Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zólya Atilla

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Előbb vagy utóbb, de mindenki megtudja az igazságot arról a maroknyi gonosztevőről, akik a varsói kalandot kieszelték, hogy magukhoz ragadják a hatalmat. Ezek az emberek, kihasználva a varsóiak hiszékenységét, sok embert dobtak csaknem fegyvertelenül a német ágyúk, harckocsik és…..
Zólya Atilla 2015.08.01 19:06:10
@pitcairn: És még csak a felsorolásban a Sikorsky tábornok láb alól való eltevése nem is szerepet. Az is a Churchill-Sztálin összekacsintás része volt, hogy az éppen kiderült katyini hullamező ügyén kellemetlenkedő emigráns lengyel vezető ne zavarja a cimboraságot...
#503 Kevésbé híres pályaívet futott, de a szovjetek is összevagánykodtak egy űrsiklót. A program - és az első példány - neve Buran volt, ami szumma egy tesztrepülést élt meg, de legalább sokba került. A nekem is kell, ha a másiknak van óvodás attitűd nagyhatalmi változatának…..
Techstory 5 híres jacht 2014.09.30 01:35:26
Eredetileg a bányadömperes cikkem nyomán az 5 legnagyobb jachtról akartam írni, de aztán észrevettem, hogy bár tényleg nem semmi szerkezetek a top 5-be tartozó példányok, ha valaki annyira nem érdeklődik irántuk, nem túl érdekesek az egymás után sorra vett, adataikban alig…..