Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deák Vera

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudjuk, hogy a legtöbb hirdetőnek az a célja, hogy manipuláljon (ha nem is a legrosszabb értelemben) vagy ámulatba ejtsen. Legtöbbször sikerül is nekik. Olykor fel se tűnik, hogy éppen egy reklámot nézünk, máskor meg azt nem vesszük észre, hogy évek óta átvernek minket.…..
Kölcsönadjuk a lakásunkat, együtt élünk idegenekkel, ismeretlen embereket furikázunk. Egy teljesen új gazdasági modell formálódik a szemünk előtt, amely alapjaiban változtat meg néhány régóta működő üzleti szokást. Vajon mitől működnek ezek a hatalmas bizalmat kívánó…..
A karácsony nem három napig tart, hanem már október végén elkezdődik, legalábbis a bevásárlóközpontok, az utcai díszkivilágítások, a rádiók és a vállalatok üzleti stratégiái szerint. A boltok elkezdik az ünnepi akcióikat, a cégek pedig a jótékony, CSR tevékenységüket,…..
Hogy is szól a mondás? Nővel, gyerekkel és kisállattal bármit el lehet adni. Természetesen a humor és a szex is bőven megteszi. Persze egyik sem garantálja a zseniális reklámot, ellenben sokszor be is tiltják őket, vagy amennyire viccesek akarnak lenni, annyira lesz gagyi a spot. Ez…..
Sok ember talán nem is gondolná, hogy milyen gyakran hall vagy olvas olyan híreket a médiában, amelyeknek semmi közük a valósághoz. Sokszor vesznek át a nagyobb híroldalak a közösségi oldalakról híreket, a gond az, hogy azt nem igazán ellenőrzik. Nagyon nehéz megfékezni a…..
Pár napja ellepte az internetet a melltartóba varrt rejtett kamera videója, amellyel a mellrákra szeretné felhívni a figyelmet a Nestlé. Kérdés, hogy ezzel a kissé szexista videóval elérik-e a céljukat, mindenesetre a kísérlet érdekes. Azonban a jó célt szolgáló ötlet nem új…..
Nagyon sokan kutattunk együtt az éjszakában szeptember 26-án, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem gyönyörű könyvtárépületében, ahol a Filozófia és Tudománytörténet Tanszék szervezésében négy előadást hallgathattunk meg. Az első Láng Benedek…..
Deák Vera 2014.09.28 10:03:23
@gabrok: Teljesen igazad van, köszi, hogy észrevetted.