Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CaptainRudolf

40 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos technikai és egyéb okok miatt késik a gameplay, de addig is összeszedtem nektek a summer sale-en minket érdekelt termékeket, amihez szó szerint minimális összegért juthattok most hozzá. Az összes ár július 4-ig érvényes.    ETERNAL CRUSADEÁr: 39,99 €VÁSÁRLÁSBATTLEFLET GOTHIC:…..
WARHAMMER40K.BLOG.HU DAWN OF WAR 3 2016.05.05 15:13:02
Május másodikán kikerült a Dawn of War hivatalos oldalára, illetve FB oldalára egy kép. Méghozzá ez: Megvártuk a május hármat, És amit kaptunk az leírhatatlan. Olyan Trailert kaptunk amit azonnal tízszer megkellet még nézni. Íme:  Csak kapkodni tudom a fejem. Égből zuhanó hullák ezrei,…..
Alig pár hónapja, hogy a NeocoreGames 40K univerzumban mélyen jártas munkatársat keresett, tegnapra már ki is jött a hivatalos cím, a játék műfaja és egyből egy trailer is.De kezdjük az elején. Nem árt tudni, hogy a NeocoreGames (oldal / facebook) egy magyar játék-fejlesztő cég.…..
Ezzel, a hetente frissülő poszttal is bővül blogunk. Magyarország egyik legnagyobb Wargame/Társasjáték/Kártya és kiegészítő kereskedésének, a FŐNIXCSARNOKNAK kínálatának legújabb illetve akciós termékeit itt is megtekinthetitek. Minden esetben a képre kattintva érhetitek el a…..
FACEBOOK OLDALUNKON megtekinthető a kiemelkedő művész Warhammer 40000-es alkotásai(Katt a képre a többiért) Hamarosan Csata-testvéremmel, Gerryvel kicsit más univerzumról is szót ejtünk, mert erről muszáj. Elképzelhető,hogy ehhez egy magyar tabletop szakértőt is hívunk, mert mi…..
 Ezen a hétvégén két legendás harcos csap össze, tegyétek le a voksotokat ki nyerjen. A Sötét Angyalok 1. századának parancsnoka, vagy a Fekete Légió vezetője? Szavazz!Mind a kettejük terminátor páncélban, és legendás fegyvereivel a kezében nézve farkasszemet a másikkal.  ..
WARHAMMER40K.BLOG.HU NAPI HERESY 2015.06.27 08:35:01
1000 VAGY 1500 pontos csatában mérkőzik meg a Vérangyalok serege az Orkok hordájával, vagy a Nekronok ősi légiójával. Szavazz, ki legyen a Vérangyalok első ellensége: ..
VIGYÁZZ!!SPOILER!!!Ki ne emlékezne 2011-re, amikor Ticius Kapitányt elvitte az inkvizíció a THQ utolsó Warhammer 40.000 játékában? Mint az a készítőktől is tudjuk a SPACE MARINE játék eredetileg trilógiára lett tervezve ezen címek alatt:1. Space Marine2. Exterminatus3. The Angels…..
WARHAMMER40K.BLOG.HU NAPI HERESY 2015.06.13 10:09:08
WARHAMMER40K.BLOG.HU VÉRHOLLÓK 2015.06.12 08:25:56
Az univerzumban az egyik legismertebb,mégis legtitokzatosabb rendháza az övüké. Nincs anyabolygójuk, központjuk egy cirkálón van, az Aurélián. Amikor megismerjük a rendházat, még Kyras a Fő-Könyvtáros tölti be a Rendház-Mester szerepét. Három különböző századot ismerünk…..
CaptainRudolf 2015.06.13 10:07:10
@Bulba: Köszönöm a tanácsod. Amennyiben követed facebook oldalunkat, amit napi többször frissítünk, akkor tudod, hogy miért ilyen rövidek ezek. Tisztelettel: CaptainRudolf
Szombat estére pár képpel szeretnék nektek kedveskedni Csata-Testvéreim,Egy amerikai úr unalmában megcsinálta ezt a repülő-replikátA Dawn Of War 2 promója volt, hogy a THQ csináltatott egy életnagyságú Rihnót. A Birodalmi Gárda éppen földet ér:mai napra zárásképpen képedig,…..
