Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csak Csucsu

0 bejegyzést írt és 1309 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan Itália már nem képviseltette magát a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, az olasz csapatok nagyszerűen teljesítenek a kisebb európai kupasorozatokban, s ennek köszönhetően eldőlt, hogy bizonyosan öt olasz résztvevő vághat majd neki a Bajnokok Ligája új, átalakított kiírásának. Az Európa-liga…..
Csak Csucsu 2024.04.19 20:47:08
@venember83: Aaaa nagyon sérülékeny ...nem bír 10 meccset se most is lecserélték a 40be :D
A Juventus a válogatott szünetben nehéz menetelésre készülhetett, hiszen a hátralévő kilenc bajnoki számos kihívást tartogat nívós olasz csapatok ellen, s ezen kívül Massimiliano Allegri csapatának még az Olasz Kupa kétmeccses elődöntőjében is bizonyítania kell. Szombaton a Lazio az ellenfél…..
Massimiliano Allegri az Udinese ellen elszenvedett egygólos vereség után a DAZN munkatársának értékelt, és természetesen a győzelmek útjára való visszatérésről beszélt. „Kényes pillanat ez számunkra, hiszen három meccsen csak egy pontot gyűjtöttünk. Fontos célkitűzésünk van, a BL-be jutás. Vissza…..
Tegnap este Gianluca Di Marzio és Fabrizio Romano Carlos Alcaraz megszerzéséről számolt be, az esti hírek szerint a játékos kölcsönben csatlakozik a Juventushoz a szezon végéig, 35 millió eurót meghaladó kivásárlási opcióval. A 21 éves argentin futballista 2023 januárjában igazolt a Racing…..
A Juventus meccselőnyben van az Interhez képest, így vezeti a tabellát, és megtarthatja előnyét, mivel szombaton játszik a bianconero csapat, míg az Inter Firenzében lép pályára vasárnap este. A gólgazdag szezonkezdet után a szurkolók a Derby d'Italia előtt egy héttel továbbra is győzelmet várnak a…..
Csak Csucsu 2024.01.27 20:57:32
@Ethan Hunt: Szerintem idén hasznos formában játszott Kean csak peches volt vagy belógott a fülcimpája és nem adták meg a gólt..Nem is tudom talán a Boologna ellen harcolt ki egy pirost aztán egy tizenegyest...Októberben tarthatatlan volt...olyan testcseleket amiket bemutat ösztönből azt nem lehet tanulni...ha megkapná azt a türelmet és percet amit Vlaho kap más lenne a szitu....és a 3-5-2 helyett egy 4-3-3 ban képzelném el ....őő nem striker hanem Poacher de a jobb szélre is betenném a 3asban szükség esetén
Imádja a padot és tettre kész. A BL hiánya meg Yildiz formája nem kedvez neki...és az hogy Vlahoval neki kéne a centernek lennie...Vlaho meg leszedi a labdákat,megtartja és kiadja a szélre vagy bármelyik robbanó emberre. De gondolom Vlahovic az utóbbi formájával ezt elfeledtette:

Ui. ha MIliket nem toljuk most meg még ha nem is megy a szekér akkor nem adjuk el nyáron és szépen betompul majd kiüli a padon magát
Csak Csucsu 2024.01.27 21:07:44
@Rikoo: Az szabályos amit a bíró annak ítél :D Tavaly vagy tavaly előtt volt amikor tök mind1 hogy milyen szituban ért kezet a labda nálunk akkor tizenegyes sőt De Ligt 1-2 kiállítást kapottt is random :D Bármennyit is kell gürizni mi a pályán oldjuk meg. Nincs Világklasszis a csapatban akit a bírónak védenie kellene mondjuk ha POGBA visszatér xDDDD
A mai napon a Juventus megejtette Tiago Djaló egészségügyi állapotfelmérését, s most este a klub hivatalos közleményt adott ki a portugál futballista szerződtetéséről. Így hangzik a Juventus közleménye: „Tiago Djaló a Juventus új játékosa. A 2000-ben született portugál védőjátékos végleges…..
Csak Csucsu 2024.01.24 10:18:18
@Victory7: mondjuk jobb mintha Bonuccit hoztuk volna vissza… a pozitív eladási mérlegeket mostanában csak a kölcsönjátékosaink termelik de ámen
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Csak Csucsu 2023.08.20 19:07:18
@JeetTrader: ő is olyan játékos véleményem akiben bízni kell játszatni és képes extrát hozni… ha rotálod meg cserélgeted akkor elmegy a kedve mint Dybala pl
Csak Csucsu 2023.10.06 21:08:24
@venember83: az is valószínűleg csak valami korrekció lesz a könyvelésben.
