Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vlad76

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valamire ráírják, hogy valamitől mentes, rendszerint örülünk. Mert a -mentesség azt sugallja, hogy nélküle jobban járunk. Talán azt is, hogy eddig rutinszerűen rosszul jártunk. Amikor először olvasol egy hirdetésben ecetmentes parfümről, feltételezed, hogy ez jó dolog…..
Vlad76 2014.09.24 16:39:06
@steery: Nincs akkora köze a gyerekvállalásnak az anyagi háttérhez mint gondolnád. Hiába vagy gazdag, ha mindent béranyával és bérdajkával csináltatsz, akkor minek az embernek gyerek?
Ok, sok pénzt spórolsz meg, de attól boldogabb leszel? Igazán sajnálom, hogy nem volt jó gyermekkorod. :-( Én úgy érzem nekem az volt és próbálok mindent ugyanúgy visszaadni a gyerekeknek. Biztos sok gond és negatívum van a gyermekvállalásban, de akkoris azt mondom, hogy a gyermeked szeretete feléd a világ legmelegebb érzése. Lehet bármennyi pénzed, sosem fogod megtudni, ha nem tapasztalod meg. Úgy érzem van elég pénzem, de egy percre nem fogadnék még bébiszittert sem, mert én szeretnék velük tölteni minden percet. Ja és pasi vagyok. A tökösebbik fajtából.