Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sendintheclowns

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyuri és családja három hete nyomja tévé, net és telefon nélkül, ami talán kibírhatónak, ha az ember mondjuk újságíró és pénzt kap érte, vagy önszántából csinálja, hogy megtalálja önmagát, de szegény Gyuri a Telekom rendszerátállása miatt van kütyük nélkül,…..
sendintheclowns 2014.09.23 15:21:41
@eßemfaßom meg áll: "Azt nem értem, a szerző hogy tudja naponta 2-3szor telefonon hívni a T-t ha hetek óta nincs náluk T-elefon és csak a T-nél tud előfizetni rá."

Mobil. Ráadásul T-mobil, de ezzel eddig nem volt gond.
sendintheclowns 2014.09.23 15:42:43
@eßemfaßom meg áll: Ja oké. A T elrabolta a humor és az irónia érzékemet is. Hogy ezt fogják kompenzálni?...
sendintheclowns 2014.09.26 08:29:03
Itt megint a posztoló.

Tegnapelőtt, késő délután jelentkezett egy hölgy, aki T-nél valami nagyon magas pozíciót tölt be. Fél órán keresztül kért elnézést. Ezen kívül, azt mondta hogy a mobil telefonjaink adatforgalmi quotáját erre a hónapra már meg is emelte és azt, hogy egy "elit alakulat" dolgozik a problémánkon, ami másnapra, vagy így, vagy úgy meg lesz oldva.
Hát a másnap tegnap volt és a Homárnak, valamint ennek a hölgynek köszönhetően a problémát 23 és fél nap után tényleg megoldották. Van internet/TV/(vezetékes)telefon a lakásunkban!!!

Osztályozás:
-Homár+közösségi média ereje: 5*
-T ügyfélszolgálata: 2
-T probléma kezelési folyamata: 1
-T felső vezetés ügyfélkezelése: 5

Ebben az esetben a fő gond az volt, hogy a T-nél úgy tűnik nincs megfelelő folyamat egy komoly probléma felterjesztésére. Így simán megtörténhet, hogy ügyfelek tucatjai olyan bánásmódban részesülnek amit a felső vezetés egy pillanatig nem tűrne - csak hát nem tud róla. Amikor az én esetemben a főnökök tudomást szereztek a problémáról, azt azonnal és korrekt módon kezelték. A gond az a T szempontjából, hogy a katasztrófáról nem a saját embereik tájékoztatták, a főnököket hanem a Homár. Ez olyan mint ha onnan tudná meg az ember hogy tűz van a konyhájába, hogy amikor a hálószoba ablakából kinéz, hogy "mi ez a sok szirénázás", lentről szólnak neki tűzoltók.
A T akkor lesz igazán ügyfél-orientált, ha az alkalmazottjainak érdekében és/vagy módjában áll, hogy az ilyen jellegű problémát eszkalálják. Ezen kívül, minden vezetőnek, reggel amikor bekapcsolja a számítógépét, ott kellene, hogy figyeljen az összes ügy, amit nem sikerült x-nap alatt lezárni.
Addig, amíg ezt nem sikerül meglépni, javaslom a T vezetőinek, hogy olvassák a Homárt és a fogyasztótársaimnak, hogy ide írjanak, ha komoly gondjuk van.
Egyébként a T-főnök hölgy tevékenységének-kommunikációjának köszönhetően és ha majd a számlázásnál is tényleg figyelembe veszik a kellemetlenséget, valamint a szolgáltatás minősége is jó lesz; még az is lehet, hogy maradok T ügyfél...