Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CrazyHussar

23 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nintenblog Nintendo 2DS 79$-ért 2014.11.01 18:00:00
Messze van még a fekete péntek, de a Walmart már most akciók tömkelegével csábítja a vásárlókat. Nyugati parti idő szerint november 3-án 0 órától mindössze 79$-ért lehet megvásárolni a Walmart weboldalán az eredeti 129$-os ár helyett. Akinek él rokona az Államokban, az…..
Az Egyesült Államokban nem újkeletű a gyártóhoz visszaküldött hibás termékek megjavítása, majd újraértékesítése nyomott árakon - a legtöbb konzolgyártó is él a lehetőséggel, ahogy a Nintendo is. Az amerikai Nintendo Shopon keresztül elérhető Nintendo Land csomagokat…..
A halottak napja egykoron a harcoló keresztény egyház halottainak megemlékezéséül szolgált, mára a legtöbb helyen elvesztette vallásos vonzatát, elég csak a Halloweenre gondolni. Mi magyarok a mai napon tartunk megemlékezést halottainkról, sokan ilyenkor gyertyát gyújtanak elhunyt…..
Három hete jelent meg a New Nintendo 3DS termékcsalád Japánban, a Nintendo pedig nem győzi kielégíteni a keresleti igényt (meg a pénzt számolni, persze). A handheld revíziók közül a New 3DS az élvonalra tört, eddig több, mint 400.000 eladott példányszámmal - csak Japánban -,…..
Kiegészítettük a rovatunkat a nem dobozos címekkel is, így már minden megjelenésről értesülhettek itt. Érdekes dolgot vehettek észre, ha megnézitek a megjelenés dátumokat, hiszen a héten minden játék egyazon napon kerül majd fel az eShop-ra. Shin Megami Tensei IV Október…..
A minap jelent meg a 3DS exkluzív Disney Magical World című, elsősorban fiatalabb célközönséget megcélzó produktum. Az Animal Crossing által lefektetett alapokat ügyesen fűszerezték meg a Disney univerzumával, a témára adaptív fiataloknak remek ajándék lehet, hiszen az ünnepi…..
A Super Smash-el egy időben fog megjelenni a GameCube Controller Adapter, most már a lenti kép és a Super Smash hivatalos oldalán olvasható specifikációk alapján is megerősítést nyert, hogy a Wii U egyidejűleg két adaptert és a hozzá tartozó kontrollereket, összesen nyolcat tud…..
Helyi idő szerint október 23-án, éjfélkor tette közzé a Nintendo a 50-fact Extravaganza kódnevű Super Smash Bros. for Wii U Directet. A bő fél órás Direct során összese 54 tulajdonságot osztottak meg az aktuális Smash Bros. Wii U verziójával kapcsolatban. A teljesség igénye…..
Twitteren tette közzé a fejlesztő Curve Studios, hogy november 25-én jelenik meg Wii U-ra a Thomas Was Alone indie puzzle platformer. A játék első ránézésre elég bizarr a geometriai elemek dominanciája miatt, de a program elég jó értékeléseket kapott. Alul a játék hivatalos…..
Lezajlott helyi idő szerint október 23. éjfélkor a Super Smash Bros. for Wii U Direct. A több mint fél órás eseményt a Nintendo úgy harangozta be, hogy ötven olyan információt osztanak meg a széria negyedik epizódjának nagygépes verziójáról, amit mindenképp látni kell - a…..
Sokat kellett várni a Yacht Club games akció-platformerére, de november 6. után végre az európai 3DS és Wii U eShopban, 14.99€-s áron. A játék eredetileg június 26-án jelent meg, azonban korhatár-besorolási mizériák miatt csúsztatni kellett a megjelenést a kontinensen. Aki nem…..
Múlt héten jelent meg a Monster Hunter 4 Ultimate a szigetországban, mely iránt az érdeklődés hatalmas és töretlen. Másfél hét alatt leelőzte a szeptember eleje óta piacon lévő 3DS-es Super Smash Bros-t is, éllistás helye valószínűleg meg is marad a két Pokémon játék…..
