Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyúl reloaded

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a hétvégi népszavazáson nemcsak igennel, vagy nemmel lehetne szavazni, akkor szívem szerint a „majd meglátjuk” opciót választanám. De ilyen rubrika nem lesz a szavazólapon. Emiatt vagyok gondban. Azt hiszem, nem csak én. Május 17-én népszavazásra hívja Pokorni polgármester a…..
A választás jó dolog. Ilyenkor a politikus – akkor is, ha tudja neki lejt a pálya – izgul egy kicsit és keresi a választópolgárok kegyeit. A választási évben hirtelenjében megújulnak a játszóterek, több utat hoznak rendbe, mint az előző években, elmaradnak a szokásos…..
Nyúl reloaded 2014.09.28 09:28:35
És a sipek megint túltolja… Két nyaralás közt a biatorbágyi ingatlanmutyista posztolgat kicsit. Ő, aki a Reichstag transzparenciáját ajánlja példaként másoknak, de besértődik, ha az átláthatóságot rajta kéri számon valaki. (Nyulat is megint kitiltotta a transzparencia nagy barátja. De úgy látom, neki nem kedves választópolgárok aazok, akik a blogján az ő disznóságaira mutatnak rá. Ők süti és tea helyett arrogáns mondatokat érdemelnek.)
sipek ráadásul súlyosan félkegyelmű. Médiatörténelmet ír: hogyan buktassunk le valakit saját blogján keresztül. És ezt annyira sikeresen nyomja, hogy az már a sajátjainak is kínos. Sipek blogjában írja ki magát önnön (gründolt) csapatából. Nos ez a remek férfi, ez a két lábon járó gerincoszlop úgy érzi, hitelét, komolyságát most ismét latba kell vetnie a Hegyvidék érdekében. Hajrá sipek, ne add fel! (Csendben kérdezem: Ugye a Jánosban készült képeid jogilag rendben vannak? Nem éltél vissza beteg ember kiszolgáltatott helyzetével és engedéllyel fotóztál? Biztos, hiszen te becsületes ember vagy!)
Nyúl hallgat sipek tanításaira és felülről néz rá a képviselő munkájára. Gyönyörű lesz, oda lesznek érte! De merre menjünk tovább? Mi érdekli inkább a blog (sajnálatosan fogyatkozó) közönségét? Nyúl ajánlata: Sipek távozásának részletei a bankból vagy sipek és fia kft. üzletei egy Hajagos István nevű veszprémi önkéntes adótúlfizetővel? Írják meg mivel folytassuk. Várom privát levélben!