Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sztelenke

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrégiben jelent meg a blogon egy történet egy magyar lányról, aki sikerrel valósította meg az álmát és lett saját erejéből cukrász, elsősorban cupcake-eket árulva. A jelek szerint Angliában van igény a magyaros ihletésű tortákra, hiszen mai szerzőnk, Dee az előző posztot…..
Sztelenke 2014.09.23 12:36:07
Kedves Kommentelők!

Dee-t évek óta ismerem. Itt ismerkedtünk meg Angliában. Igazán közeli kapcsolatban vagyunk, mondhatni baráti. (Nem, nem én vagyok a férje aki történetesen valóban MAGYAR férfi.)
Dee szinte első lépéseitől kezdve látjuk ,nyomon követjük a munkáját, a próbálkozásait, sikereit. Rengeteget dolgozott mire idáig eljutott. Sok-sok órát, energiát öltek bele közösen a férjével és a két kicsi gyermekével akik elviselték ,hogy nem mindig tudott csak az övék lenni. A saját és családja érdekében dolgozott/dolgozik több órát naponta, kelt fel a beteg gyerekekhez éjszakánként,stb. Mind saját , mind a családja hosszútávú érdekeit szemelőtt tartva. Amíg eljutott idáig otthon dolgozott rendben tartva a családot, ellátva , szeretve őket. A párja kedves, jószándékú , feleségét szerető férfi, aki tudja ,hogy akkor érzi jól magát ha a párja is teljes életet élhet, úgy ,hogy megvalósíthatja az álmait. Én is sütök torákat, de leginkább hobbi a számomra, mellette hímzek ,üveggravírozással próbálkozom. Számomra ez mind hobbi. Nem is szeretnék belőle válalkozást csinálni. Nekem más céljaim vannak. Viszont tudom azt ,hogy mennyi munkaóra ,lemondás, utánajárás, stb van abban ,hogy valaki ebből a szakmából megéljen. Minden tiszteletem Dee-é. Ő megcsinálta, mert ott volt a cél előtte és IGEN van kitartása, támogató ,szerető családja.
Sok sikert a továbbiakhoz Dee!
Ölelünk: Gabi , Zoli és a gyerekek. <3

Ui: Soha nem szoktam ilyet írni, de a sok irígy fanyalgónak üzenem ,keressen egy célt magának ,álljon fel a fotelből és kezdje el élni az életét. Ne fröcsögjön, stb. A sok rosszindulatú hozzászólásra szánt energiát próbálja meg pozitívvá alaktítani. Sok sikert hozzá mindenkinek!

Azoknak meg akik Dee férjének a nemzetisége fontos üzenem, Lehet nekem akármilyen nemzetiségű férjem , feleségem (mert ilyen is van kedves férfiak) akármekkora vagyonnal. Ha lusta vagyok mint a dög, akkor mehetek vele a sunyiba. Csak az lehet sikeres aki tesz is érte!!!! Férjtől ,pénztől függetlenűl.
Szép napot mindenkinek!