Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Isra

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ludens Ennek VAN értelme! 2016.02.16 07:00:00
A Társasjáték fejlesztők napján megfogadtam, hogy ahhoz a játékhoz fogok leülni tesztelni, amit biztosan nem vennék le a polcról, ha szembe jönne velem - ez egyfajta tágítása a látókörömnek. Így a csápos Pocket Cthulhu és rendkívül ígéretes Anachrony is lekerült a…..
Na jó, az túlzás, hogy most éppen indulna, de legalább bejelentették, hogy indulni fog novemberben. Addig még bőven van ideje mindenkinek vennie egy alapkészletet bármelyik játékból és addig csapatni vele, amíg véreres szemű profi nem válik belőle. Kicsit visszavetheti a…..
Minden idők egyik legvarázslatosabb, legizgibb, legszellemesebb mozgóképe. Ha kiderülne, hogy Walt Disney és Alfred Hitchcock összehaverkodtak, s közösen hozták össze ezt a csodát, simán elhinném. Bár a nyolcvanas években akkor már másodszor – azt hiszem úgy mondták, hogy…..
Négy év után új taggal bővül a Dungeons and Dragons figurás játék trilógia. A Legends of Drizzt, a Wrath of Ashardalon és a Castle Ravenloft mind önmagukban is játszható játékok, de a szabályrendszerük teljesen ugyanolyan, így szabadon kombinálhatóak egymással, kis kitartással…..
Ha már nem tudod mire szórni a pénzedet és semmiképpen sem szeretnéd, ha a tőkéd úgynevezett hasznos célt szolgálna, lépj föl Kickstarterre. Válaszd ki az egyik hobbidat (legyen ez mondjuk a játék) és találd ki, hogy te ezt mostantól elit szinten űzöd. Ezek után ahelyett, hogy…..
Keményvonalas társasjáték rajongóként nyilván már szép kis gyűjteményed van otthon minifigurákból. Ha hozzám hasonlóan kedveled az igényes darabokat, akkor van egy egész hordányi sárkányod, néhány orkod és varázslód, meg persze sok-sok zombid... hogy az űrharcosokról már…..
Isra 2014.11.19 11:39:16
Természetesen nem a Spiel des Jahres az egyetlen cím, amit elnyerhet az év játéka. Minden országban van bizonyos méretű társasjátékos közösség, akik megszavazzák maguknak az év legjobb játékát bizonyos szempontok alapján. A kiadók persze ugranak minden ilyen lehetőségre,…..
Mindennek megvan a maga helye és ideje, ahogy a táplálkozásnak és a játéknak is. Azonban tetszik vagy nem, mára a játékparti és a rágcsálnivaló fogalmak már elválaszthatatlanul összeforrottak. De vajon az, amit mi szeretünk fogyasztani játék közben és az, amit mások -…..
Heroes of Might and Magic. A játék, aminek csak harmadik része létezik (sokak szerint). A játék, amihez még ma is születnek modok. A játék, ami egyesítette magában a körökre osztott stratégia és a szerepjáték vonásait. A játék, aminek köszönhetően a fabánya és a vödörbánya kifejezések a mai napig…..