Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reywasp

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eladó pár használt, de kiváló állapotú eredeti CD és DVD: ÉRDEKLŐDNI: g.x@mail.com   AHA - LIVE AT WALLHALL HOMECOMING DVD    3000 ft   http://www.cdpince.hu/aha/dvd/live_at_vallhall_homecomi       ÁKOS - AZ UTOLSÓ…..
Fesztiválok a világban ACL 2010 2010.10.03 13:22:00
Üdvözlök mindenkit a Fesztiválok a világban blog oldalán. Blogomban minél aktuálisabb, elsősorban könnyűzenei fesztiválokat szeretnék ajánlani. Emelett szeretnék különböző érdekességekkel szolgálni a fesztiválokkal és a fellépőkkel kapcsolatban is. Lesznek képek, videók,…..
Valószínűleg Hajós András vezeti a magyar médiában a legtöbbet bukott sztárok listáját. Hiába, Hajós stílusát velünk ellentétben kevesen kedvelik. Friss hír, hogy a TV Paprika vezetősége a továbbiakban nem tart igényt az énekes főzőtudományára, vagyis nem rendel több…..
THE PUZZLE VIDEOBLOG 2. RÉSZ: MI AZ A SNUS????   Zalaegerszeg. Két kocsival mentünk, huszár és diktátor hátramaradtak, de leértünk még szépen időben. Egy művelődési házban volt a koncert, elég kietlennek tűnt, de a koncertekre szépen megtelt.…..