Regisztráció Blogot indítok
Adatok
László Erdős

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahhoz képest, hogy milyen sok kutyarajongó él, igaza van a mai poszt szerzőjének, Ritának, hogy egész kevés szó esett eddig itt, a blogon arról, milyen is kutyával külföldre költözni, miként arról is, másként viszonyulnak-e a kedvencekhez külföldön. Amint azt a poszt címe is…..
László Erdős 2014.09.29 09:23:12
Sziasztok!

A Cikket olvasva felcsillant a remény, hogy a jó példát követve nálunk is jobb sorba kerülhetnek az állatok.
Én speciel egy átmeneti családot képviselek, így próbálva segíteni a családba jutást a gazdátlan kutyáknak. Első sorban Agaraknak, mivel igen közeli kapcsolatba kerültem a Magyar Agár Fajtamentő társasággal, akik a Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány keretein belül működnek.
Abuval - az általam átmenetileg befogadott kutyussal a ligetben és a Kálvária téren lehet találkozni, hátha épp Neked szánta a sors ezt a csodás állatot.
Abu albumát itt tekintheted meg:
www.facebook.com/efraim.benisrael/media_set?set=a.1549967278556053&type=3

Kérek szépen mindenkit, hogy aki tud, támogassa az alapítvány működését, mert messze állunk a nyugati országoktól még és néha igen komoly helyzetekkel kell megküzdeni négylábú társainkért.

Akár 1 Kg táp rendelésével is már sokat segítesz, amit az alábbi oldalon tehetsz meg:
www.acanashop.hu/webaruhaz/1kg-szaraztap-adomany-2

A tél beköszöntvel a kidobásra váró paplanoknak és textileknek is nagy hazsnát veszik, így minden segítséget köszönettel fogadunk.!
Keress facebookon vagy írj nyugodtan e-mail, lehet TE leszel az egyik kedves négylábú megmentője!

Üdv, Laci