Regisztráció Blogot indítok
Adatok
roxig

28 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamar összehívják a tanári vezetést a J. P. Wynne középiskolában az eltűnt meth-labor felszerelések miatt, majd a DEA vezető nyomozója elmondja, hogy minden követ megmozgatnak azért, hogy kiderüljön, ki felelős a lopásért. A tanárok sorra teszik fel a kérdéseiket: nem értik,…..
Walter értetlenül nézi a kisbusz hátuljában szétszórt üveg és anyagdarabkákat, miközben egy telepakolt kartondobozban a legújabb hozzávalókat rámolja be a mozgó meth-laborba. A földön heverő füstjelzőt és a pornómagazint elnézve úgy dönt, ideje tisztázni valamit: innentől…..
Jesse öltönyben, oldalra nyalt hajjal és egy fullosan összeállított önéletrajzzal jelentkezik a helyi takarékfiók egyik pozíciójára: nagyon igyekszik imponálni, így szóban azt is megjegyzi, hogy rendelkezik sales-es tapasztalattal, és komolyan úgy érzi, jó munkaerő lehetne a…..
Hank épp az ‘Operation Icebreaker’-t vezeti fel kollégáinak, mikor Gomez beoltja, hogy nehéz úgy komolyan venni egy ügyet, ha az mindig a mentolos cukorkát juttatja az eszébe. Hank erre elveti az ötletet és visszavág társának azzal, hogy egy-két steak vacsora után tényleg…..
Walter és Jesse gázálarcba öltözve súrolják Emilio cafatokra szakadt maradványait a padlóról, miközben a véres, testéreszes szivacsok facsarásakor nagy erőkkel öklendeznek. Walter, hogy elterelje figyelmét, visszaemlékszik egy évekkel ezelőtti délutánra, mikor az emberi test…..
Walter szex után kemény köhögőgörcsöt kap: gyorsan kimegy a fürdőbe, hogy megmossa az arcát hideg vízzel, a kimerültségtől viszont csak maga elé bámul. 12 órával előtte még Jesse-vel volt a sivatag kellős közepén, a meth-főzés ugyanis nem épp úgy zajlott, mint tervezték.…..
Az Új-mexikói sivatag közepén hirtelen egy nadrág hullik le az égből, majd pár másodperccel később áthajt rajta egy régi lakóbusz. A volánnál ülő maszkos férfi egy szál alsógatyában nyomja tövig a gázpedált, miközben a mellette eszméletlenül fekvő, szintén álarcos…..
Egy fiatal srác a sörösüveg kupakja alá illesztett dollárost nézi, amit a kupak elmozdítása nélkül egyszerűen nem tud leszedni az üvegről. A mellette ülő bajszos férfi viszont egy csapással kiszedi az üvegre préselt húszdollárost, majd felajánlja a fiúknak, hogy még egy…..
Chuck és Goodman a magasfeszültségű vezetéket bámulva szótlanul ülnek egy padon, mire a férfi ráveszi bátyját, hogy vegye le a cipőt és a zoknit, és mezítláb élvezze a zöldellő füvet. Chuck viszont a munkára hivatkozva sürgeti, hogy ideje lenne bemenni, előtte viszont még…..
Goodman szorgosan osztogatja a napi postát a Hemlin&Hemlin&McGill elfoglalt ügyvédeinek, közben pedig mindenkinek odamond pár kedves szót. Egy kis szünetet tartva beugrik a láthatóan elfoglalt Kimhez, aki egy dobozokkal zsúfolt, sötét irodában bámulja a monitort. Megkéri a…..
Ehrmantraut és Goodman a megye legkeresettebb bűnözőinek fejével kiplakátolt fal előtt ülnek, tisztes távolságra egymástól. Goodman figyelmezteti ügyfelét, hogy meg ne szólaljon, mert csak akkor válhat be a tervük, ha ő adja elő. Pár másodperccel később megérkezik a két…..
A vonat lassít, Mike Ehrmantraut pedig egy sporttáskával a hátán száll le az Albuquerque-i állomáson. Hosszú út lehetett, így egyből az utasváró felé veszi az irányt, ahol pár perccel később Stacey öleléssel köszönti. Indulás előtt még elmegy mosdóba, a nő addig…..
Az idős nő nyugtalanul lesi, mikor érkeznek már meg végre a járőrők, akiket jó ideje kihívott már a furcsa szomszéd, Chuck McGill miatt: a férfi ugyanis ezüst takaróba burkolózva lopta el az újságot a küszöbéről. Nem sokkal később meg is érkeznek a rendőrök és…..
Hajnali kettő körül járhat, Saul Goodman pedig egy szakállas férfival mászkál a városban, aki arról panaszkodik, hogy ilyen unalmas helyen még életében nem járt. Hogy feldobják az este hátralevő részét, továbbmennek afterezni egy reggelig nyitva tartó bárba, útközben pedig…..
Kocsikulcs, toll, lakáskulcs és egy bunkofonnak beillő, kezdetleges mobil – ezeket adja le a fogda portáján Chuck McGill. Nem sokkal később piros kezeslábasban és bilincsre verve védence is megérkezik, aki nem más, mint Saul Goodman, aki közepes poénokkal igyekszik oldani a…..