A derbyn kell is az igazi derby hangulat :)
Csak Csucsu 2024.01.20 09:58:13
A Juventus FC blog szerkesztői ezúton szeretnének boldog és békés karácsonyt kívánni az oldal minden Kedves Olvasójának! A zebramezes játékosok a Frosinone elleni győzelemmel ajándékozták meg a csapat szurkolóit, s a sikerek nélküli szezonokat követően a megfiatalodott csapat versenyben lehet a…..
Csak Csucsu 2023.12.26 16:17:37
@venember83: Végülis tapasztaltabb mint Yildiz s jobb a fizikuma is. Kenant pedig kölcsön lehetne adni hogy megszerezze a kellő játékperceket xD
A játékosok érkezése és távozása mellett az edző kérdésével is foglalkozik több lap, a La Stampa megemlékezik arról, hogy pontosan egy éve mondott le Andrea Agnelli és a teljes vezetőség, és bár a lemondott vezetőség mandátumához számos pozitívum is kapcsolódik, mint a kilenc bajnoki cím, a stadion…..
Csak Csucsu 2023.11.28 21:18:34
@Apuleius: ha a körömrágós 1-0 ból lesz egy erődemonstráló letisztult játék(kezdők) kissé adok kapok jelleggel az már megéri. A mentális erejét sem vetném el hogy sokszor hozzáállás miatt ha akarták sem hittek benne hogy nyerhetnek.
Jelenleg nem is tudnék olyat mondani aki ellen magabiztos győzelmet várok..mondjuk ha az ellenfél sztárja kipókhálózza a kaput s hirtelen a 3 helyzetszerüségből 2-3 gól kell hogy számítson. Ez a hatásfok meg olyan nyomást helyez a csatárokra hogy nem is emlékszem hogy valamelyikük a misterio mágust mondaná maga mellett álmai meccsén(Mandzukic nem éri)
A védelemről nem is beszélve.. kevesebb a kaotikus pillanat az igaz. (1az1 nem tudnak kontrázni)
Viszont a kis különbség s az ellenfél magunkra húzása miatt megsokszorozza a kockázatot hogy ez a meccs lehet élete meccse a Juventus ellen ha hisz benne
És még annyi hogy olyanra nem emlékszem Contenál hogy ha nem volt tétje a meccsnek akkor beleszrtak.
Nekem azok az évvegi befejezések Allegrivel. Rémálmaimban fordul elő
Meg cattenaccio s 4-4-2 je 4 poszton tanuló játékosokkal
Conte rengeteg újítást meglátást hozott
Ő emelte ki. BBC t…az mvp kp kiképzése
Asamoah s Lichtseiner kivirágzott a két szélen etcetc

Ui.: Titkon bízom abban, hogy élete munkája lesz most(lehiggad s egy életre a nyugdíjig megtolja a pár év arab liga előtt…
Csapatkapitányunk aki mindent megnyert játékosként s edzőként csak az I-re a pont hiányzik.. Szép lenne ha több éves terv részeként így tervezné a sors. Ilyenkor szokott az lenni hogy ég a vágytól. Mint Dominik Liverpoolban. Megfelelő alázattal univerzális teljesítményre képes az ember ha éppen fitt
Paul Pogba és Khéphren Thuram képviselője, Rafaela Pimenta a minap a Corriere dello Sport munkatársának nyilatkozott ügyfelei helyzetéről. „Khéphren Thuram lenne a következő játékosom, aki befut a Juventusnál? Olvastam a pletykákat, de nem tudom, mit hoz a jövő. Ő nagyon fontos játékos a Nice…..
Csak Csucsu 2023.11.24 15:11:59
@Rikoo: Mennyi időre tiltották el végül? Vagy most mi van vele
Már az új kontraktustól kéne tárgyalni vele nem azt le fog-e még valaha játszani 90 percet valamikor
Csak Csucsu 2023.11.24 17:23:12
@Rikoo: mondanám, hogy úgy kéne egy egészséges Pogba mint egy falat kenyér de ezt már megette a kovász

@venember83:
Én már nem keltek hiú ábrándokat de lassan 4 hónapja hírzárlat van róla. Az volt az utolsó h megy fellebbezni
Akkor még reménykedtem de talán most is hogy ha súlyosak lennének a vádak akkor hamar meghatároznák az idejét s esélye sem lehetne fellebbezni
A Radio Serie A műsorában tegnap megszólalt Claudio Marchisio, aki a múlt helyett inkább a jövőről és a Juventus várakozásairól beszélt, és természetesen felmerült a szünetet követő Derby d'Italia is. „Amint azt Massimiliano Allegri mondta, fontos, hogy a Juventus az Inter farvizén maradjon, és…..
