Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varkonyia

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Füstleves E-cigaretta körkép 2014.09.26 10:38:20
Pár nappal ezelőtt már foglalkoztunk érintőlegesen az e-cigi kérdésével. Most újra elővesszük ezt a témát. Az olvasók visszajelzése is azt mutatja, hogy nem lehet nem foglalkozni az e-cigi kérdésével. Egy olyan téma ez, ami most leginkább a vita szintjén zajlik, sok pro és…..
varkonyia 2014.09.27 11:17:05
E-cigi használó vagyok, azaz vaper. Már több éve élvezem az ízes gőzöket, és mivel a hagyományos dohányzást azonnal le tudtam váltani, így ismét érzek illatokat, ízeket, nem árad a hamutál szag a ruháimból, ujjaimról eltűntek a nikotinfoltok, nem köhögve ébredek reggel, fel tudok szaladni a lépcsőn fulladás és zihálás nélkül. Orvosnál is azóta csak az éves üzemorvosi vizsgálat miatt voltam, pedig előtte rendszeres látogatója voltam háziorvosomnak mindenféle légúti megbetegedések miatt. Köszönöm szépen jól vagyok, egészséges vagyok. És pontosan ez zavarja a who-t! Ezért támad engem, a többi vapert, és ezért akarja megfosztani a dohányzásról leszokni (átszokni) vágyókat, mert ez hatalmas bevételkiesés a gyógyszeriparnak, a who gazdag bácsikájának. Ez nem az egészségünkről szól, hanem a pénzről. Ezért szajkózzák a sületlenségeiket, amiket a józan észen kívül kutatások, vizsgálatok százai is megcáfoltak már.
Aki leteszi a hagyományos cigarettát és átszokik az e-cigire, az megtapasztalhatja, hogy ezt már sokkal-sokkal-sokkal könnyebben le tudja tenni, ha akarja. Megszűnik az erős függés, eltűnik az életedből az a mindent elsöprő érzés, hogy mindenáron rá akarsz gyújtani, és megmarad a szabad akarat! Ha szeretnéd tovább élvezni az e-cigi adta örömöket a dohányzás káros hatásai nélkül, akkor folytatod (így tettem pl én is, hobbimmá vált), ha pedig abba akarod hagyni inkább, akkor pedig ezt is leteszed (így tett jópár ismerősöm). Mi vaperek, és a minket támogatók azért küzdenek, hogy ezt a szabad választási lehetőséget megtarthassuk magunknak, és a jelenlegi dohányosoknak is megmaradjon ez a lehetőség. A who pedig szimplán el akarja venni ezt az egész emberiségtől.

Kedves blog író!
Szívből ajánlom a fentebbi hozzászóló, CharlieBrown podcast-jét, fogadd el a meghívást, és egy kellemes adás résztvevője lehetsz ahol sok-sok kérdésedre azonnal választ kaphatsz. Mindezt jó hangulatban, baráti társaságban :)