Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szicília

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Melyik városba repül a legtöbb fapados Magyarországról? Már nem Londonba, Párizs egyenlített. De a párizsi négyből egy nem repül Budapestről, csak Debrecenből. Ez csak az egyik érdekessége annak, hogy a Wizz Air bázist nyit Debrecenben, vannak más új útvonalak is. A Wizz Air…..
Szicília 2015.05.27 18:43:16
@sportoutlet.hu: 2-3 éjszakára nincs értelme több órás repülést meg az azzal járó macerát bevállalni, ha pihenés címén mentek. Ha tényleg a kaland meg a más legyen mint a többi nap, akkor igen.

Thesszaloniki talán valóban OK. Ciprus biztosan nem jön ki ennyiből.
Prága éjszakai vonattal vagy Eurolines busszal vállalható még a listából.

Esetleg Bruges? itt már volt róla szó a blogon többször.
Ha Szicíliába utazol, akkor az Etnát biztosan nem fogod kihagyni, mert tényleg kihagyhatatlan. Tudtad, hogy Európa legmagasabb működő vulkánja, 3329 méter magas. 2013-ban az UNESCO Világörökség Bizottsága természeti világörökségi helyszínné nyilvánította. Hihetetlen, hogy…..
Egy kicsi olasz, egy kicsi arab, egy kicsi spanyol, egy kicsi görög - ez jellemzi a szicíliai konyhát. Ha a hamisítatlan olasz ízeket keresed, azt nem fogod a szigeten megtalálni. Annyi hódító járt Szicíliában, hogy felsorolni is sok és pont ezért lett ilyen színes a szicíliai…..
Igaz, már beköszöntött az ősz, de Szicíliában azért még egy darabig váratni fog magára. Nincs is annál szuperebb érzés, amikor a hideg, esős őszi táj után kiszállunk a repülőből és megérezzük újra a mediterrán nyár illatát. Még nincs késő, hogy Szicíliába utazz és…..
Nehéz kiválasztani a 12 legtutibb helyet Szicíliában, mert rengeteg csodaszép látnivaló van. A következő 12 helyet viszont semmiképpen se hagyd ki, ha a szigeten jársz. Lipari-szigetek: Ezek a csodálatos kis szigetek különösen a nyári hónapokban közkedveltek, ekkor kb. 200 ezer…..