A shopto.net egy igazán vonzó ajánlattal igyekszik felpezsdíteni az ünnepek előtti időszakot. Holnaptól forgalmaznak a készlet erejéig egy ár/érték arányban verhetetlen Wii U csomagot, melynek tartalma egy Wii U Basic gépcsomag, egy Wii Party U, egy Nintendoland szoftver, egy extra…..
Nemrég a Nintendo jópár címet védetett le az uniós szabványhivatalban, melyek között megtalálható többek között a Virtual Boy és a Polarium. Reméljük, hogy ez annak a jele, hogy hamarosan Virtual Boyos címek is ellátogatnak a Virtual aconsole felületére, vagy akár natív…..
Az immáron hatodik epizódját megélő Just Dance az Ubisoft egyik legsikeresebb sorozatává nőtte ki magát. A Wii forradalmi irányítása által létrejöhetett széria a legkiválóbb partijátékok közé tartozik minden elérhető asztali platformon, egyetlen kihívója a Kinectes Dance…..
A Harvest Moon a konzolvilág egyik régi, visszatérő címe, múltja egészen a Super Nintendo Entertainment Systemig nyúl vissza. A széria fő védjegye, hogy a játékosnak a saját farmján kell gondoznia, valamint a város felvirágozatása, RPG elemekkel fűszerezve. Az Innocent Life és a…..
Több mint 3 év és 1100 poszt, valamint jó pár áttöprengett óra után eljött az idő, hogy megosszam veletek egy nagy álmom, ami remélhetőleg a Ti segítségetekkel is hamarosan valósággá válik: a Határátkelő újabb lépést tesz a nagykorúság felé és saját oldallal lép a…..
A Hori elég minőségi, licenszelt perifériákat gyárt, a következő termékük pedig egy-egy Super Mario Bros. témájú GameCube stílusú kontroller. A Mario és Luigi felfestésű vezérlők december 6-án jelennek meg, egyelőre csak Japánban, 2980¥-es áron. A Wiimote-on keresztül…..
A The Pokemon Company érdekes kollaborációt alakított ki a jeles mangaíróval, Itou Junjival. A mangaka elsősorban horror műfajon belül tevékenykedik, ami szembe megy a Pokémonok világával kialakított családbarát nézettel - az együttműködést mindkét fél komolyan veszi, a The…..
A 2015-ben megjelenő Pokkén Tournament ígéretes címnek bizonyul. A Namco Bandai és a The Pokemon Company együttműködésében készülő verekedős játék azonban egyelőre csak Japánban lesz elérhető, ott is csak játéktermekben. Ennél a pontnál sokan felvonhatják a szemüket,…..
A Japánban megjelent New Nintendo 3DS sorozat hatalmas népszerűségnek örvend, a fennálló készleteke mind elkapkodták a boltok polcairól és a meglévő rendeléseket is nehezen tudja tartani a Nintendo. Az új 3DS és 3DS LL közötti fő különbségek a kijelzők méretein kívül, hogy…..
Különösen jó hírrel indíthatják a mai napot a JRPG rajongók, hiszen megjelenési dátumot kapott a várva várt Shin Megami Tensei negyedik epizódja. Sajnos az Atlus kegyetlenül bánt a franchise európai rajongóival, az eredeti japán verzió ugyanis 2013. május 23-án jelent meg, és…..
Hatalmas várakozás övezi a Platinum Games, immáron sorozattá hízó Bayonetta második részének nyugati megjelenését. A Bayonetta 2 Japánban már szeptember 20. óta nyüstölhetik a programot, a felhasz-nálók és tesztelők elbeszélései alapján pedig kiváló alkotás lett. A mi-nap…..
A DigiProst Youtube csatorna tett közzé egy videót, amiben a Project C.A.R.S. mérettetik meg egy élő felvétellel. A montázson a Bac Mono versenyautó szerepel a Spa Francorchamps pályán. A felvétel játékbeli újrajátszása természetesen a PC-s verzióval volt lehetséges, és bár a…..