesterista apák és fiúk tempó."

Ebben természetesen igazad van. De azért enyhén szólva is gondolatébresztő, hogy míg Simon Gábor 200 valahány milliós stiklije kapcsán az ügyészség kobrasebességgel reagált, addig most, amikor százmilliárdos nagyságrendű ügyről van szó, három hét kellett Tarsoly Csaba előzetes letartóztatásához. Ez remélhetőleg években mérhető következményekkel jár majd Polt Péter számára is az "Orbán Viktor és társai" büntetőperben.
imigyenszolaezekiel 2015.03.30 15:29:22
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Engem aztán nem zavar, ha lesz egy "Gyurcsány és társai" büntetőper is. Akinek a szocik vannak a begyében, gyűjtse össze és hozza nyilvánosságra a bizonyítékokat, hajrá. De most nem a szocik kormányoznak, és konkrétan Orbánt meg a kvesztor ügyet illetően legfeljebb az szorul tisztázásra, hogy felbujtásról vagy bűnpártolásról van szó.
imigyenszolaezekiel 2015.03.30 16:31:37
@grundigg:
Nem nézek utána a dátumoknak, elhiszem, hogy úgy van, ahogy mondod, márpedig ha úgy van, akkor tényleg csalt az emlékezetem. Köszönöm a figyelmeztetést. Ettől függetlenül tény, hogy Simon Gábor és Tarsoly Csaba ügyei között három darab nullában mérhető a nagyságrendi különbség. És azt talán te sem vitatod, hogy Polt az elmúlt 5 évben (is) bőven rászolgált a részrehajlásával kapcsolatos vádakra.
     Erről van szó.      Nemrég a college-unkban tartott előadást Nagy-Britannia egyik leghíresebb pszefológusa. Amiről elsősorban az jutott eszembe, hogy soha életemben nem hallottam még a pszefológiáról (psephology).  A pszefosz kavicsot jelent görögül, de a kavicstan nem…..
imigyenszolaezekiel 2015.03.18 02:02:44
@jotunder: Én nem állítom, hogy TG tisztességtelen. Csak azt állítom, hogy nem teszi meg (nem mondja ki), amit a tisztesség diktálna. Ez nem feltétlenül tisztességtelenség, lehet az oka butaság, rövidlátás, gyávaság is.
      Lovas Zoltán óriási botrányt kavart azzal, hogy leszajházott pár nőt, konkrétan Vajna Tímeát, Rogán Cecíliát és Szalay-Bobrovniczky Alexandrát.  Esetünkben ún. men's accessories-okról van szó, kalap, kabát, pénztárca, és valóban, ki látott már olyat, hogy valaki…..
imigyenszolaezekiel 2015.03.08 18:22:05
@búvár kondér:

Stumpf András védelmében kényszerülök megszólalni, ami nehezemre esik, mert utálom. Nevezett kétségkívül azt a munkát végzi, amiről JT általában piros magassarkúra és neccharisnyára asszociál, sőt rosszabb, és remélem, nincs már messze az idő, amikor a saját bőrén fog megtapasztani pár dolgot abból, amit Franciaországban a kollaboránsok átéltek a 2. vh után.
De.
Stumpf Andrást (vagy akár Bochkort) együtt emlegetni Harrachhal, Rétvárival vagy Tasóval egyszerűen méltánytalan. Stumpf akkor is érvényesülhetne, ha történetesen nem lenne kurva, nincs híján a tehetségnek, kár érte, hogy eladta magát. De bármennyire undorító dolgokat csinál is, arra azért nem szolgált rá, hogy rétváribencékkel vedd egy kalap alá... a rétváribencékhez képest még egy heroinfüggő csivava is komoly nívó.
     Az van kedves hölgyeim és uraim, hogy a nácik tudnak valamit, amit mi nem. Persze én kicsit tudom azért, mert ráklikkeltem valamire, amire nem kellett volna. Jó, mi?      A helyzet az, hogy azok is tudják már, akik ugyan nácik egy kicsit, de mostanában azt mondják, hogy nem…..
imigyenszolaezekiel 2015.02.27 05:03:51
@jotunder:

Nem kekeckedésképp, de a "kevésbé prűdebb " nem sok egy kicsit? Tán a "kevésbé prűd" is elég lenne.
       Tókfalvi kolléga rendesen lelőtte a posztom,  ez most nem lesz hosszú.        1944. július huszonhetedikén Magyarország a hazaárulás állapotában volt. Ez az ország eladta Hitlernek a zsidó származású, esetenként a saját zsidóságukat el sem fogadó, azt szinte nem…..
imigyenszolaezekiel 2015.02.25 05:03:58
 Egyaltalan nincs ekezetem.  A kormanyzat valamifele berrendezest iger a magyar orvostarsadalomnak, annak fejeben, hogy vallaljak, hogy nem mennek kulfoldre es nem fogadnak el halapenzt. Igy akar 100-200 000 forintos berkiegeszitest is kaphatnanak. A problema ez.  (itt lathatoak a brit allami…..
imigyenszolaezekiel 2015.02.23 18:38:13
@jotunder:
Nem olyan nehéz ügy, és nincs sok köze az általad említett krízishez. Most már nincs. Annál inkább köze van Orbán Viktor hobbijához, stadionokhoz, Orbán Ráhel svájci tanulmányaihoz, Matolcsy alapítványaihoz és ingatlanvásárlásaihoz, számolatlanul szétlopott milliárdokhoz. Te is tudod, hogy csak néhány példát mondtam, és mondhatnék még - megalapozottan - legalább tízszer ennyit.
imigyenszolaezekiel 2015.02.23 19:09:32
@jotunder:
"Magyarorszagon az egeszsegugy kozkiadasok aranya a GDP-hez kepest 2007 ota alig valtozott."
És? Ki dönt erről 2010 óta? Ki preferálta inkább a látványsportok támogatását?
         Simicska Lajos a FIDESZ gazdasági igazgatója volt, aki úgy építette ki Orbánék hátországát, hogy közben az adóhatóságot vezette. Vida Ildikó strómanként lett az utódja. Simicska és Schlecht Csaba (tegnaptól a Lánchíd Rádió főszerkesztője) állt a Kaya…..
imigyenszolaezekiel 2015.02.07 15:55:48
@vigyüktúlzásbaadolgokat: @ijontichy:
JT szerintem jól látja, hogy Orbán gengszterfilmbe illő aljasságokra is képes, mivel tudja, hogy mi vár rá, ha elveszíti a hatalmat.
Simicskát viszont talán tévesen ítéli meg, amivel nincs egyedül. Nem állítom, hogy én jól ítélem meg, de megfontolásra ajánlanék egy szempontot, amit tapasztalatom szerint mindenki figyelmen kívül hagy. Nevezzük ezt pszichológiai szempontnak. Simicska mindent elért, amit az ő bőrében egy ember elérhet, nem számít neki, hogy pár milliárddal gazdagabb vagy szegényebb. Bőven megengedheti magának, hogy leszarja a reklámadó által okozott veszteségeket. És eltérően Orbántól, Simicska tud jót lépni, van rá mód, hogy jól jöjjön ki abból, ami most van. Orbán nem tud jót lépni; ő kénytelen a hatalma mindenáron való megtartására koncentrálni, ez a szempont minden mást felülír nála. Simicska viszont megteheti, hogy a történelemkönyvekre koncentráljon, márpedig Orbán megbuktatójáról nem az fog bekerülni a történelemkönyvekbe, hogy kétes módszerekkel szerezte a vagyonát, hanem az, hogy megbuktatta Orbánt.
Ismétlem, Simicska tud jót lépni. És ha ezzel tisztában van - márpedig miért ne lenne tisztában vele -, akkor Orbán egy pitbull szájában érezheti a péniszét. Teljes joggal.
"Bayer Zsolt egy geci... Orbán Viktor is egy geci." (Simicska Lajos)   ..
imigyenszolaezekiel 2015.02.06 17:18:25
@jotunder:
JT, úgy emlékszem, azt írtad itt egy-két évvel ezelőtt, hogy Orbánt csak Simicska tudja megbuktatni.
Mennyi időt jósolsz most Orbánnak?
imigyenszolaezekiel 2015.02.06 17:35:00
@incze:
Talán igazad van. De az is lehet, hogy Simicskának nincs szüksége médiabirodalomra Orbán nyakának kitöréséhez. Elég, ha mesél róla.
Ezt válaszolta Orbán Viktor a Blikk sztárchat-en arra az olvasói kérdésre, hogy milyen érzés elsőként roma miniszterelnöknek lenni. A kérdés elég béna, de a válasz lenyűgöző. Gyakorlatilag nincs olyan kérdés, amivel egy politikust sarokba lehetne szorítani, ha ismeri a Végső…..
imigyenszolaezekiel 2014.12.11 14:54:31
@juless: Ez mindent visz eddig :)
"Pontosabban: az ügy ezért annyi, hogy néhány senkiházi netkukac, aki magát valamiért újságírónak képzeli, hergel valódi újságírók ellen." (Stumpf András, Facebook)         A szegény ember Bayer Zsoltja azon dühödött fel, hogy Szily Laci somolygott egyet, amikor a…..
imigyenszolaezekiel 2014.12.08 19:46:52
@Kettes: @jotunder:
A lényeget csak egy súrolva érinti, de nincs rendjén ez a lekurvázás. Tisztázzuk: ebben az országban legalább 30 ezer prostituált él, többségük tisztességes munkával keresi a pénzét, vagyis előre megbeszélt összegért szexuális szolgáltatást nyújt, és eközben nem árt senkinek, nem mar bele senkibe. Méltatlan dolog őket egy kalap alá venni bayerzsoltokkal, szőnyiszilárdokkal és hasonlókkal. Az utóbbiak pribékek, pitbullok, akik ellenszolgáltatásért bárkinek ártanak, bárkibe belemarnak. Nem kéne összemosni a tisztességes, dolgozó lányokat (és csekélyebb számban fiúkat) ezekkel a gazemberekkel.
"A Magyarország elleni amerikai támadásokról azt mondja, ezek hátterében „gazdasági érdekek állnak – nem csak szerintünk, számos republikánus amerikai barátunk szerint is.  "  (Lanczi Andras )  UNDERSTAND HOW THE GAME IS PLAYED, BUT HERE WE ARE, A NATION THAT'S ON THE VERGE OF…..