Csak Csucsu 2023.11.14 16:30:59
@Rikoo: Engedd már el ezt az Allegrit. Valószínűleg nyáron el is fogjuk. Bízom benne
Nézd meg milyen keretet vett át a Milannal s milyet hagyott maga után..
Csak Csucsu 2023.11.14 16:36:14
@Rikoo: te idézted fel a Milan korszakát Allegrivel s utána. Azért szerintem a játékosok minőségének is köze volt az akkori sikerekhez pláne támadóügyileg
Massimiliano Allegri a szombati sajtótájékoztatón beszélt a kezdőcsapat kiválasztását illető nehézségeiről, de először is együttérzéséről biztosította a régiót sújtó áradás áldozatait. „Először is elmondanám, hogy együttérzek a Toszkánát sújtó árvíz áldozatainak családjával, valamint azokkal az…..
Csak Csucsu 2023.11.04 21:42:54
@venember83: pedig végre 2 év után jönnek az eredmények.. ha eddig bírtad fel a fejjel :) köszi a sok cikket

Azért azon csodálkozom hogy az elején Chiesa és Vlahovic vitte a csapatot de mostanában nem kezdők.. Vlahon kicsit látszik a frusztrálság
Csodálkozom hogy megemlítette Iling Juniort.. azt hittem nem számol vele :,D
A TuttoJuve munkatársa, Mirko Di Natale nemrégiben több érdekes információt osztott meg Samuel Iling-Junior és a Juventusszal hírbe hozott Khéphren Thuram helyzetéről „Hamarosan találkozó lesz a Juventus vezetősége és Samuel Iling-Junior képviselői között. A játékos az utolsó opciót jelenti…..
Csak Csucsu 2023.10.20 14:04:23
@venember83: arra a 3 meccsre amíg meg nem húzódik
Több olasz forrás szerint Paul Pogbára tárgyalások várnak, mivel Cristiano Giuntoli és Giovanni Manna szeretné a szerződését újratárgyalni. A Tuttosport és a Calciomercato szerint a 2025 nyaráig érvényes szerződést, amely évi nettó 8 millió eurós bért garantál, a Juventus módosítaná, és az Öreg…..
Csak Csucsu 2023.09.05 14:57:04
@venember83: erőltetett metafora de a sztár kpnk azóta hogy a vbre akart menni ..semmi sajnos .. ilyen játékos menjen le a next genbe s építse fel magát vagy hagyja abba de a jelenlegi helyzetben ez vagy tripla teher a klub számára.
Ez egy átmeneti év bízom benne azért nem volt igazolás s tényleg évek óta torlódik az eladhatatlan játékosok sora.. erre megint igazolni Allegrinek 2-3at ..sztem jó döntés hogy nem történt meg. Allegri frusztráltságán is látszik hogy nem teljes körű a bizalom iránta már. Csoda hogy van még
Csak Csucsu 2023.10.16 08:29:10
@venember83: Nekem gyanus volt már akkor, hogy csak őt vizsgálták a meccs után.
Akkor valaki tudott valamit.. s sajnos az instáról tudjuk hogy nem az edzőközpontba tervezte a “felépülést”… ha rendszeresen használta, akkor esélye nem lenne a védekezésre(naívan így gondolom)
Így meg egy pezsgő a bárban vagy a haverokkal egy sör a bermuda háromszögben is veszélyes lehet..
Antonio Di Natale ismerős lehet a Juventust még a CR7-korszak előtt kedvelő olvasók körében, hiszen a csatár több mercato idején felmerült a Juventus kapcsán, s a visszavonult csatár nemrégiben interjút adott a Tuttosport munktársának, s elmondta, miért nem próbálta ki magát egy magasabb célokért…..
A Tuttosport mai cikke részletesen foglalkozik Paul Pogba ügyével, és a torinói napilap szerint a francia játékos védőügyvédjei a szennyezett táplálékkiegészítő elméletét kívánják használni, és a DHEA kimutatását húzzák alá, amely szert a nemzetközi doppingellenes ügynökség már megközelítőleg tíz…..
A Juventus ugyan ma este sem nyújtott lehengerlő játékot, így is magabiztos, 2:0-ás győzelemmel zárta a Torino FC elleni városi rangadót. "Nagyon érett mérkőzést játszottunk. Az első félidőben egy agresszív Torinóra számítottunk, de amint rátaláltunk az ütemükre, megtartottuk a formánkat, és meg…..
