Regisztráció Blogot indítok
Adatok
misscase

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában nem kaptunk olyan levelet, hibajeletést, kommentet, facebook-os hozzászólást, amely elég hosszú lett volna és egymagában kitöltött volna egy poszt-ot, úgyhogy most 3 rövid levelet szeretnénk megosztani veletek: Sziasztok! A férjem állandóan lop tőlem a játékban és…..
misscase 2010.10.22 14:11:31
@Timocska: Nagyon egyszerű a dolog.
Keress neki szomszédot!
A kluboknál beírod, hogy tanya. Kiad rengeteg klubot. Válassz kedvedre valót, és az üzifalra, persze miután csatlakoztál a klubhoz, kiírod, hogy szomszédot keresek. Ezt pl. ha a kisfiad oldalával bejelentkezve teszed, hidd el, rengetegen bejelölik ismerőnek és ha már visszaigazoltad, hogy ismered(ismeri) őket, akkor onnantól ők mind a tanyaszomszédai is lesznek. :-)
Jó játékot, sok szomszédot!
Valami szétcsúszott. De nagyon. Először: sebesség. A játék iszonyú lassúvá válik 19.00 és 22:00 között. Ezalatt a három óra alatt annyian lépnek be, mint előtte 19 óra alatt. Természetesen már megtettük a megfelelő lépéseket, hogy a játék gyorsabb legyen és kevesebbszer…..
misscase 2010.09.22 12:20:23
@mamba: Nem murdálnak még ki, nemrég vettem őket, legalábbis remélem ;-)
És nem olyan, mert azok megnőnek, mintha megdagadnának, majd szépen eltűnnek. De nekem ez a két bari felugrik tök gyorsan, majd vissza a helyére.
Inkább ilyesztő, mindig a frászt hozzák rám. Habár már fel vagyok rá készülve, hogy ugrálnak, de pl. tegnap a párom a frászt kapta. Mondtam neki, beteg barikat vettem. :-)
misscase 2010.09.22 14:06:51
@afrikatanács: Dézsma probléma nálam is. Csak később látom, hogy hiába dézsmáltam a kisfiam tanyáján. Pedig nekem számolt, hozzá is adta. Majd persze visszavonta. A fránya! :-)
Tanyavilág Itt a segítség! 2010.09.17 13:50:00
Mostantól mindenki felbérelhet egy tanyasegédet, aki boldogan segít a tanyát rendben tartani. Így több idő marad az olyan mókásabb dolgokra, mint a tanyalottó és a khm... szomszéd látogatás :)A tanyasegéd 7 napig marad a tanyádon és igazi napszámosként viselkedik: boldogan ültet…..