Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MaxEL

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
forrás: http://bit.ly/1rt3EmK Egy kicsit megkésve ugyan, de boldog, békés ünnepeket kívánok minden kedves látogatómnak! Kezdő Kamionos   ..
A jogosítványszerzés kellemetlenebb része a "papírmunka": utánajárás, időpont egyeztetés, sorban állás, ügyintézés és rengeteg várakozás. Ha viszont megtervezed előre az ügyintézés menetét, sokkal kevesebb gonddal fog járni az egész procedúra. Ebben szeretnék segíteni…..
Sikerült túljutnunk a száraz tantermi órákon, sőt sikeresen le is vizsgáztunk elméletből... ideje végre kormány mögé ülni:   Sikeres KRESZ vizsgát teszel ami után (minél hamarabb) bejelentkezel az autósiskolába, akik  kérnek neked rutinvizsga időpontot az…..
Elindultunk az úton, de milyen költségekre számíthatunk? Mennyibe fog kerülni az összes jogosítvány megszerzése? Mennyi ideig tart amíg megszerezzük őket? Mint eddig, most is a saját tapasztalataimat osztom meg veletek. Nézzünk utána tehát a piszkos anyagiaknak és az idegőrlő…..
Bizonyára ti is úgy vagytok vele, ha valami újdonsággal találkoztok vagy valamilyen témakör elkezd benneteket érdekelni, akkor szeretnétek utánaolvasni, tájékozódni, információt gyűjteni és mindebből persze a lehető legtöbbet, a legjobb minőségben és a leggyorsabban…..
Kezdő kamionos #5 A PÁV 2014.10.07 17:11:36
Sokat emlegetett és sokak által félve várt vizsgálat hírében áll, de ha megtudod valójában milyen, rájössz, hogy nincs mitől tartani:   Ismerkedjünk meg először is a PÁV-val úgy általánosságban. Néhány bekezdést kiemelnék az NKH aktuális…..
Túl vagyunk tehát az elméleti tanfolyamon és menet közben megkaptuk a vizsgaidőpontot is. Készüljünk fel rá és legyünk túl rajta mihamarabb. A C kategória elméleti vizsgája 3 részből áll, mindegyik rész 25 kérdést tartalmaz. A KRESZ-nél van 5 db képes kérdés is ami…..
A kamionozás mint mesterség (vagy akár életforma) irányába sokan sok helyről érdeklődnek, akár fiatal, akár idősebb munkát vállalni készülő emberek. Egyesek azért mert belekezdenének valami újba, másoknak már a gyerekszobájában is sok tengelyes gépek poszterei lógtak a…..
MaxEL 2014.09.29 13:58:43
@Sütemény1975: Köszönettel :)
Érkezik: A jogosítvány szerzés lépései és a PÁV
MaxEL 2014.10.02 16:47:32
@Kovica: Köszönöm! Kezdő blogszerkesztőként még elég lassan haladok, de igyekszem fenntartani egy egészséges frissítési ritmust :) Minden újdonságról természetesen a www.facebook.com/kezdokamionos oldalon is hírt adok.
  A beiratkozás után nemsokkal kezdetét veszi tehát az elméleti tanfolyam, amit a C kategória esetében 3 nagy témakörre lehet felosztani: KRESZ Munka- és tűzvédelem, szállítás Szerkezeti és üzemeltetési ismeretek (műszaki) A műszaki oktatásról felmentést kaphatsz,…..
  A legismertebb keresőbe elég ha nemes egyszerűséggel bepötyögjük például, hogy "teherautó jogosítvány" és máris felbukkannak az autósiskolák ajánlatai. Én személy szerint azt az iskolát kerestem ahol a bátyám is megszerezte annak idején a jogosítványát, mert ott…..