Tuco Salamanca dúdolva aprítja a hozzávalókat, mikor aggódó nagyanyja mögött két srác sétál be a házba. A nő arról panaszkodik, milyen mérges rá a két férfi - ami egyébként teljesen jogos lenne egy cserbenhagyásos gázolás esetén - Salamanca viszont gyanúsan méregeti őket,…..
Fekete-fehér kép, melankolikus zene: egy tucatpláza lehangoló pékségében dolgozik a bajusszal és szemüveggel eltorzított ex-ügyvéd, Saul Goodman, akinek új nevét nem tudjuk, menedzseri státuszából viszont igen, hogy már jó ideje itt lehet. Aztán hirtelen minden megfagy: a…..
Nem csak a dizájner-cuccokat, hanem az egyébként megfizethető fast fashion üzletek kínálatát is hamar lemásolják a kínaiak. Eladótól függően a Zarára vagy a Mangóra szakosodnak, ahol általában legalább féláron lehet hozzájutni az egyébként rendszeresen túlárazott…..
Mióta dolgozol a Tommy Hilfigernél és pontosan mi a munkád? 8 éve dolgozom a Tommy Hilfigernél és brand manager vagyok. Miért pont a TH-t választottad? Ez érdekes történet, tulajdonképpen nem én választottam, a TH „választott” engem. :) Már 4 éve dolgoztam a Hugo…..
Az órák után most a dizájner napszemüvegek koppintását gyűjtöttem össze egy 13-as listában, ami semmi az alis kínálathoz képest, de a felsorolt modellek és márkák alapján legalább minimálisan érzékeltetem, valójában mekkora a kínálat az oldalon. Teljesen felesleges…..
roxig 2014.10.11 12:17:33
@Tezsoja: örülök neked! :) ha van valami, amiről szívesen olvasnál még alis témában, azt szívesen veszem:)
roxig 2014.10.10 18:15:11
@fingerbangs: a nagyokos cikkíró nagyon szívesen megvenné az összes cuccot, csakhát a nagyokos cikkíró még nem talált szponzort. de köszi a tippet, ajánlásként majd használom a kommentedet!!
Klónok harca Longines vs Lónzsín 2014.10.05 20:15:00
Aki életében csak egy kicsit is belenézett bármilyen nagyobb kaliberű tenisz tornába tudja, hogy mi az a Longines és mekkora presztízzsel bír. A szorgoskodó kínaiak ettől függetlenül ennek a brandnek sem kegyelmeztek, bőrszíjastól az arany, ezüst szíjasig lehet válogatni az…..
roxig 2014.10.07 12:08:00
@nemorino: jó hát nyilván pitiáner dolog olyan órák hamisítványát hordani, mint a Longines vagy egy Omega, ezek már inkább a presztízskérdés kategóriájába tartoznak - a teljesen zsákbamacska viszont nem igaz, mivel egy eladó sem engedheti meg magának, hogy átverjen, különben eléggé megszívatja maga a webáruház. nyilván nem kell prémium-kategóriás modellekre számítani, de egy 20 dollár körüli óra azért már biztos vagyok benne, hogy minőségibb, mint az átlag (pl. nem kopik a szíja és működik az elem)
roxig 2014.10.07 12:59:03
@Mr. Közbiztonság Szilárd: :D és ha lemerül a telefonod? (és nem ér azzal érvelni, hogy az órában is lemerülhet az elem)
roxig 2014.10.07 13:06:28
@Mr. Közbiztonság Szilárd: a nevet kell megfizetni, ennyi, és ez nem csak az óráknál van így. elég, ha vesszük Marc Jacobsot, aki mindent - nem csak az óráit, de a ruháit is - Kínában gyártatja és eladja X-szeres haszonnal, szóval ha Kínából berendeled a 'gatyi' verzióját, elég nagy eséllyel kapod meg az eredetit, csak mondjuk hivatalos munkaidőn kívül gyártották vagy valami nagyon apró hiba van rajta. Ugyanez volt anno a Guccival, de a Magyarországon gyártó Stella McCartney-nál is volt már hasonló balhé
Klónok harca Tissot vs. Tisszó 2014.10.05 19:15:00
Igen, ez tényleg egy Tissot-hamisítvány. És egyáltalán nem is rossz. Kérdés persze, ki venné be, hogy eredeti. eredeti ár: 220017 froint (katt) aliexpresszes ár: 17.09 dollár + free shipping (katt) ..
Armani hamisítványokat természetesen nem csak Aliexpresszen találni: az eBay, a kisebb-nagyobb piacok, ennek köszönhetően pedig az egész Facebook tele van hamisított Armani boxerekkel, övekkel, táskákkal és pénztárcákkal. Alin viszont - hogy az óra témánál maradjunk - jó…..
"The balance of power is shifting toward consumers and away from companies… The right way to respond to this if you are a company is to put the vast majority of your energy, attention and dollars into building a great product or service and put a smaller amount into shouting about it, marketing…..