Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kukánszky Jenő

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az internet és a sorozatok kapcsolatának egyik legkirályabb hozadéka, hogy az emberek egy-egy rész után még napokon át képesek minden képkockáját kielemezni a kedvenc sorozatuknak. Így lett akkora kultikus siker a Lost, a True Detective, a Westworld vagy természetesen a Walking…..
Kukánszky Jenő 2018.06.13 20:58:31
@Kishableany: @Nati Walter: Ja én is ezt akartam mondani, most nem pont leszarom hogy ki mivel foglalkozik? Mit fáj az neked? Foglalkozzon mindenki azzal ami jólesik neki. "Mikor lettek az ilyen lenyegtelen dolgok fontosak?" Baszki, amikor az ún. "HOBBI" fogalmát kitalálták. Hallottál már róla? Lehet, hogy neked is keresned kellene egyet.
Gyerekek, megvan. Kétharmaddal. Nem kell fullba tolni a kretént tovább, tessék rendes újságot írni. Ja, hogy az nem megy? ..
Kukánszky Jenő 2018.04.14 03:11:30
@campobaszo: Hát igen, de ugyanakkor sajnos az is igaz, hogy van 30%-a a választásra jogosult kb. 8 millió állampolgárnak, aki nem vette a fáradságot, hogy elmenjen szavazni. Róluk azt kell feltételeznem, hogy elégedettek ezzel a posvánnyal, különben jelezték volna azzal, hogy elmennek a váltásra szavazni. Mindenesetre távolmaradásukkal Ork-bánt és trollkabinetjét támogatták. Ha ezt a több mint 2 millió főt is hozzáadjuk, már nem is olyan irreális a 2/3. Félreértés ne essék, én is utálom, de el kell ismerni, hogy a nép nagy része ezt a rendszert akarja. 2,5 millió a szavazatával, majd' ugyanennyi meg távolmaradásával, hallgatólagos beleegyezését adva támogatta a kúrmányt. Evvan.
Lakájmédia ma reggelről, origó edisön. Bitch, please. (via)..
Kukánszky Jenő 2018.04.08 19:38:59
@hordalek: Nos, tárgyilagosan nézve: de. Azok.
Ha valaki lelkészből lesz humánminiszter, majd Kis Híján Köztársasági Elnök, annak tudnia kell bánni a szavakkal. Balog Zoltán szinte havonta kínos ügyekbe keveredik. Lehet, hogy a médiaszerepléseket másra kellene bíznia. ..
A politika és a vallás után a legkönnyebben kirobbantható vitatémát hazánkban a szinkron jelenti. Ellenzői és rajongói két olyan kibékíthetetlen tábort alkotnak, melyek tagjai akkor se tudnának közös nevezőre jutni, ha az életük múlna rajta. Ebből nem lenne feltétlenül balhé, csakhogy a…..
Kukánszky Jenő 2017.07.25 10:00:26
@Lazók György: Igen, én is olvastam valami hasonlót. Azért vagyok optimista egy kicsit, mert úgy tűnik, hogy az igény növekszik rá, szóval remélhetőleg megéri majd nekik több feliratos kópiára beruházni.
Kevés nemzet van úgy oda a szinkronért, mint a miénk. Régen még volt is okunk, hogy büszkék legyünk rá. Egy szinkronra heteket szántak. Elsőrangú fordítók dolgoztak rajtuk a legnagyobb műgonddal és színészlegendák vették ki a részüket belőle. Ma már futószalagon készülnek olyan tempó mellett, ami…..
Kukánszky Jenő 2017.07.24 10:49:55
@Le Orme 2: Igazából nem arról van itt szó, hogy erőltetném a nézeteimet (ami miért is extrém?), hanem arról, hogy a szinkront dicsőítők állítanak ordas nagy abszurd marhaságokat, ezekre próbálok rávilágítani. Félreértés ne essék, senkinek nem akarom megmondani, hogy márpedig ne nézzen szinkronizált filmeket, sorozatokat stb. Nem akarom betiltatni sem a dolgot. Csak ne akarjuk már akkora eszetlen nagy királyságnak beállítani valamit, ami valójában egy kényszerből született szánalmas bohóckodás. És még akkor is az, hogy néha valóban születnek jó megoldások.
Kukánszky Jenő 2017.07.24 11:16:30
@na__most__akkor: Jaj és az milyen, mikor a Csengetett Mylord-ban, az első részben mikor Stokes és Twelvetrees bemegy a sérült Teddyhez a kórházba, és az ápolónő bejelenti őket, hogy "Prájvit Sztóksz és Tvelvtríz van itt".... Private - az ugye közlegény, csak nem sikerült értelmezni.
Mint a Wilson "kapitány". Constable (járőr) Wilsont végig kapitányozzák a sorozatban. Egy rendőrkapitány mi a francot járőrözne ott állandóan? Különösen jó abban a részben, mikor mondja neki valaki, hogy vigyázzon, mert látták erre jönni az őrmesterét. Wilson meg egyből megijed és kiszalad. Ja, majd egy rendőrkapitány haptákba vágja magát egy őrmestertől. :D
Kukánszky Jenő 2017.07.24 12:37:52
@dutch: Egyetértek, nem kell szekértáborozni. Ha megnézed amit írtam, láthatod, hogy pontosan erről beszélek. Éppen azért szóltam hozzá, mert láttam, hogy megint elkezdett sznobozni valaki, azért mert másnak nem jön be az általa oly nagyra tartott szinkron. Szóval ezt a hozzászólást nem nekem kellett volna címezned.
A Ghostbusters nemzetközi előzetesében a film eddig nem látott részleteit pillanthatjuk meg: mind csupa móka, kacagás. (Kérlek, könyörgöm, ígérem, hogy elviselhető leszek, csak add, hogy egy icurka-picurkát szerethető legyen, és én szeretni fogom, mert tényleg annyira szeretném! Köszönöm.)..