Csak Csucsu 2023.10.09 03:00:29
@venember83: és úgy hogy a 3 ból 2 szinte fix és nem is kívánna náluk jobbat a mister
(Tavaly Rabiot tényleg megtáltosodott s néha olyan Vidalosan érkezik a 16 osra)
Locatelli számomra teljes deliriumban él Allegrivel . Sokkal több van benne de Allegri egy vkpt csinált belőle Registanak álcázva
A Juventus Federico Gatti és Arkadiusz Milik találataival aratott 2:0-ás győzelmet a torinói városi rangadón, s az így megszerzett három ponttal tartja helyét a bajnoki élmezőnyben. "Első alkalommal szereztem gólt a Serie A-ban egy derbin, s ez egyszerűen érzelmes volt. Úgy gondolom, hogy minden…..
Az El Pais tegnap arról számolt be, hogy az UEFA és az Európai Klubszövetség az európai kupasorozatok forradalmasításán gondolkodik, és 2027-től újabb formátumban kerülhetnek megrendezésre ezek a sorozatok. A pletykák szerint egy Szuperliga alakja bontakozik ki a tervekből, hiszen a klubok 18…..
Csak Csucsu 2023.10.04 18:58:17
@babo0410: Amiatt hivatalosan nem élhet vissza a monopol helyezetével de más miatt igen :D jobb ez így… kicsit korábban kellett volna mielőtt kinevezte Allegrit
A La Gazzetta dello Sport bővebben írt Paul Pogba helyzetéről, mivel várhatóan holnap lesz eredménye a megismételt doppingtesztnek. Pozitív eredmény esetén a játékos maximum négyéves eltiltásban részesülhet, ami Paul Pogba és a Juventus útjainak az elválását eredményezné. A klubot nem érné…..
Massimiliano Allegri a Lecce elleni meccs előtt tartott sajtótájékoztatón beszélt a Sassuolo ellen elkövetett hibákról és a súlyos vereséghez komolyan hozzájáruló játékosok helyzetéről. „Federico Gattinak meg kell őriznie nyugalmát, csendben kell maradnia, mert még csak karrierje elejénél tart.…..
A Lazio elleni győzelmet követően a Juventus a mindeddig roppant gyenge teljesítményt nyújtó Sassuolo otthonába látogatott, azonban a zebramezesek vissza is rántották a szurkolókat az elmúlt szezon realitásába. A házigazda már a találkozó elején előnybe került Armand Laurienté találatával, azonban…..
Csak Csucsu 2023.09.24 07:18:32
@venember83: annyira mondogatja hogy milyen jó az ellenfél míg el is hisszük :D

Sajnos az az igazság hogy lehetett volna 5-6 is.. míg nekünk semmi extra .. Chiesat lehetne kiemelni esetleg Fagiolit de hát ő minek kezdjen Miretti helyett..
A Juventus a Lazio elleni 3:1-es győzelemmel tért vissza a válogatott szünetből, s a megszerzett három ponttal a tabella második helyéről várja a folytatást. Az olasz bajnokság ötödik fordulójában a zebramezesek a Sassuolo otthonába látogatnak szombat kora este. Massimiliano Allegri keretéből…..
A La Gazzetta dello Sport cikke a scudetto egyik esélyeseként említi a Juventust, miután a milánói derbin az Inter egyértelműen bizonyította felsőbbrendűségét. Az első fordulókat követően a táblázatot négy győzelemmel az Inter vezeti, a második pedig Massimiliano Allegri csapata két ponttal…..
Csak Csucsu 2023.09.19 15:01:37
@Rocky80: Azért kicsit átestél a ló túloldalára. 3 frontos küzdelem mellett megnézném ezt a védelmet a sok 1-0 ás meccsel amit elképzel. Annyiban fejlődött hogy mostanában hagyja 20 percig focizni a srácokat
3-5-2 ben biztos hogy csatár nem kérdés .. mondjuk egy vagy két évig Pirloval a bal oldalon volt erőltetve néha a jobban vagy itt ott. 4-3-3 ban nem biztos hogy középre raknám ha már csatár..
Evvel a csapattal a szertáros is top6ba lenne.
Régen is voltak fellángolásai… aztán nagy meccsen betolta a buszt. Komolyabb csapatok meg lőttek 3 at
Sajnos többször olyan emberekre épít akire nem kéne vagy nagyon nehezen tudja mentálisan formába hozni azt aki formán kívűl vannak. Az emberei pedig általában a legnagyobb középszerek a csapatban