Regisztráció Blogot indítok
Adatok
machmach

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori spanyoltörténetünk szerzője elgondolkodott az életén és a párkapcsolatain, majd megírta még egy szerelmét nekünk. Köszöntsük tapssal, hurrával, nagy-nagy hejehujával! Sziasztok! Én írtam a Luis-féle hm... értekezést; örülök, hogy kikerült, a kommenteknek…..
machmach 2008.03.07 17:42:12
Birka · birka.sarok.org 2008.03.07. 17:27:38
"Azt gondolom, hogy ez is bizalmi kérdés. Nálam pl gáz volna, ha a csajom ilyesmin pörögne, hiszen két exem is a kifejezetten jó barátaim közé tartozik és hát nem is kívánok lemondani a barátságukról, bevallom. Ez így velem jár."

huh, nekem ez egy külön post-ot érne, nem hiszek a férfi-nő csak barátságban...vagy az egyik, vagy a másik fél többet akar, max. nem vallja be
Ismerünk mindannyian olyan férfiakat, akik nem tudnak mit kezdeni a lekoptatás nemzetközi intézményével, és csak nyomulnak. Hirtelen megszűnnek az intim terek, a lány félni kezd. A filmekben jön egy hőstípus, aki eléggé kékszemű és erős, hogy elintézze az ilyen ügyeket.…..
Most kamu-e a sztori vagy sem? A szakítóblogon nem lehet elég nagyot álmodni, a legképtelenebb dolgok is megtörténnek emberrekkel. Meg hát: "Kutya nehéz úgy hazudni, ha az ember nem ösmeri az igazságot." És minden apához egyszerre tartozik egy Harmonia…..