Érthető ha kettő stratégiai játtékot egybe akarnak gyúrni. Ez vagy nagyon jól sülhet el, vagy hát ......Mindenki döntse el maga a legújabban korai hozzáféréssel elérhető REGICIDE melyik kategóriába tartozik. Esetünkben a Wargame-t és a sakkot akarták egy játékba gyúrni. Az…..
Kezdjük is az írást magával, Hórusszal.Fulgrim, a Császár Fiainak primarchja.Lorgar primarch, az első Igehirdető.Angron, a Világfalók elsőjeKharn, a véres - A Világfalók 8. kapitánya-Calas Typhon - A Halálgárda első kapitányaMortarion a kaszás. Az első HalálgárdistaArmillus…..
Eljött az ideje olyan legendás sci-fi univerzumról beszélni, amelyik bizony nem véletlenül büszkélkedhet az egyik legtöbb eladott játék nevével. Kezdjük egy kis történelemmel. Az 1990-es évek első felében egy akkor még kis fejlesztő cég kereste fel a Games-Workshop-ot. Rts…..
Mondhatni még forró hír, hogy a brutális vér-isten egységei külön kódexet é új egységeket kaptak. EZEN A LINKEN tudjátok megnézni őket. Nem fogok ecsetelni róla, mivel gondolom Csata-Testvérem úgyis majd kellőképpen darabjaira szedi a kódexet. Addig is bemutatóképpen itt van…..
A pc és konzolok közötti háborúból a Warhammer 40k játékok is kiveszik bőven a részüket a nagy örömük hátterében. Gondoljunk csak a következő megjelenésekre.Eternal Crusade (eleinte csak PC exlusive, majd jön PS4 és XBOX ONE konzolokra is illetve Linuxra)Deathwing (eleinte csak…..
Gyere Csata-Testvér és csatlakozz hozzánk április hónap végén egy hatalmas hadjárathoz!!Gabriel Angelos vagy éppen Titus Kapitány mindenkit harcba szólít.A KÉPRE KATTINTVA MÁR AZ ESEMÉNY LAPJÁRA KERÜLTÖK!!-CaptainRudolf..
Először is üdvözölni szeretném Petrow csatatestvérünket a wh40hungary bárkáján. Nem fogom elmondani Ő minek a specialistájaként érkezett a fedélzetre, reméljük hamarosan ti is megtudhatjátok. majd a későbbiekben elválik,hogy Ő eretnek vagy császár-hű kapitány. Mindenesetre…..
A történelem már ezerszer bebizonyította, már az ókor óta, milyen fontos a fej védelme harcban, de ugyanilyen fontos a könnyed mozgás. Ez talán a Birodalmi Gárda katonáira igaz az univerzumban, ők tartották meg a ma ismert katonai ruházat elemeit, mint például a sisakot.Az…..
A gárdisták bőven 2,3 méter feletti magasak. Testük erősebb, kitartóbb mint egy átlagos emberé.Maga a harcos teste tele van bio-implantátumokkal valamint fejlesztett belső szervekkel. (pl másodlagos szív) A vért maga áll egy nehéz és egy könnyű páncélból. A könnyű a mozgást…..
Mielőtt elmennék munkába, még ezzel jelentkezek gyorsan. Ugye az alapjátékban Titus Kapitány az Ultragárdisták második századában harcol:  Miért ne harcolhatna az első században, mint egy Veterán? Vagy akár a Vérhollók között? Kicsit megtépázva, bio-implantátmokkal a…..
A Nekronok már áttapostak egy egész Vérholló századon majd megjavították magukat, de egyszer csak egy hipertér kapu nyílik meg és elkezdik a harcmezőt elözönleni a Káosz követői, Űrgárdisták és Démonokkal is a soraikban. II.(1/2) Káosz ŰrgárdistákParancsnok (időlegesen…..